Θελω τελικο Σελτικς-Σπερς και μετά Αιδηψό για λουτρά
χαχαχαχα! τε γεροντια το χουνε ακομα. για να δουμε. πολυ ενδιαφερον τελικοι φετος παντως, απο τους καλυτερους.
Αν το χάσουν και φέτος οι Heat προβλέπω να σπάει η τριάδα εκεί.
Σεβασμός για τους Celtics, τι να λέμε τώρα…Πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Αμφιβάλω αν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, αλλά μετά το χθεσινό παίζει να μην έχει σημασία.
:lol::lol::lol:
μόλις είδα και εγω το ματς.αν κρατούσαν λιγο ακόμη την διαφορά, θα το είχαν πάρει στην κανονική. αλλά έκοψαν ταχύτητα και οι χιτ κατάφεραν και να προηγηθούν.
θεος ο γαλλος που κέρδισε το 6ο φάουλ του james και 2 επιθετικά ριμπάουντ.
ο james συνεχίζει να ειρωνεύεται και να προκαλεί τον γκαρνετ.ε ας συνεχίσει. την επόμενη φορά ο γκαρνετ θα εχει 10 τάπες και οχι 5 
ωραία ματς βλέπουμε πάντως
*σκορ παράτασης 4-2.!
Mόλις νίκησε η Οκλαχόμα στο Σαν Αντόνιο και έτσι έχουμε το 2-3,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γουεστμπρουκ.
Προσωπικά πιστεύω πως η σειρά θα πάει στα 7 ματς.Δεν θελω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να την ξαναπατήσουν οι Σπερς όπως κάποτε και να γίνει μία μορφή “κατάρας”…
Πάντως ένας πρωταγωνιστής είναι εδώ:p
Πάντως επιμένω πως το Σαν Αντόνιο είναι ομάδα-υπολογιστής,το πιο εξορθολογισμένο μπάσκετ που έχω δει(κατι κακομοίρηδες στην Ευρωπη να τα βλέπουν αυτά).Ειδικά στις τελευταίες φάσεις,ο τρόπος που βγάζουν play και βάζουν καλάθι και στα καπάκια στήνουν παγίδες σε full court press δίχως φάουλ,παίρνοντας την μπάλα,είναι μπασκετικά σεμινάρια!
ειναι αλήθεια οτι ηταν ηδονικό στο τέλος το double team στον ντουραντ χωρις φάουλ και η πίεση στην πάσα και στην κατοχή που οδήγησε στο λάθος.αλλά δεν θα μπορούσαν να πάνε για 2ποντο? θελαν με το ζόρι τρίποντο ή ήταν τόσο καλή η άμυνα ?
O Giannis… τα ειχε πει για OKC απο την αρχη της χρονιας8). Ακομη και οταν ηταν 0-2 με τους Spurs, πιστευα οτι θα το γυρισουν. Οποιος εχει δει παιχνιδι τους, βλεπει πως καλπαζουν, και οι Spurs μπορουν να αντεξουν τα παντα αλλα οχι ομαδα που τρεχει, πηδαει και “πηδαει”. Θα παει και το Miami τελικο και εκει ο φουκαρας ο James θα φαει 2η σερι ξενερα. Τεσπα, για να δουμε αν θα επιβεβαιωθει το ζευγαρι και τοτε προχωραμε σε αναλυσεις
Άντε ρε Harden παιχταρά
James Harden λατρεία - τεράστιο stepback τρίποντο στα 27"…τους έκοψε και πόδια και βήχα
Εντάξει δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς ότι η Οκλαχόμα είναι μία ομάδα που χτυπά πρωτάθλημα άνετα και έχει στις τάξεις της τον καλύτερο σκόρερ στην λίγκα,τον Ντουραντ που βάζει καλάθι όπως θέλει!Κάνει μπαμ οτι η ομάδα πάει την χρονιά στο φουλ.
Εγώ πιστεύω πως μπορεί το Σαν Αντόνιο να τους χτυπήσει και στο τρέξιμο και και και.Φέτος ειδικά,το έχει δείξει.Απλώς η Οκλαχόμα έχει,καλώς ή κακώς και δυστυχώς για τους Σπερς,τον σκόρερ Ντουράντ και γενικά δεν ξέρω κατά πόσο το Σαν Αντόνιο μπορεί να την χτυπήσει στην επίθεση,παρόλο που φέτος είναι η καλύτερη ομάδα και εκεί.Εδώ πέρα ειναι τελικοί Δύσης.
Για μένα σήμερα έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι πάντως!Και ας πήγε να χάσει το ματς ο Γουεστμπρουκ:roll:
Να’ναι καλά ο Χάρντεν!
Επίσης θεωρώ,και βασικά είναι σωστό,πως το Miami θα δυσκολευτεί περισσότερο με την ομάδα των Σπερς και όχι τόσο με την Οκλαχόμα,λόγω των τεράστιων κενών που έχουν σε σετ παιχνίδι(έχω ξαναπεί πως μόνο οι Χητ από τους επίδοξους πρωταθλητές των τελευταίων πολλών ετών έχουν δείξει τέτοια μεγάλη αδυναμία στο σετ ματς,μόνο κάτι πικ και διάφορες παραλλαγές.Αυτό βεβαίως το καλύπτουν με το ταλέντο τους καθώς έχουν τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα,τον Τζεημς και τον Γουειντ).Γενικά όποιος και να περάσει να τους διαλύσει
Αν οι Heat το χάσουν και φέτος, ο όρος [SPOILER]
[/SPOILER] αποκτά άλλο νόημα
παμε ρε celtics!! 
πω παιζει να ειμαι ο μονος που θελει σπερς, δε συγκρινεται το μπασκετ που παιζουν με οκλαχομα μην τρελαθουμε κιολας…ειναι και αυτος ο westbrook εμετος
κατα τα αλλα
παμε ρε σελτικς x2, μακαρι να κανουν το θαυμα τους
Για άλλη μία φορά σεβασμός στη Βοστόνη που τιμάει την ιστορία της με το παραπάνω. Το πιο σημαντικό δεν ήταν απλά η νίκη, αλλά ότι ήρθε με κακή εμφάνιση του Rondo. Ο Pierce θα είναι πάντα ο Pierce, ακόμα κι αν το σώμα δεν ακολουθεί, λόγω στυλ παιχνιδιού και μυαλού. Ωστόσο για τον Garnett δεν είναι το ίδιο. Ο τύπος άλλαξε στην ουσία θέση λόγω ηλικίας και εξακολουθεί να είναι κορυφαίος. Αυτό το σουτ του από τα 5-6 μέτρα τσαλακώνει ψυχολογία και συστήματα. Δε μπορεί να του κάνει άμυνα σχεδόν κανείς εκεί.
Πραγματικά, ο Garnett είναι από την αρχή των play off συγκλονιστικός
μόλις είδα και εγω το ματς.
απίστευτο. δεν το περίμενα με τίποτα. μια νίκη μακριά απο τους τελικούς η βοστονη.
τεράστιο τρίποντο πιρς απέναντι στον τζειμς.
κακός ο ροντο αλλά μερικές πάσες και μερικές φάσεις που έκανε είναι απο preview του 2k13 
βέβαια ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι θα πάμε και σε 7ο ματς
τραγικα ‘‘ανωριμοι’’ και ‘‘μικροι’’ οι Χιτ[-X
AΡΧΙΔΙΑ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Παρ’ ολα αυτα, οσο τεραστιος clutch shooter και να 'ναι ο αρχηγος, το ματσακι ηταν του Γκαρνετ.
Εχω σχολιασει πολλες φορες τον τροπο παιχνιδιου του οσο ειναι στη Βοστωνη και τις δυσκολες επιλογες που κανει οταν ποσταρει, με τα σουτακια εκτος ισορροπιας.
Χτες ηταν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ …Κυριαρχος.
Ελπιζω να καταλαβαινει οτι, πραγματικα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ και να μην τον ξαναδω να καυλαντιζει με σουτακια οταν μπορει να μπει στο ζωγραφιστο.
Ειμαστε κοντα …καλυτερη ομαδα οι Χητ, αλλα οι Σελτικς μπορουν και πρεπει να “αντεξουν” για αλλο ενα ματς (ακομα κι αν αυτο ειναι το 7ο).
Και εγώ,και εγώ.Αλλά άντε βρες άκρη
Προσεύχομαι να μην πάνε ούτε τελικό οι Χητ και η Τιτίκα να αποσυρθεί για να παίξει κρίκετ