Είναι όντως εμπορικοί κυρίως οι λόγοι Γιάννη (δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό) και για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα ότι προηγήθηκαν και άλλες ομάδες πριν από τους Suns.
Ξέρω όμως η αφορμή για να φορέσουν οι Suns για έναν αγώνα το λογότυπο του γραμμένο ως Los Suns ήταν :
[SPOILER]The decision to wear the jerseys on the Cinco de Mayo holiday stems from a law passed by the Arizona Legislature and signed by Gov. Jan Brewer that has drawn widespread criticism from Latino organizations and civil rights groups that say it could lead to racial profiling of Hispanics. President Barack Obama has called the law ?misguided.?
The measure makes it a crime under state law to be in the country illegally, and it directs local police to question people about their immigration status and demand to see their documents if there is reason to suspect they are illegal.
Sarver came up with the ?Los Suns? jersey idea but left it up to the players for the final decision, Suns guard Steve Nash said, and all of them were for it.
?I think it?s fantastic,? Nash said after Tuesday?s practice. ?I think the law is very misguided. I think it?s, unfortunately, to the detriment of our society and our civil liberties. I think it?s very important for us to stand up for things we believe in. As a team and as an organization, we have a lot of love and support for all of our fans. The league is very multicultural. We have players from all over the world, and our Latino community here is very strong and important to us.?[/SPOILER]
Ευτυχώς στην 4η περίοδο είδαμε μπάσκετ υψίστου επιπέδου και σταμάτησε το τσίρκο “σηκώνω μπάλα - όλο και κάποιος θα 'ρθει, 6-7 απλώς κοιτάνε”.
Ο Lebron ήταν συγκλονιστικός (το 6ο του τρίποντο ήταν το highlight του ματς). Όταν παίζει μαζί με τον Wade (παραλίγο tripple-double) είναι όντως cheat.
Κρίμα που δεν είδαμε τον Joe Johnson. Θα έπαιζε ουσιαστικό μπάσκετ και θα έδινε σημαντικούς πόντους.
Ο Durant είναι τεράστιος σκόρερ με αθλητικά προσόντα που προκαλούν σύγκρυο.
Πάμε για Miami-Thunder φέτος. Ελπίζω να μην, αλλά δύσκολα αποφεύγεται.
Από τα πιο βαρετά all star,στο τέλος κάτι πήγε να γίνει.
Ντουράντ παικταράς,ότι και να ειπωθεί είναι λίγο.Τώρα θα αρχίσουν πάλι να λένε ότι ο James “βούλωσε στόματα με το σουτ κτλ κτλ κτλ” (ήδη η έγκυρη έκδοση του ΝΒΑ στα ελληνικά το έγραψε!!)και θα γελάει και ο κάθε πικραμένος καθώς σχεδόν σε όλο το ματς απλώς έκοβαν βόλτα μέσα στο παρκέ.Πιο χαλαροί και από προπόνηση.
Τι παίχτηκε τραυματίστηκε ο kobe;
Κοίτα να δείς νόμιζα πως ο η ανατολή το είχε φέτος αλλά μια οι μαλακίες του lebron μια ο durant και δεν…
Σωστό ματς όμως δεν είδαμε
Δεν το είδα το ματς αλλά αλήθεια τώρα ποιος περίμενε σοβαρό παιχνίδι; Το east west έχει καταντήσει τσίρκο εδώ και πολλά χρόνια. Το παρακολουθούσα σχεδόν κάθε χρόνο (αν όχι όλο το ματς το μεγαλύτερο μέρος του σε επανάληψη κυρίως). Το τελευταίο μεγάλο ματς που είδα ήταν όταν βγήκε ο Pippen mvp φορώντας εκείνα τα κόκκινα παπούτσια.
Αυτο ειναι απο τα top κουτσομπολια του ΝΒΑ εδω και 2 χρονια σχεδον. Κανεις “εμπλεκομενος” δεν εχει διαψευσει ή επιβεβαιώσει τπτ
Υ.Γ. Περι All-Star Game… με ημιχρονο που ληγει 88-69 το επομενο πραγμα που εκανα ηταν να παω για υπνο και να μη δω το 2ο ημιχρονο που ηταν πιο ανταγωνιστικο. Οπως και να 'χει το αξιωμα ειναι ενα: Playoffs>Season>All-Star Game
Εχω την εντύπωση πως αυθεντικές πουλάει μόνο το NBA store και τα shop των ομάδων αυτές δηλαδή με το λεγόμενο μαλακό ύφασμα, όλες οι υπόλοιπες είναι ρέπλικες (με τις τρυπίτσες), τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Αυτο το συμπέρασμα το έβγαλα απο μία γύρα που είχα κάνει παλιότερα στο διαδύκτιο και μου το είχε πει και ένας πωλητής σε κατάστημα με αθλητικά.
