Nba

Κι εγω θα θελα ενα τελικο Σπερς-Σελτικς.

Εναν τελικο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ σταρ.

ΥΓ.: Αν και αγαπαμε Ντουραντ (και Χαρντεν).

Φυσικά και λατρεύουμε Οκλαχόμα,αν δε ήταν και στην κανονική πόλη στο Σηατλ,εσύ και ο Giannis θα πρέπει να ήσασταν “βαμμένοι”!!

Και εκπληκτική άμυνα οι Θάντερ,αυτό είναι το κλειδί που τους έχει πάει σχεδόν τελικό,ότι δηλαδή είναι μία προικισμένη ομάδα και το επενδύουν στην άμυνα τους με τρελές αλληλοκαλύψεις στα πικ και στις εξτρα πάσες

Οφτόπικ, αλλά αυτό είναι κάτι κοινό με το φετινό Ολυμπιακό. Ομάδες με νέους και αθλητικούς παίχτες ξεχωρίζουν κυρίως στην αμυντική ταχύτητα. Στην επίθεση το ταλέντο δεν έχει ηλικία. Ομαδάρα οι Thunder.

Δεν ημουν ποτε με τους Sonics.

Ανεκαθεν ημουν με τους Celtics και αγαπημενος μου παιχτης ο Pierce λογω μιας φανελας που μου 'χε φερει ενας θειος μου απο Καναδα.

(Ο αδερφος μου ειχε κρατησει αυτην του Carter κι εγω αναποφευκτα εγινα Κελτης.)

Ετσι, ειχαν περισσοτερη αξια τα χρονια αυτα, οταν υποστηρικζα Σελτικς απο τη χρονια που ειχαν τα χειροτερα ρεκορ στο ΝΒΑ. 8)

Απλα, κατα τα αλλα, προσκυναω το μεγαλυτερο σουτερ στην ιστορια του αθληματος, που εχει ταυτιστει με το Seattle.

Ε, μαζι και το grunge …δε θελει πολυ να 'ρθει η συμπαθεια. :smiley:

Βασιλιά, πες “ουυυουυυυυυυ”!

Τους Sonics τους συμπάθησα πριν το grunge. Εποχές Kemp/Payton/Schrempf.

Οι Thunder λέγονται και “zombie Sonics”. Κρίμα που αυτή η ομαδάρα δεν είναι στο Seattle μα κυρίως κρίμα γιατί έφυγε με πουστικο τρόπο.

Ψάξτε το documentary “Sonicsgate: requiem for a team” στο YouTube για να πάρετε μια καλή ιδέα επί του συγκεκριμενου θέματος

Εγώ προσωπικά άμα ήταν και στο Σηατλ θα ήμουν τίγκα φανατικός.
Απλώς τώρα η καρδιά μου είναι με Ντάνκαν,δεν μπορώ.Αν με μία ομάδα πραγματικά μεγάλωσα μαζί της,την έβλεπα παλιά και υπερλάτρεψα έναν παίκτη,αυτή είναι το Σαν Αντόνιο και αυτός ο παίκτης είναι ο Ντάνκαν <3

Και οι Lakers ένα τακ πιο πίσω,αλλά Τίμμυ=ερωτας

Kαλως ή κακως, οι Θαντερ εχουν ολο το χρονο μπροστα τους για να πρωταγωνιστησουν.

Θα ελεγα το ιδιο και για τους Χητ, αλλα ο Γουεην εχει παρει τιτλο ετσι κι αλλιως, ενω ο Λεμπρον κι ο Μπος ειναι φλωροι και ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ μας αμα θα παρουν πρωταθλημα. :smiley:

Eπομενως, θα ηθελα ενα τελικο, οπου οι Πιρς, Γκαρνετ, Αλλεν, Ντανκαν και Τζινομπιλι θα εχουν μια απο τις τελευταιες τους ευκαιριες να (ξανα)διεκδικησουν τον τιτλο.

όντως ο σνουπ ντόγκγκ γλυτώνει το κράξιμο γιατί όλοι πέφτουν πάνω στον λετέτοιο, αλλά κι’αυτός μια χαρά φλώρος είναι

επίσης, πούλους στο σίχαμα τον Τζινόμπιλι, μια χαρά τραυματίας ήτανε

φχαριστώ

:!:

Διαλεξε οπλα.

ε σοβαρά είναι από τους πιο μισητούς μου παίχτες
γενικά για τους Spurs βγάζω φτυάρι πάντως, εκτός από τον Duncan που ψιλοέχει ασυλία

πως γίνεται να μην τους αντιπαθήσεις μωρέ μετά απ’αυτά που γίνανε με το Phoenix; δε μπα να’χουν πάρει 30 δαχτυλίδια…

οπότε, OKC-Celtics !

Δε νομιζω οτι φταιει ο Τζινομπιλι για ο,τι εγινε με τους Σανς.

Και παιχτες με την ευφυϊα του Μανου ή του Ντανκαν, δεν μπορεις να μην τους θαυμαζεις.

Τωρα, το οτι σε εναν απο τους τιτλους τους εγιναν οργια ειναι σιγουρα ασχημο, αλλα γινονται ακομα και στο ΝΒΑ, δυστυχως.

Οπως εγιναν με τους Σπερς τοτε, [B]εγιναν και με τους Λεηκερς το 2010[/B] κ.ο.κ.

(bold, γιατι απλα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ :D)

Kαλά τραγουδάτε.

Εδώ λέμε για Τζινόμπιλι και όχι για Γκαρνετ που είναι ότι πιο μισητό έχει βγει μετά από την μαμά.Αλλά τέλος πάντων.
Γενικά και γω μπορεί να έχω πει τα άπειρα για τον Τζεημς αλλά αυτά κυρίως είναι λόγω του ότι δεν μ’αρεσουν πολλες από τις μπασκετικές επιλογές του,μέσα στο παιχνίδι δηλαδή.Καθαρά προσωπικά.Αλλιώς άνετα είναι ο καλύτερος,όσο ο Κόμπι πέφτει.

Εγώ το ξαναλέω.Σε περίπτωση Χητ με Θάντερ πιστεύω πως θα φτάσει πιο κοντά από ποτέ στο δαχτυλίδι.Και βασικά είναι να μην το πάρει μεταξύ μας.
Μην σας πω ότι σε τέτοια σειρά στηρίζω και Χητ και με φωνάζετε μετά Νάντια Κομανέτσι

ειναι λιγο να αστειο να μιλατε για σιχαμα τζινομπιλι, νταξει απλα εκβιαζει κανα φαουλ και ο κομπε το κανει δεν ειναι και τιποτα καινουργιο…αλλα σιχαμα ενω ξερωγω υπαρχει ο πιρς ε ελεος

παντως που φτασαμε, να υποστηριζω σαν αντονιο που στερησε απο το υπερθεαμα των suns την ευκαιρια να παει τελικους…νταξει πλεον ομως μιλαμε για εντελως διαφορετικη ομαδα και ο ντανκαν ειναι στο top 3 αγαπημενων παικτων μαζι με στιβ νας και ντιρκ

εντιτ
και white mamba εννοειται καντο top4

και γω :lol:

Ο μονος λογος που εισαι ζωντανος αυτη τη στιγμη ειναι οτι εξαιτιας σου εγινα ενας hellacopter. :smiley:

Αλλα ρε μαλακες ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.

Αλλος σιχαμα το Τζινομπιλι, το καταπινουμε …αυτο ΠΩΣ;;;

Αλλα εχε χαρη που ο αρχοντας σας γραφει στις αρχιδαρες του και κολλαει κατι τριποντα σαν το χτεσινο. 8)

Ελα,μεταξύ μας ο άρχοντας ειναι άφαντος στα play off,ντάξει το κόλλησε χθες αλλά άμα δεν ήταν ο Γκαρνετ θα ειχαν χασει 100%

Σιγουρα, δε σουταρει καλα στη σειρα, αλλα πισω μαρκαρει το Τζεημς και εχει και το θεμα με το γονατο.

Αλλα και παλι σκοραρει σχεδον 20 ποντους ανα ματς, παιρνει τα φαουλακια του και ειναι εγγυηση απο τη γραμμη και οταν η μπαλα καιει, κανει τα χτεσινα. 8)

Νταξει το άξιζε όσο δεν πάει η Οκλαχόμα.Και θα σας πω γιατί.Διότι έχει πέρα από έναν σουπερσταρ,εναν απίστευτο παίκτη τον Ντουράντ,πέρα από ένα εκκολαπτόμενο μεγάλο playmaker(δεν ξερω αν θα τα καταφέρει)έχει παίκτες που έχουν [B]προσωπικότητα[/B].Αυτό είναι το πιο σημαντικό.Μπορεί οι αντίστοιχοι του Σαν Αντόνιο να είναι καλοί όπως από προσωπικότητα,ε όχι και τόσο.

Κοινώς ναι μεν πανέμορφο μπάσκετ,ειδικά στο ημίχρονο έβγαζε ολικο μπάσκετ,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θες παίκτες με προσωπικότητα και η Οκλαχόμα έχει περισσότερους.Άνευροι και άγευστοι οι υπόλοιπο των Σπερς,δεν μπορούσαν να σου κρατήσουν και μετά να σου γυρίσουν τέτοιο ματς.
Αυτό γενικά δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό μου.
Δείτε ας πούμε τα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και πως σούταραν οι ίδιοι όταν το μομέντουμ είχε γυρίσει.Και μετά δείτε τι σουτ έπαιρναν οι Χάρντεν και ο Φίσερ!Εκεί είναι το κλειδί.
Αναλόγως ποιος θα περάσει από την Ανατολή θα παίξουν οι ίδιοι παίκτες ρόλο,με διαφορετικό τρόπο ίσως.

Μεγάλο παιχνίδι από Πάρκερ και Ντανκαν,δεν ξερω τι θα κάνει ο Τίμμυ,αλλά θα ήταν όμορφο να έκλεινε με ένα ακόμα δαχτυλίδι.

Στους Θάντερ αποθέωση για Φίσερ.Και πλέον η υποψία έγινε κατάρα,το ότι δηλαδή όποτε παίζει αυτός αντίπαλος με τους Σπερς και τον νικάνε 2-0,πάντα θα τους το γυρίσει.Έβαλε και κάτι σουτ,χρειάζεται να μεταλαμπαδεύσει την φλόγα του πρωταθλητή στους μικρούς.
Κάποια λάθη από τον Πόποβιτς σε όλη την σειρά αλλά δεν μιλάω καθόλου επειδή έκανε τετοια ομάδα φέτος.Επίσης τραγική διαιτησία,συνηθισμένα πράγματα για φέτος…[-X

Κωλόφαρδοι και εδώ οι Χητ,περνάει ο πιο βολικός για αυτούς αντίπαλος θεωρώ,μένει να περάσουν και αυτοί.

Επίσης άσχετο αλλά διάβαζα κάτι άρθρα από το γελοίο ΝΒΑ Greece και οκ,είναι απλώς άμπαλοι και συνιστώ σε όλους εδώ μέσα να μην τους διαβάζετε!

Για να δούμε τι θα γίνει.Όποιος και να περάσει από απέναντι οι Θάντερ θα έχουν ένα μικρό μειονέκτημα καθώς θα βρουν ομάδα που έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία.

Ξεπερνάω το οπαδικό μου μίσος για San Antonio χορεύοντας γυμνός γύρω από το καζανάκι και ουρλιάζοντας “ρουφήξτε το καβλί του μουσάτου αλήτη, πόρνες” και πάμε να μιλήσουμε για μπάσκετ - πριν πω το οτιδήποτε, διευκρινίζω ότι η τελευταία μου εξεταστική δεν μου επιτρέπει να βλέπω ολόκληρους τους αγώνες τις μικρές ώρες. Οπότε έχω μόνο αίσθηση.

Οι Thunder το θέλουνε πολύ, νομίζω. Βγάζουν πάθος, ενέργεια (προφανές), πιέζουν πολύ στην περιφερειακή άμυνα και είναι πολύ σωστοί σε περιστροφές/εξτρα πάσες/βοήθειες. Και μπροστά, ντάξει KD το στάζει από παντού, Harden/Fisher παίρνουν και βάζουν μεγάλα σουτ, Ibaka/Perkins τιμιότητα. Ο Westbrook συνεχίζει και δε με πείθει παρά τα φοβερά προσόντα - ίσως εγώ να είμαι περίεργος και γερομπισμπίκης και να θέλω τους point guards πιο “pass first”.

Οι Heat δυσκολεύονται πιο πολύ με τους γερο-Celtics. Φαίνεται ότι η νοοτροπία κάποιων παικτών (και κατ’επέκταση μιας ομάδας) δεν αλλάζει ούτε με την περυσινή ραμπατσίλα από το Dallas. Σε φάση, είμαστε οι καλύτεροι, το ξέρουμε, δώστε το μας δικαιωματικά - αμ δεν πάει έτσι, μάγκες. Lebron σε μια από τις καλύτερες χρονιές του παίζει να μην πάει καν Finals. Αν όμως πάνε, έχουν τον πρώτο λόγο στη σειρά με OKC και τα ματς θα γίνουνε ροντέο - μπορεί να ψηθώ να ρίξω και κανένα all nighter αν με παίρνει.

Floydized από πάνω τα λέει ωραία. Συμπληρώνω μόνο ότι η προσωπικότητα των Thunder χτίστηκε όπως πρέπει, χρονιά-χρονιά, αποτυχία-αποτυχία. Και έτσι μόνο μετράει, η προσωπικότητα τύπου “The Decision” δε λέει τίποτα μέσα στο γήπεδο.

OKC for the ring και πάλι - αδιαπραγμάτευτο αυτό.

:lol::lol::lol: