Nba

Tα jackets ειναι φοβερα, ειχα λιγουρευτει ενα New York Knicks αλλα ειναι αρκετα ακριβα! Το οξυμωρο ειναι πως εχω βρει στην Ελλαδα jackets των New York Yankees και των Boston Red Sox αλλα οχι ομαδων NBA!

Το NBA Store της Νεας Υορκης παντως ειναι κολασμενο, μπαινεις μεσα και δεν ξερεις τι να πρωτοαγορασεις, τα θες ολα! Απιστευτη ποικιλια merchandise, αν και λιγο ακριβο, αλλα εχει τα logos τι να κανουμε?:smiley:

Ρε μόνο φανέλα με κοντομάνικο

Eκτος απο τους χαρντκοραδες, υπαρχουν κι αυτοι που απλα πουλανε style οταν πανε για ενα μπασκετακι. 8)

Πάλι καλά να λες που δεν βάζουν και κανα δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Sorry για το double post αλλά μήπως γνωρίζει ή έχει πάρει κάποιος από το παρακάτω site? Δείτε και το μπλουζάκι και πείτε καμιά γνώμη…δεν είναι πολύ stoner???

http://suns.fanatics.com/NBA_Phoenix_Suns/on_sale/yes/Sportiqe-ESPN_Phoenix_Suns_Orange_Billboard_Distressed_Premium_T-shirt

Όντως. Επίσης πολύ όμορφο το t-shirt του Nash (13) και το hoodie.

Να “προβλεψω” οτι θα εχουμε τελικους OKC Thunder - Miami Heat φετος? Σιγα την σουπερ προβλεψη θα μου πειτε, αερα πανε και οι δυο οποτε φανταζει το πιο λογικο σεναριο. Απλως στο ΝΒΑ δεν συνεπαγεται απαραιτητως πως οι πρωτες ομαδες της καθε conference πανε και τελικο + οτι η συσσωρευμενη σε προγραμμα φετινη σεζον, ισως βγαλει αλλες αντοχες στα playoffs για ομαδες που παιζουν με πατημενο το γκαζι στη season.

Οπως και να 'χει, με βαση τις ηλικιες των superstar παικτων της καθε ομαδας (Durant/Westbrook - Wade/James/Bosh) συν οτι δυσκολα τους προαναφερθεντες τους βλεπω να αλλαζουν ομαδα τα επομενα χρονια το Thunder - Heat ισως και εχει τα φοντα να γινει το Lakers - Celtics της τρεχουσας δεκαετιας.

Οι αριθμοί μέχρι τώρα δείχνουν Thunders vs Heat(όμως οι Bulls ακολουθούν κατά πόδας).
Θα γίνω γραφικός αλλά έχω την αίσθηση ότι αν φτάσει μέχρι τον τελικό της Δύσης το San Antonio, Οι Thunders θα έχουν τεράστιο πρόβλημα και ίσως και αποκλειστούν κυρίως λόγο εμπειρίας απο πλευράς των Spurs αλλά και διαφόρων “παράξενων” μεθόδων που έχουν υιοθετήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν…

Αυτοί οι Pacers τι δουλειά έχουν στην τρίτη θέση της αυτής Ανατολής? Τους έχει δει κανείς να παίζουν?

για πες, μηπως ησουν ροκγουεηβ την τριτη μερα και φορουσες αυτο το μπλουζακι;;:roll::smiley:

Ναι εγω ημουν:!: (παιζει να εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση η απλο deja-vu?:-s)

Γενικα εκεινη η ημερα του Rockwave ηταν σαν all-star game, αρκετα ατομα ηταν με φανελες ΝΒΑ (Jordan, Kemp, M. Johnson, Bird, Garnett κτλ)

δε νομιζω με μενα, αλλα αυτη την συγχρονη-βινταζ Larry Bird πολυ τη ζηλεψα…

Ασχετο αλλα τελικα με τον Χαουαρντ τι γινεται; Αν γινοταν αυτη η ανταλλαγη με Νοα που γραφοταν, οι Μπουλς αν οχι φετος, του χρονου το διεκδικουσαν στα ισα το πρωταθλημα.

Λεγεται πως οι Magic για να δωσουν καπου τον Howard, απαιτουν να ειναι στο deal και ο Turkoglu που για τα 2+1 χρονια (συμπεριλαμβανομενης της τρεχουσας σεζον) θα παρει περιπου 10.000.000 ευρω τη χρονια (max 30.000.000 δλδ) κατι που οι Magic θελουν να ξεφορτωθουν για να εχουν χωρο για free agents, η για να παρουν μια “ντουζινα” παικτες με ανταλλαγη. Βεβαια αν ειναι να μεινει μεχρι το trade deadline και να φυγει ετσι απλα το καλοκαιρι, ισως λυγισουν και τον δωσουν μονο του καπου με καλο ανταλλαγμα

Για τον Howard ακουγονται διαφορα σεναρια οπως: Lakers, Bulls, Celtics, Nets αλλα και Mavericks οι οποιοι απο την ομαδα που πηρε το πρωταθλημα περισυ δεν κρατησαν ουτε εναν free agent και το καλοκαιρι θα εχουν πολυ χωρο στο salary cap ωστε αν δεν εχει γινει ανταλλαγη να τον υπογραψουν ως ελευθερο, ενω ψιλοσιγουρη θεωρειται και η προσθηκη του Deron Williams το καλοκαιρι που θα ειναι ελευθερος, ωστε να αντικαταστησει τον Kidd που παει για συνταξη.

Αν πανε στο Dallas Howard, Williams θα κλαψουν μανες… αλλα προσωπικα μονο τον Deron Williams θεωρω σιγουρο με τον Howard να μην μπορω να προβλεψω που θα καταληξει. Nα μεινει Magic δυσκολα παντως. Θα δουμε

ρε ειδικοί, μια απορία

το salary cap είναι ιδιο για ολες τις ομαδες του ΝΒΑ ??? και τι ακριβώς είναι ???

Είναι ακριβώς ίδιο και ορίζεται από τα έσοδα της Λίγκας. Περίπου στα 58.000.000 εκατομμύρια δολλαρια κυμαινεται και δεν πρέπει οι συνολικοί ετήσιοι μισθοι των παικτων της κάθε ομάδας να το ξεπερνούν. Βέβαια εγώ το εξήγησα τώρα όσο πιο απλά γίνεται, στην πράξη είναι πολύ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ με αρκετές εξαιρέσεις και παραθυράκια που κάνουν μια ολική κατανόηση του salary cap αδύνατη από άτομα σαν εμάς.

http://hoopshype.com/salaries.htm

Εδώ μπορείτε να δείτε το συμβόλαιο του κάθε παίκτη στο ΝΒΑ (διάρκεια/ετήσιες απολαβές)

Επίσης:

Πάντως ενδιαφέρον έχει γενικά η “κόντρα” και δεν εννοώ μόνο σε επίπεδο δαχτυλιδιού.Έχει δημιουργηθεί ένα γενικότερο κλίμα,από το MVP και το καλύτερο δίδυμο έως και το πρωτάθλημα,που είναι χαρακτηριστικό των “μεγάλων αντιπαλοτήτων”

Αν όντως γίνει το νέο Σέλτικς-Λέικερς εμείς θα περιμένουμε την τρίτη δύναμη να αναδυθεί.Όπως και τότε,και τώρα θα είναι το Σικάγο μουαχαχαχαχα.

Εγώ πάντως ποντάρω πολλά στους Μπουλς γενικότερα στα επόμενα χρόνια

αντιηγεμονικη δυναμη; :p:p:p

:lol::lol::lol:8)

Εγώ βλέπω σίγουρα thunder στον τελικό, αλλά ελπίζω να δώ τους bulls απο την άλλη πλευρά. Γενικά πιστεύω πώς απο πλευρά ανατολής έχουν τα φόντα να ξεπεράσουν τους miami, μιας και ενώ είναι δυνατή ομάδα, ώρες ώρες η πολύ σιγουριά τους οδηγεί σε λάθη. Απο την άλλη ήρεμη δύναμη είναι οι pacers οι οποίοι είναι αρκετά καλοί, παρόλο που ξεκίνησαν με αρκετές ήττες. Μην ξεχνάμε και ποιος είναι πρόεδρος τους ε :roll::roll:

Για δώσε τα φώτα σου ρε metalmilitia γιατί μου κίνησες την περιέργεια για τον ιδιοκτήτη των Pacers…
Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι λέγεται Herbert Simon και είναι μεγιστάνας ακινήτων.

Πάμε ρε Suns, 2/2 μετά το all-star full για τίτλο και πέφτει η ταμπέλα “εδώ γελάμε” :lol::lol::lol::lol:

Aυτος ειναι ο ιδιοκτητης οντως, αλλα ο MetalMilitia μαλλον εννοει τον ανθρωπο που κανει κουμαντο στα μπασκετικα θεματα της ομαδας, τον Larry Bird