Βέβαια αυτό το σκηνικό μπορεί να άλλαξε γιατι παλιότερα τις ομάδες τις έντυνε η Champion (άθλιες ήταν) μετά νομίζω η Reebok και τα τελευταία χρονια η Adidas (που η αυθεντικές είναι απίστευτες και τα σήματα των ομάδων, τα ονοματα των παιχτών και οι αριθμοί είναι κεντημένα) η οποία μέχρι το τέλος του '09 δεν είχε κλείσει συμφωνία να τις φέρνει Ευρωπη, τώρα εάν έχει αλλάξει αυτό δεν γνωρίζω.
Το ξέρω ότι το μόνο που δεν έκανα τώρα είναι οτι σε βοήθησα, σορυ μαν! :?
Βασικά συνήθως αυτές που υπάρχουν στο εμπόριο έχουν και την μάρκα πάνω(την Αντίντας εν προκειμένω)μια χαρά “αυθεντικές” είναι και αυτές,έτσι τις βγάζουν
Συμφωνώ Floyd, τις λεγόμενες ρέπλικες εάν τις βρεις σε λογικές τιμές είναι μια χαρά.
Όταν λέω ρέπλικες δεν εννοώ τις μαϊμού π.χ Adibas και τέτοια, είναι κανονικά της Adidas αλλά δεν ειναι αυτές που φοράν οι παίχτες στους αγώνες, το ίδιο ισχύει και με τις ποδοσφαιρικές.
Ναι βασικά δεν θέλω εμφάνηση ομάδας αλλά απλό t-shirt με το logo της ομάδας, σαν και αυτά που πουλά το nba store. Η adidas είχε φέρει και εδώ τέτοιες μπλούζες αλλά μόνο για τους nyk και τους lakers
Δεν ξερω αν παιζει κανα κολλημα στην εισαγωγη, αλλα αν ηταν πιο εξυπνοι οι εδω αντιπροσωποι της Adidas θα εφερναν αντι για τις λεγομενες jersey (εμφανισεις ομαδων δλδ), τα t-shirts των ομαδων που μοιαζουν με φανελες
Πηγα τις προαλλες στην Adidas στο Mall και ειχε jerseys των Tony Parker, Julius Erving, Dwayne Wade. Sorry αν προσβαλω καποιον αλλα για να φορεσεις τετοια φανελα πρεπει να εισαι ειτε 16, ειτε ραπερ, ειτε σωματαρας, ειτε καγκουρας (παιζει και συνδυασμος αυτων):p. Συν οτι ειναι ακριβες.
Αντιθετως τα t-shirts που μοιαζουν με φανελα οπως το παρακατω εχουν 2 σημαντικα προτερηματα:
1ον. Ειναι σαφως πιο φτηνες απο τις jerseys (25 δολλαρια εκαναν αυτες που ειχα παρει απο το NBA Store στην Νεα Υορκη)
2ον. Μπορουν να φορεθουν σαν ενα ωραιο κανονικο μπλουζακι χωρις να μοιαζεις με τον Νικο Βουρλιωτη, η τον Μηδενιστη/Ασυρματιστη/Μετασχηματιστη
Προσωπικα εχω τρεις τετοιες, μια Nowitzki, μια Derrick Rose και μια Blake Griffin.
Να ορίστε! Μια τέτοια έχω σταμπάρει απο το nba store, που είναι μαύρη, έχει μπροστά τον ταύρο των bulls και γράφει chicago και απο πίσω τίποτα . Σαν κανονικό t-shirt δηλαδή.
Όντως τα jerseys είναι για ειδική κατηγορία αν και ξέχασες να αναφέρεις τους πιο κοντά στα λημέρια μας Hardcore-αδες που το jersey της Βοστώνης έχει γίνει ένα με το πετσί τους.
Πάντως πέρα από αυτά τα t-shirts που ανέφερες (τα οποία είναι χίλιες φορές καλύτερα και και πιο προσιτά) υπάρχουν και τα jackets (ειδικά κάποια ρετρό) που είναι πολύ καλά και άνετα φοριούνται και έξω χωρίς να κατηγοριοποιηθεί κάποιος.