κανένας μπασκετικος να μας συμβουλέψει για το στοίχημα.
έλεγα να ποντάρω να κερδίσει η ανατολή… εχει πλεονέκτημα η δύση με 1,5 πόντο.
Η ανατολή θα το πάρει λέμε :D:D
Ποιος θα με βοηθήσει να βάλω μια βόμβα ή να ρίξω αυτό το έκτρωμα που λέγεται NBA Greece από το Sport24;;
Πέρα ότι γράφουν κάτι επικά μέσα,αν και συνήθως δεν γράφουν τίποτα,τι είναι αυτό το πράμα να θέλω να μπω στο κανονικό ΝΒΑ και να με βγάζει στο τσαντίρι [-X
Πατα εκει που λεει Set Default Edition γαμώ τον ολυμπιακό σου που δεν μπορείτε να βάλετε βολές και καλάθια ενάντια σε παιδάκια 17 χρονών.!
Αν το NBA.com ειναι πχ ενα πολυτελες κτηριο, το NBA Greece οντως μπορει να παραλληριστει με τσαντιρι:lol:. Ειναι πολυ προχειροφτιαγμενη εκδοση δυστυχως
Floydized, πανω δεξια εχει ενα κουμπακι που γραφει NBA.com με την Αμερικανικη σημαια και πιο διπλα “Set default edition”
Στα του ΣΚ. Ενω ειμαι μεγαλος NBA fan οπως εχετε καταλαβει, το Ανατολη - Δυση δεν το εχω σε μεγαλη εκτιμηση γιατι συνηθως καταληγει πολυ φιλικο παιχνιδι επιδειξης. Υπαρχουν βεβαια και χρονιες που η ροη του αγωνα εχει παρει ωραια τροπη και γινεται μακελειο στο 4ο δεκαλεπτο. Θυμηθειτε πχ το All-Star Game του 2003, το τελευταιο του Jordan, οπου ο Θεος στα 40 του πεταξε fadeaway και εβαλε μπροστα την Ανατολη αλλα στην επομενη επιθεση ο Bryant το εστειλε στην παραταση.
Η αγαπημενη μου μερα ειναι η σημερινη με τριποντα/καρφωματα και κατι αλλα κολπα που εχουν βαλει. Στα καρφωματα δεν μπορω να κανω προβλεψη, θα εχει πλακα να κερδισει παντως ο κοκκινοτριχης ο Budinger. Στα τριποντα προβλεπω Anthony Morrow με αουτσαιντερ Ryan Anderson
:!::!::!:
Ναι θα βάλω το set default edition αλλά δεν μου κρατάει για πολύ…
Γιάννη σε ότι λες από πάνω,με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο!
Παρτε και το video
Επαναλαμβανω… 40 χρονων τοτε ο Jordan
Του χρόνου γίνεται 50,άνετα μπαίνει και τους το ξανακάνει τότε8)
Ρε παίδες, υπάρχει κανείς φίλος των ήλιων στην Ελλάδα ή μόνο εγώ και ο Μαγουλάς μείναμε? :-k
Περά από οπαδικες προτιμήσεις ποια ομάδα σας έκανε εντύπωση στα μέχρι τώρα παιχνίδια του φετινού κουτσουρεμένου πρωταθλήματος? Εμένα και σε πολλούς φαντάζομαι οι Thunders με τετράδα φωτιά (Durant, Westbrook, Ibaka και Harden) τρομερή φρεσκάδα αποπνέει αυτή η ομάδα αν και από Δύση θέλω να πάει τελικό το San Antonio γιατί από όσες έχω δει φέτος είναι η μοναδική που έχει αρχή και τέλος (είναι η πιο Ευρωπαϊκή ομάδα σε νοοτροπία) για παράδειγμα είδα αρκετές φόρες το Miami και στο ημίχρονο βαριόμουν γιατί όποιος έπαιρνε το ριμπάουντ ή την πρώτη πάσα έπαιρνε και την επίθεση (Μάλλον θα με κράξετε με αυτό που είπα τώρα)
Άντε πότε θα δούμε τους Suns πρωταθλητές??? BEAT L.A 
Ντροπή που φορέθηκε η φανέλα του Ντράζεν.Αίσχος.Ξεφτίλα.Χαλκοκονδύλη 9 εεε όχι λάθος!
Κέβιν Λοβ στα τρίποντα:!:
To site του ΝΒΑ έχει πεσει η μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω;
Αφου δεν τους είδες πρωταθλητές με Sir Charles, KJ και Thunder Dan, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι πρώτα θα δεις την κόλαση να παγώνει, και μετά τους Suns με τίτλο.
