Nba

Δεν ειναι μονο το φαουλ στο τελος.

Ειναι το ανυπαρκτο 6ο του Πιρς που ετσι χανει την παραταση, η ευκολια που δινεται τεχνικη στον Γκαρνετ (κι οχι σε κανα πιτσιρικι) μετα απο χτυπημα που δεχεται στο προσωπο, οι 24 βολες που ριχνει ο Τζεημς και πολλα αλλα.

Σιγουρα οι Χητ ειναι καλυτερη ομαδα και θα περασουν (αν τελικα γινει αυτο που ειναι το πιθανοτερο) με την αξια τους, αλλα τα παραπανω οπως και η συμπεριφορα απεναντι στους Σελτικς στο 1ο ματς ειναι γεγονοτα αδιαμφησβητητα.

Όχι ρε ψηλέ. Μη μου λες τέτοια. Στον πλανήτη που έσκασαν μπάλα οι Karl Malone και Charles Barkley, μην τα λέμε αυτά. Πολύ μεγάλος (δυστυχώς) ναι, ο μεγαλύτερος όχι.

Καλά εντάξει προφανώς ήταν υπερβολή καύλας όμως ο Ντάνκαν μπαίνει σε όλους αυτούς και συναγωνίζεται κανονικά για τις πρώτες θέσεις.Απλώς ποτέ δεν ήταν τόσο θεαματικός και για αυτό δεν είναι και τόσο αγαπητός σε πολλούς

Αλλά κάτι κηδείες που έχει κάνει σε ΛΑ παλιά,εντάξει

Συν ότι έχει και κάτι που κάποιοι δεν έχουν.
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ.Και μετράει πάρα πολύ αυτό

Συμφωνω 100%, επηρεασμενος και απο την αναλυση που εχει κανει και στους 3 παικτες ο Simmons στο “The Book Of Basketball”

Νταξει,δεν το εχω αγοράσει ΑΚΟΜΗ,μπορείς να μην μου το χτυπάς;:stuck_out_tongue:

A δεν ειχα τετοιο σκοπο, αλλα μια και το αναφερες, ναι εχεις αργησει:p

Μεγάλο τεσσάρι, μην παρεξηγηθώ. Μπορεί να παρουσιάσω κι εγώ υπερβολή αντίστοιχης ντεκαβλίασης λόγω Spurs - αν και κάπου εκτιμάω βαθιά τους NBAers που μένουν πιστοί στην ομάδα τους σε αυτούς τους καιρούς. Καθαρά ψυχρά, ο Duncan μπορεί να είναι και ουσιαστικότερος παίκτης ακόμα κι από τον Sir Charles. Κανείς δε φέρνει το δαχτυλίδι από μόνος του όμως, κι ο Duncan είχε και έναν προπονητή λίγο πάνω από το μέσο όρο ΝΒΑ, και συνήθως πολύ τίμιο έως γαμάτο roster. Όλα αυτά καθαρά χάριν κουβέντας, όχι για να τον μειώσω.

Για Karl Malone, ο μόνος λόγος που δεν έχει δαχτυλίδι και τα λέμε τώρα όλα αυτά είναι η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΧΗ (και λίγο το δεξί χέρι του MJ).

Προς το παρόν, rally the troops μωρή Oklahoma - γιατί αν σε πάνε στο 3-1, τέρμα τα δίφραγκα

ξαναμαναεντιτ επειδή μόλις τώρα είδα το recap: απίστευτη περιφερειακή άμυνα από Thunder και στην τρεχάλα δεν τους έχουν τα γερόντια.

νομιζω ουτε ο sir charles εχει δαχτυλιδι παντως. οχι οτι δεν ητανε παιχταρα, αλλα οπως ο μαλοουν, ειχε απεναντι τον Τζορνταν…

Φυσικά και δεν έχει, ανέφερα κυρίως τον Ταχυδρόμο επειδή διαχρονικά νομίζω, περιστοιχιζόταν από καλύτερο (συνολικά) roster.

Εντάξει σίγουρα και Τσαρλς και Καρλ πέσαν πάνω στον Αέρινο όμως οκ,ειδικά ο Καρλ είχε δύο ευκαιρίες να το πάρει.Δύσκολο βέβαια απέναντι στους Μπουλς,όμως άλλος Τζόρνταν την πρώτη τριετία άλλος την δεύτερη.Θα μου πεις την δεύτερη είχε ίσως πιο γεμάτη ομάδα,όμως τι να πει και ο Τσαρλς που τον πέτυχε να κάνει ΤΑ όργια εκείνη την εποχή.

