Nba

Yeap,αυτόν εννοούσα. Νόμιζα πώς είναι ιδιοκτήτης αλλά τουλάχιστον αυτός κινεί τα νήματα.

Ως υποστηρικτης Pacers(btw δεν εχω βρει αλλον στην Ελλαδα :stuck_out_tongue: )πιστευω πολυ τη φετινη ομαδα αλλα εχει ταβανι ξεκαθαρα και ειναι η 3η-4η θεση ανατολης.Παρολαυτα,το απολαμβανω πολυ φετος γιατι ειναι νεανικη ομαδα και με πολλες λυσεις απο παγκο.Υπαρχουν 6-7 παιχτες που κανουν ο καθενας το δικο του καλο παιχνιδι και βοηθαει την ομαδα και ετσι δε στοιχιζουν τοσο οι τραυματισμοι.

Στο λινκ με τα salaries που ποσταρε ο Γιαννης οι Pacers ειναι προτελευταιοι :!: που σημαινει οτι θα πρεπει αν οχι τωρα,του χρονου γινουν οι σωστες κινησεις και να παμε για ακομα ψηλοτερα.Πολυ δυστυχως στεγαζομαστε σε αντιεμπορικη πλην μπασκετομανα πολη.

Φετος αλλες συμπαθειες μου ειναι σιγουρα Οκλαχομα με πολυ θεματατικο μπασκετ,Βωστονη που συμπαθω ετσι και αλλιως και Μινεσσοτα.Μισος σε καγκουρες του Μιαμι και ελπιζω αν οχι σε καποια τεραστια εκπληξη,να το σηκωσουν Bulls ή Okc.

Μετά από αυτο πέσαν πολύ οι Clippers στα μάτια μου, όσο ήταν στα αζήτητα σαν ομάδα, δεν τους ενοχλούσε αυτός ο απίθανος τύπος και τώρα που βγήκαν στην επιφάνεια ξαφνικά εκμεταλεύεται το όνομα τους…Βρε ουστ!!!

http://nba.sport24.gr/article/1674150/i-istoria-tou-clipper-darrell

Τι ματσάρα γίνεται τώρα ρε πούστη!

Φοβεροί Pierce και Melo

Τσαμπουκάδες στο Lakers-Heat. Αν και δε μου είναι συμπαθείς, σήμερα είμαι με τους Lakers, βασικά με τον Kobe.

Πάμε για το νικητήριο μπάσιμο ή την νικητήρια πάσα του Τζέημς στο τέλος

Edit:Τελικά το πήραν οι Lakers αφού στο 4 δωδεκάλεπτο ο Κόμπι απέδειξε για ποιον λόγο είναι απλά ο…Κόμπι!Δύσκολα σουτ παρά την καλή άμυνα του Μπατιερ.
Όλα τα λεφτά το πως γύρισε το πόδι του ο Λεμπρον με την θεία μουαχχααχαχχααχαχαχχα!!

Ας πρόσεχαν κάποιοι να μην του έκαναν ζημιά στην μόστρα…

Eπίσης για όποιον δεν το κατάλαβε ή περιμένει να ενημερωθεί από το ΝΒΑ ΕΛΛΑΣ,ή την ΝΕΤ,ο Ρόντο σήμερα έκανε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ εμφάνιση,παίζει να έχει να γίνει και καμιά 30αρια χρόνια.
Ο άλλος έβαλε 57,ε ναι ρε πούστη I love this game!

αηδίασε ο μπατιερ. ο κομπι έκανε μόνο δύσκολα σουτ εκτός απο 2 περιπτώσεις και ακόμη και ετσι τα καλάθια έμπαιναν.
καλά δεν μιλάω για όταν τον ειχε ο wade. η φάση που τον εχει πλάτη και προσποιείται με το σώμα και ο wade γυρίζει το κεφάλι να δει απο που θα φύγει, είναι priceless.πρέπει να γίνει αργό gif να το κοιτάμε ολη την ωρα. και η κατάληξη της φάσης , καλαθι και φάουλ.8)

καλά ρε τρόμπα james…απο όλους που ηταν στο παρκέ, στον Murphy βρήκες να κάνεις μαγκιές και να σπρωχνεις?!! καλά σου έκανε η γιαγιά και σε τραυμάτισε βάζοντας το πόδι κάτω από το δικό σου.!!! :lol:
(πάντως μερικές στιγμές με τον γκασολ έπαιζε πολύ μάχη.)

ο Metta World Peace πάντως είναι αυτός που κράτησε σε σημεία την ομάδα με τα καλάθια και τους πόντους του.χωρίς αυτά και με τα λιγα καλάθια για 20 λεπτά του Kobe(φαντάσου) δεν νομίζω να υπήρχε νίκη

πάντως εμένα αυτο που μου άρεσε πολύ ηταν το πόσο σοβαρός δείχνει ο Μπαινουμ.έπαθα πλάκα στο πρώτο ημίχρονο.

*και ο ρουκι φάνηκε καλός.δεν μασάει μια
**θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του μπεκαμ που εχει αυτο το ψεύτικο χαμόγελο πάντα στο πρόσωπο να δω τι σκεφτόταν… με εδειξε, δεν με δείξε η κάμερα??
***φισερ… οχι ρε παιδιά… 5 επαφές έκανα, 4 φάουλ? αφήστε με να παίξω,!! :lol:
****λίγο πριν αρχίσει το παιγνίδι, ένας απο τον σχολιασμό έβριζε και του είπαν οτι είναι στον αέρα. “oh yes??! ok.!!”

Δεν είναι μόνο το NBA Ελλάς αλλά και ο αμερικάνικος λαός που το πιστεύει αυτό για το rondo. Πήγαινε στο αμερικανικό site έχει πολ με το αν έκανε ο rondo ή ο williams καλύτερη εμφάνιση, και αν πατήσεις να δεις το αποτέλεσμα, οι περισσότεροι διάλεξαν τον rondo :stuck_out_tongue:

Έτσι ρε Κρίμσον,μόνο Κόμπι!:smiley:
Έχεις δίκιο για τον Αρτέστ(συγγνώμη αλλά γελάω πολύ με το άλλο!),γενικά χθες είδαμε ένα παλιό-καλό ΛΑ.
Ο Τζέημς πάντως έπαιζε σε κάτι φάσεις επική άμυνα στον Γκασόλ,θηριάκι είναι ο πούστης.

Εχμμ το ΝΒΑ Ελλάς ειρωνευόμουν απλά:roll:
(ότι και καλά κοιμάται όρθιο8) )

Ναι το έπιασα :stuck_out_tongue:
Εγώ ειρωνευόμουν και τα δύο. Έχεις δύο παίχτες, ο ένας έχει triple double και ο άλλος 57 :!: πόντους, και μιλάς μόνο για το rondo. Ε οκ :stuck_out_tongue:

Ε δεν είναι ένα triple doyble μιλάμε για απίστευτα πράγματα,τουλάχιστον σε όποιον ασχολείται με το μπάσκετ.Μία στο τόσο συμβαίνουν αυτά.

Ξεφτιλισε το φύλλο αγώνα ο Rondo. 1.85 άνθρωπος και πήρε 17 rebounds από ομάδα που έχει Chandler και Stoudemire στην ρακέτα. Τέτοιο παρόμοιο στατιστικό όργιο μόνο ο Kidd και ο Magic έχουν κάνει τα τελευταία 25 χρόνια απ’ ότι διάβασα.

Bασικά μόνο ο Γουιλτ πρέπει να είχε μεγαλύτερους αριθμούς και στα 3.

βασικα ηταν τρομερός…πρέπει να το πούμε. σε πολλές φάσεις τον κράτησε στην πλάτη κάνοντας χορευτικά και μη αφήνοντας να του δώσουν την μπάλα, και ειχε και μια φάση που τον εγκλώβισε στην ρακέτα και χρεώθηκε με 3 δευτερόλεπτα.

Ξανά τραυματίας ο παπα- Hamilton :frowning:

H θεση “2” ειναι η μονη που χαλαει το puzzle ωστε οι Bulls να ειναι πιο ανταγωνιστικοι σε ματς που καινε, ειτε μιλαμε για τελικους Ανατολης, ειτε για τελικους ΝΒΑ. Περυσι βγηκε η χρονια με τον Bogans που ενω αμυντικα ηταν καλος, στην επιθεση ειχε 4,5 ποντους μ.ο… Αμα παιρνεις μονο 2 καλαθια το παιχνιδι απο το βασικο σου guard, χεσε μεσα… Στον παγκο o Brewer που δεν ειναι για πολλα-πολλα και ο Korver που εχει καλυτερο σουτ και απο τον Ray Allen, αλλα ειναι κακος αμυντικος + οτι σουτ παιρνει μονο αν βγει ξεμαρκαριστος, απο μονος του φαση δεν φτιαχνει.

Ο Hamilton βοηθαει περισσοτερο σε σχεση με τους τρεις προαναφερθεντες (o Bogans εχει φυγει), οχι οπως στο παρελθον βεβαια, αλλα οι τραυματισμοι ειναι ενα θεμα. Απ’οτι φαινεται η αναζητηση guard θα συνεχιστει και φετος το καλοκαιρι απο τους Bulls

Y.Γ. Ενα καλοκαιρι, δε θυμαμαι πιο, ο Bryant ειχε φτασει κοντα στους Bulls με ανταλλαγη που θα εστελνε το μεχρι και τη μασκοτ των Bulls, που λεει ο λογος, στους Lakers. Η ανταλλαγη λεγεται πως κολλησε επειδη στο πακετο προς L.A. ηταν και ο Deng τον οποιον ο Bryant ηθελε συμπαικτη στους Bulls. Aν ειχε η ανταλλαγη ο χαρτης του ΝΒΑ θα ειχε ανακατευθει για τα καλα

Ισχύει! Εύχομαι μάλιστα μέχρι να βρεθεί άλλος guard να επιτρέψει ο hamilton και να μπορέσει να παραμείνει στο παρκέ πάνω απο μία εβδομάδα :stuck_out_tongue:
Για τον kobe που είπες οκ να βρούν guard αλλά εγώ δεν θα ήθελα να διώξουν κανέναν ούτε καν το Noah που ακούγεται το όνομα του για ανταλλαγές

15/3 παντως ειναι το trade deadline αλλα απο τσαρκες που κανω σε sites (ESPN, Hoopshype, Bleacherreport κτλ) για τους Bulls δεν ακουγονται φημες οτι θα κανουν κατι. Αυτο για τον Bryant ειναι παλιο, δεν το λεω για τωρα. πρεπει να εγινε η καλοκαιρι 2007 η 2008 δε θυμαμαι ακριβως

Τι παίζει με τα μεταφορικά του NBAstore?
Είμαστε 5-6 άτομα και θα πάρουμε μπόλικα πράματα, ελπίζω να μην το γαμήσουν στα μεταφορικά

Είμαι πάντως περίεργος να δώ τι θα γίνει με howard και gasol φέτος. Για τον πρώτο δεν το βλέπω να φεύγει αυτή την περίοδο απο τους magic, ο δεύτερος πιστεύω πώς θα φύγει. Θέλει και ο ίδιος πλέον άλλωστε