Δυστυχώς δεν έχεις άδικο αλλά όσο ζει κανείς…
Βέβαια και πριν 2 χρόνια (09-10) ήταν πολύ κοντά φτάνοτας στους τελικούς της Δύσης αλλά ας όψεται το fair play των Λιμνάνθρωπων με τις φιλικές αγκωνιές προς τον Nash στέλνοντας τον έξω για 2 αγώνες (Μα πόσο κόμπλεξ βγάζω? :p)
Οι Suns “αδικηθηκαν” στα playoffs του 2007 στους τελικούς δύσης με San Antonio. Ο Horry έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Nash και βλακωδώς παίκτες των Suns εγκατέλειψαν τον πάγκο για τσαμπουκά με αποτέλεσμα Stoudemire, Bell, Diaw να μεινουν εκτός 5ου παιχνιδιού και οι Spurs να πάρουν τα 2 επόμενα και να περάσουν τελικούς όπου έκαναν πλάκα με τους Cavaliers (4-0). Άμα είχαν συγκρατηθεί οι παίκτες των Suns στο προκλητικό βρώμικο παιχνίδι των Spurs ή το ΝΒΑ ήταν λίγο πιο ελαστικό με τιμωρίες θα το είχε πάρει το Phoenix. Και το '10 ήταν άτυχοι με το buzzer beater του Artest στους τελικούς δύσης
Κώστα μαζί σου. Οι Suns είναι από τις συμπαθέστερες και προοδευτικότερες (σε αντιλήψεις και κοινωνικού περιεχομένου) ομάδες. Πέρα από τα “χάδια” των Λιμνάνθρωπων , δε μπορούμε να ξεχάσουμε την ξεφτίλα της σειράς με τους Spurs (υπόθεση Donaghy κ.τ.λ.), όπου το τσεκάρισμα ήταν πάγια τακτική από Horry, Bowen και λοιπούς μουνοπανάδες. Οι Suns τότε, ίσως περισσότερο από ποτέ δικαιούνταν τον τίτλο. Στη συγκεκριμένη σειρά ήταν σαφώς ανώτεροι των Spurs και η διαιτησία απερίγραπτη.
Ευτυχώς ο ίδιος ο Nash έχει περίσσιο χιούμορ (τι τυπάρας):
Να πώς είχε η κατάσταση:
[SPOILER]

[/SPOILER]
P.S. Πόσο θεός είσαι ρε Steve…
H spurs είναι η πιο σιχαμερή ομάδα των τελευταίων ετών. Ακόμα μου κάθεται στο λαιμό ότι και να κάνει 8)
Αυτά τα βίντεο σου προκαλούν αηδία. Και ο Nash φέρθηκε γενικά άψογα
Όντως έχετε δίκαιο (Γιάννης και Dekay) ως προς το ότι με το San Antonio ήταν μεγαλύτερο το έγκλημα αλλά επειδή με διακατέχει ένα beat L.A συναίσθημα μου βγήκε τυχαία πρώτο (χα!) Απλά οι λιμνάθρωποι πήραν δοκιμασμένη συνταγή και την εφάρμοσαν μια χαρά και αυτοί.
Εκείνες τις χρονιές το μπάσκετ που παίζανε οι Suns ήταν απίστευτο και πανέμορφο (βασικά ήταν λίγο όσα φάμε και όσα βάλουμε αλλά οκ) Να φανταστείτε θυμάμαι έναν αγώνα (μου διαφευγει ο αντίπαλος δυστυχώς) που το ημίχρονο ήταν 73-68 και είχε λήξει με νίκη των Suns 140 κάτι με 120 κάτι. Το άξιζαν το δαχτυλίδι και με το παραπάνω.
Dekay εχεις δικιο όταν λες «Οι Suns είναι από τις συμπαθέστερες και προοδευτικότερες (σε αντιλήψεις και κοινωνικού περιεχομένου)» με το πρώτο που μου ερχεται στο μυαλο είναι όταν στην πολιτεία τους ειχαν ένα θέμα με τους μετανάστες και τοτε η ομαδα φορεσε φανελα που εγραφε Los Suns για να δειξουν την συμπαρασταση στους μεταναστες
Στο παρακάω λινκ ειναι η φωτογραφία της φανέλας
http://newsone.com/entertainment/sports-entertainment/associated-press/phoenix-suns-will-wear-los-suns-jerseys-to-honor-latinos/
Το θυμάμαι αυτό το ματς (αν λέμε το ίδιο):
Μπράβο μαν αυτό ήταν το ματς, απλά έπεσα λίγο έξω στο τελικό σκορ (154-130)
Οι ομάδες που βρίσκονται σε πολιτείες / περιοχές με έντονο το ισπανοφωνο στοιχείο έχουν και ισπανική φανέλα για εμπορικούς λόγους κυρίως. Με μια πρόχειρη σκέψη θυμάμαι φανέλες Los Mavs, El Heat, Los Spurs.