Συν ότι κατά γενική ομολογία στους τελικούς με Μπουλς ήταν πουθενάς,όπως επίσης το ότι δεν τους δυσκόλεψαν όσο άλλοι,όπως η Ιντιάνα,να τα θυμόμαστε και αυτά.Το 1998 ειδικά που οι Μπουλς ήταν μία ομάδα που έλεγες πως μπορεί να χάσει,πήραν ένα ματς(το πρώτο νομίζω;)και μετά κατέληξαν στο τρίτο να φάνε 40 :roll: Επίσης εντάξει δεν έχει χάσει μόνο από Αέρινο αλλά έχει φάει πόρτα και από Χακιμ και από Κεμπ,και το 99 ακόμα δεν έκανε τίποτα.Μπορεί σαν διάρκεια να ήταν πιθανώς δυνατότερος όμως η αλήθεια είναι πως δεν του φταίει κανένας Τζόρνταν,ασχέτως αν λέγεται από πολλούς.Και βασικά δεν έπαιξαν 6 χρόνια μπάσκετ μόνο,έπαιξαν πάνω από 10 είχαν τις ευκαιρίες τους ή ας τις δημιουργούσαν.Στον αθλητισμό πρέπει να κάνεις υπερβάσεις,ούτε ο Αέρινος είχε για ομάδα τους Σέλτικς του 86 το 91…
Μπορεί σαν κορμί,σαν δύναμη κτλ να σου βγάζει κάτι καλύτερο ο Ταχυδρόμος όμως σίγουρα ο Ντάνκαν θα έκανε κάτι καλύτερο.Θυμηθείτε και τις σειρές το 03 που ήταν ονείρωξη κανονικά.

Και ο Τίμμυ όμως δεν είχε εύκολη δουλειά στην Δύση,και γενικά το πως έπαιζε είναι άξιο θαυμασμού.Πολύ γεμάτο τεσσάρι,2,12 με απίστευτη αντίληψη,ήρεμος,αμυντικάρα,απίστευτα ουσιαστικός και σουτ με ταμπλό:p

Για μένα προσωπικά καλύτερος από Καρλ και Τσαρλς,βασικά ο Τσαρλς για μένα άλλη φάση παίκτη,πολυ πιο κοντός άλλωστε.Και ο ταχυδρόμος όμως είχε και έναν Στόκτον να κάνει πικ εν ρολ εμπειρία ζωής,μην ξεχνιόμαστε.

Bασικα για μένα το δίλημμα είναι Ταχυδρόμος ή Ντάνκαν.Άντε να επιλέξεις…

Βασικά το έχει πει και ο Τζέρυ Σλόαν νομίζω οπότε τι να λέμε εμείς…Τίμμυ :stuck_out_tongue:

Και κυρίως 4 δαχτυλιδάκια

Βασικά ο Τσαρλς πιο πολύ τριάρι δεν ήταν; Και μιας και τον ανέφερα, ο Δημήτρης Παπανικολάου στα καλά του δεν του έμοιαζε πολύ στο στυλ παιχνιδιού; (όχι ντομάτες παρακαλώ!)

3αρι ο μπαρκλευ ουτε κατα διανοια. δεν ειχε και το σουτ. απο κατω τα βαζε με τα θερια.

Ο Σερ ειναι μια κατηγορία μόνος του,δεν καταλάβαινε Χριστό,μα Χριστό όμως

Εντωμεταξύ το Ναύαρχος-Τιμ πρέπει να είναι το καλύτερο δίδυμο ψηλών που έχουμε προλάβει

Αν όχι το καλύτερο δίδυμο ψηλών έβερ, εννοείς.

φοβερο διδυμο ψηλων οι Ντανκαν και Ρομπινσον. απο τα καλυτερα που θυμαμαι.

η οκλαχομα το παλευει παντως. ισοφαρισε τη σειρα σε 2-2.

μόλις ειδα και εγω το ματς.
νίκη για θαντερ με περισσότερο μπάσκετ, τρομερό 4 δωδεκάλεπτο απο ντουραντ, και αναπάντεχη συμμετοχή στην επίθεση απο ιμπακα(11στα11:!:slight_smile: και περνικνς(7στα9).!!!
απο την άλλη ο ντανκαν πήρε την μπάλα κοντά (και)στο καλάθι,πάλεψε αλλά μέτριος ο παρκερ.
*αυτός ο Leonard μάλλον είναι μεγάλος σουτέρ.

Ο Durant και ο Ibaka χθες ηταν ΟΝΕΙΡΟ. Τον Durant χαιρεσαι να τον βλεπεις, ο πιο ανετος scorer του ΝΒΑ εδω και πολλα χρονια, χωρις κινησεις εντυπωσιασμου απλα και ωραια. Στο 4ο δεκαλεπτο προς το τελος εβαλε 16 συνεχομενους ποντους με τοση φυσικοτητα που νομιζες πως εβαλε 2-3 καλαθια:p

Ο Ibaka απο την αλλη, απο εκει που ηταν θηριο κοντα στο καλαθι, τωρα απεκτησε και jump shoot:!: Το καρφωμα στον Duncan (?) οπου εχει κολλησει την μπαλα στον καρπο, σαν σε διαγωνισμο καρφωματων ηταν τρομερο

Τα΄χουμε ξαναπεί, ακόμα και αν τους κόψουν οι Spurs φέτος, άμα κάτσουν μαζί Westbrook/Durant/Ibaka/Harden δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουν τα επόμενα χρόνια.

όλοι βελτιώνονται συνεχώς, είδαμε χθες τον Ibaka πως έπαιξε… 11/11 ρε.

Πιστεύω όποιος πάρει το επόμενο ματς στο SA θα πάρει και την σειρά

και οι celtics πολυ σκληροι για να πεθανουν, ισοφαρισαν κι αυτοι σε 2-2 :smiley: