Nba

[B]Κι επίσημα «γέρος» ο Ντάνκαν[/B]

Τα χρόνια πέρασαν για τον Τιμ Ντάνκαν. Είναι εμφανές πως ο 36χρονος άσος των Σπερς βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του και ο Γκρεγκ Πόποβιτς κατά διαστήματα επιλέγει να του δίνει ρεπό. Όπως συνέβη και τα ξημερώματα στη νίκη επί των Σίξερς.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά ότι το επίσημο στατιστικό του ΝΒΑ ως αιτία δίπλα στο DNP (που αναφέρεται για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν) αναφέρει τη λέξη «old», δηλαδή? γέρος. Δεν πρόκειται για προϊόν μοντάζ, αλλά για το πραγματικό φύλλο της στατιστικής που μοιράστηκε στα διεθνή ΜΜΕ και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ΝΒΑ. Πλέον ο Τιμ Ντάνκαν είναι κι επίσημα? γέρος!

κλαιω…:lol::lol:

:lol::lol::lol:
Kαι επίσης,μαζί με Σακίλ,ο καλύτερος ψηλός της νέας εποχής και μόνος του το καλύτερο 48)

πλακα κανεις 8O
:lol:

πάει η έδρα των ματζικ. καμπουυυυμ…

*ενας κατεστραμμένος δεν σκέφτηκε οτι κανείς δεν ήταν στην περιοχή και ολα του έμοιαζαν φυσιολογικά οπότε συνέχισε να περπατάει . ετσι τραυματίστηκε ελαφρά

[SPOILER][/SPOILER]

:D:D

Μπράβο ρε Ignorant_pig! :thumbup:

Να τα λέμε αυτά. Ήταν μεγάλη στιγμή αυτό το σουτ. Νομίζω ισοφάρισε στην 2η παράταση. Τι παιχταράς ο Joe…

Γάμησε τα. Γενικά φέτος μπορούν οι Hawks να πάνε πολύ ψηλά, έχουν την ποιότητα για να προχωρήσουν αρκετά στα Play-offs (θεωρώ σίγουρο ότι θα μπουν)

και τώρα το παράπονο μου :frowning: (σε σποιλερ γιατί ψιλοείναι οφφτόπικ)

[SPOILER]πήρα γαμώτο ένα φούτερ της ΟΜΑΔΑΣ, και ο ηλίθιος το πήρα σε λαρτζ, γαμώ την αντίντας μου γαμώ, και μου είναι σαν φούστα. για να το γυρίσω θέλω άλλα 20 ευρά που δεν τα έχω. άμα ξέρει κανείς κανα κόλπο για πλυσίματα, ας πει :stuck_out_tongue:

btw, http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270927445512[/SPOILER]

Εχοντας δει το χθεσινο με το Miami και αλλα 5-6 παιχνιδια τους τους προηγουμενους μηνες, δεν μπορω να πω με σιγουρια αν οι Thunder θα το παρουν φετος, αλλα ειμαι ψιλοσιγουρος οτι τα επομενα πεντε χρονια θα παρουν 2-3 αν συνεχισουν ετσι. Καθε χρονο ειναι εμφανως πιο βελτιωμενοι ('10 1ος γυρος playoff οπου στριμωξαν τους Lakers, περυσι τελικοι Δυσης, φετος σιγουρα τελικοι Δυσης παλι και οψομεθα…). Αδυνατω να θυμηθω αλλη ομαδα που να κανει γινεται τοσο δυνατη μεσα σε λιγο καιρο εχοντας ως αιχμη του δορατος τεσσερα draft picks (Durant 2007, Westbrook 2008, Ibaka 2008, Harden 2009) και οχι καποια βαρυγδουπη μεταγραφη καποιου free agent ή blockbuster trades. Ισως οι Bulls που πηραν τον Jordan το 84 και το 87 τους Pippen, H. Grant και εγιναν η 2η καλυτερη ομαδα της Ανατολης αρχικα και μετα η καλυτερη του ΝΒΑ. Οι κινησεις του GM της Oklahoma City τα τελευταια 4-5 χρονια πρεπει να διδασκονται σε πανεπιστημια. Το μονο κακο στην ολη ιστορια ειναι πως τα περισσοτερα απο αυτα εγιναν, και αλλα πολλα θα γινουν, υπο το ονομα Oklahoma City Thunder και οχι υπο αυτο των Seattle Supersonics.

TOP 3 φάσεις, όλες ΒΗΜΑΤΑ. όλες. και δεν είναι πρώτη φορά… ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιό γαμημένο λόγο δεν σφηρίζουν βήματα;

για να μην πω το σουτ του τζόνσον που έστειλε το ματς στην 3(!!) παράταση και ήταν #8

Noμιζω οτι οταν το να κανεις το βημα πριν σκασεις τη μπαλα , δε θεωρειται παραβαση στο ΝΒΑ.Πρεπει να διαφερει ο κανονισμος σε σχεση με Ευρωπη που σφηριζεται

ολίγον αλήθεια…

Aν ισχύει κάτι τέτοιο my bad, όπως είπα το έχω παρατηρήσει κι’άλλες φορές και μου έκανε εντύπωση

Το ότι η ομάδα (Hawks) θα πάνε play-off είναι 95% σίγουρο με βάση την εικόνα των ομάδων φέτος. Είναι τέτοιο το μέταλλο της ομάδας που (συμφωνώ Igorant_pig) μπορεί να κάνουν ζημιές εκεί. Ομοίως οι Sixers φέτος.

Μαλακία για το hoodey. Γαμάει πάντως. :smiley:

Εγώ τους sixers πάντως τους βρίσκω ομάδα φούσκα… Δεν ξέρω, πιστεύω πώς έχουν τρελό ταβάνι, αντίθετα όμως οι hawks που όλο και δυναμώνουν σαν ομάδα

Συμφωνώ απόλυτα (για τα γεράκια) και χαίρομαι διπλά, γιατί πάντα αναρωτιέμαι αν είναι μόνο δική μου ιδέα ότι παίζεται τόσο όμορφο, ουσιώδες και “μπασκετικό” μπάσκετ από τους Hawks φέτος.

Όχι η αλήθεια είναι πως και εμένα μου αρέσει το παιχνίδι τους φέτος. Και γενικά φαίνεται πώς δουλεύουν πολύ εκεί στην Atlanta.

Why Kobe doesn’t pass…

4 ποστ πριν :stuck_out_tongue:

χαχαχα εμ το έβαλε σε spoiler και δεν το πρόσεξα :stuck_out_tongue: