Υπάρχει κάπου που μπορώ να δώ τα συμβόλαια των παιχτών, δηλαδή πότε λήγει κάθε συμβόλαιο, αυτό θέλω και γενικά ποιοι πρόκειται να βγούν ως free agents;
thank you
Έλα ρε μεγάλε Μπρους,θα μας λείψεις:!:
Σε μερικούς πάλι καθόλου μαν. Πολύ βρώμικος παίχτης. Τον έχω συνδυάσει με βιασμό του αθλήματος. Φυσικά ήταν ταλαντούχος και πολύτιμος. Αλλά…
Nαι το ξέρω,περισσότερο ειρωνευόμουν!
Απίστευτα βρώμικος παίκτης αλλά συγχρόνως και πραγματικά καλός,μέλος της δυναστείας του San Antonio,όπου μαζί με το LA αποτελούν τις δύο δυτικές δυνάμεις στα 00s,ότι και να λένε οι άλλοι και όσο και να κλαίγονται.
Όταν αποσυρθεί και ο Τίμμυ θα συγκινηθούμε:D
γελάω
To ίδιο κάρφωμα (μόνο που το πέτυχε) δεν έκανε ο Griffin στα μούτρα του Ibaka? Μάλλον πήγε να πάρει εκδίκηση ο Westbrook και έμεινε με την όρεξη.
Ασυζητητί μαν. Πάνω απ’ όλα το μπάσκετ. Στα καλά του υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ψηλούς ever και σπουδαίος χαρακτήρας. Ακριβώς επειδή λατρεύω το άθλημα, δε μπορώ κάτι τύπους σαν τον Bowen ή τον Laimbeer (καλό;).

Και μεταξύ μας και ο Isiah, παρά το αθώο πρόσωπο, φουλ αντιπαθής ήταν, αλλά παιχταράς
Σωστόστ. Έχουν καταγραφεί αυτά, όπως και η ιστορία με τον Jordan. Άσε που έκανε κι άλλα ο Isiah…
λιγα για τους bad boys να’ουμε…:lightsabre:
:lol::lol::lol:
στο καλο
και να μας γραφει
Ξενέρωσα που πήγε ο Diaw στα σιχάματα
Και ειναι και πολυ αξιολογη προσθηκη για τους Spurs. Nα δουμε πως θα δουλεψει του Turiaf για τους Heat
Λίγα για τους Spurs αρκουδέηδες
Τώρα είδα ότι ο Derek Fisher κατέληξε τελικά στους Thunders, δηλαδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτάσει πρώτος τα 6 δαχτυλίδια από τον Kobe? και να βρεθεί δίπλα στον Jordan, Pippen και Jabbar? 8O ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!
Heat vs. Thunder σε μια ωρα, πρωτη φορα που παιζουν στη φετινη σεζον.
To σερί 6 νικών των Jazz σταμάτησε στην Atlanta μετά από 4 παρατάσεις (133-139). Μεγάλο παιχνίδι με πολλούς πρωταγωνιστές. GO HAWKS!
Πάντως και οι 2 ομάδες θα είναι πολύ σκληρά καρύδια στα play-off.
:D:D:D
Ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά έχω,τα λόγια είναι περιττά!
Επικό πάντως το τρίποντο του Γουέιντ από το Μαϊάμι σχεδόν:!:
Και αυτό που λέει ο DeKay,μεγάλη ματσάρα στην Ατλάντα!