Nba

Τι στο διαολο…Θα παιξουν ποτε μαζι Yao & McGrady…???

Στους Λέικερς ο Γκασόλ!

«Βόμβα» στο ΝΒΑ. Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τον Πάου Γκασόλ από τους Μέμφις Γκρίζλις δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Κβουάμε Μπράουν, τον Τζάβαρις Κρίτεντον και δύο επιλογές πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2008 και του 2010. Ο 27χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αγωνιζόταν από το 2001 στο Μέμφις, με το οποίο φέτος είχε 18,9 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,4 τάπα κατά μέσο όρο.

Ο 25χρονος σέντερ Κουάμε Μπράουν ήταν νούμερο 1 στα ντραφτ του 2001, αλλά δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη. Φέτος σε 23 ματς έχει 5,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά αγώνα. Ο ρούκι γκαρντ Τζάβαρις Κρίτεντον (νούμερο 19 στα ντραφτ) έχει μόλις 3,3 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 22 παιχνίδια.

Ελα ρε Λεηκερς!
Γερα για πρωταθλημα!

Στοιχείο πρώτο:Αν υπήρχε ένα τεσσάρι απο το NBA που πραγματικά αντιπαθώ είναι ο Γκασόλ,ειδικά ύστερα απο το Eurobasket.

Στοιχείο δεύτερο:αυτό δεν τον κάνει λιγότερο παικταρά.

Στοιχείο τρίτο:Αρχική πεντάδα Lakers

Fisher
Bryant
Odom
Gasol
Bynum

Αν και δεν πολυ-εμπιστεύομαι τον Gasol και ο Odom περνάει κακή σεζόν,πιστεύω ότι αν εώς τώρα η ομάδα είναι στις θέσεις 5-7 με τον Bynum τραυματία,αν ο Gasol δέσει με τουσ υπόλοιπους μπορούν να κάνουν θραύση.

Έτσι ρε Lakers!!!

Edit:πότε ξεκινάει να παίζει ο Gasol?

Ο Γκασολ εινια παιχτουρα και παμε φουλ για τελικο αν ο Κομπε συνεχισει τη δαιμονιωδη φορμα του.

Μωρέ παικταράς είναι,σαν φάτσα δεν τον πάω.Το ζήτημα είναι να κάνουν οι υπόλοιποι 4 και ο π΄γκος αρκετά καλά παιχνίδια ώστε να μην χρειάζεται ο Kobe να βάζει 30+ πόντους σε κάθε αγώνα.Άλλωστε,και τις 2 προηγούμενες χρονιές,όταν γινόταν αυτό οι Lakers παίζαν καλύτερα.

στον Γκασόλ θα βρει το στήριγμά του ο Κόμπι:)
όμορφα νέα

Μιας και έεγινε αυτό που έγινε με τη μεταγραφή Gasol ας αναφερθεί ότι επιλέχθηκαν και οι αναπληρωματικοί για το All Star Game.Έτσι οι ομάδες θα είναι οι εξής:

με μαύρο οι αρχικοί 5

Δύση

Allen Iverson
Kobe Braynt
Carmello Anthony
Tim Duncan
Yao Ming

και αναπληρωματικοί οι

Steve Nash
Chris Paul
Bradon Roy
David West
Carlos Boozer
Dirk Nowitsi
Amare Stoudemire

Ανατολή

Jason Kidd
Dwayne Wade
LeBron James
Kevin Garnnet
Dwight Howard

και αναπληρωματικοί οι

Chansey Billups
Richard Hamilton
Joe Johnson
Paul Pierce
Caron Butler
Antwan Jamison
Chris Bosh

ύστερα απο πολλά χρόνια λείπει ο Shaq:( και νομίζω ότι κάποιοι παίκτες είναι μέσα στις ομάδες μόνο λόγω ονόματος,αλλά αν είναι να δούμε ωραίο θέαμα δεν με χαλάει

Αν ειναι δυνατον!
Ειναι μεσα στους ψηφισμενους παικτακια σαν τον Carmelo και λειπει ο T-Mac. Εκτος κι αν ειναι τραυματιας.

Άλλο να μην συμπαθείς Carmello άλλο να τον λές παικτάκι…ο MacGrady είναι όντως τραυματίας απο όσο ξέρω

Εμένα πιο άσχημα μου κάθησε που μπήκε ο Nash αντί Baron Davis ο οποίος κάνει τρομερά παιχνίδια φέτος,και το ψιλοέμεινα όταν είδα David West(for the info, zκάνει πολύ καλούς αγώνες φέτος,αλλά για All Star δεν θα το έλεγα).Το ίδιο για Kidd που ντάξει,γέρασε πια,καλύτερα να βάζανε κάποιον πιο νέο έστω και λιγότερο καλό.

Κακως ξερεις…Ρε βαλτε τον παιχταρα να παιξει…Ελεος πια…Υποτιθεται οτι σε ενα τετοιο παιχνιδι ζητας το θεαμα…Και μη μου πειτε πως δεν μπορει να το προσφερει…

Για να δουμε θα τραυματιστει κανεις για να παιξει ο τελεφτεος big 3 ( ray allen):stuck_out_tongue:

Και εγω ειχα περασει μια περιοδο (οχι 12 λεπτα) κολλημενος με το nba παλιοτερα ημουν new york knicks οταν ειχαμε Ewing Houston κτλ απο τοτε που χαλασε η ομαδα ξενερωσα και εστρεφα περισσοτερο την προσοχη μου στους dallas τωρα στην αμερικη ειμαι οπαδος του καλου μπασκετ και μονο.

Ναι ρε σύ,αλλά οι παίκτες επιλέγονται βάση της αποδοσής τους στις ομάδες τους αλλά και βάση σε τι σημείο τις έχουν οδηγήσει.Ε,οι φετινοί Rockets δεν ‘πετάνε’ ακριβώς’ και πάλι υπάρχουν πολλοί παίκτες που ανταγωνίζονται τον T-Mac… απλά σκέψου, Marion,Ginobilli,Stephen Jackson,Rudy Gay,Artest,Howard.Μπορεί γενικά κάποιοι να μην είναι του ίδιου επιπέδου αλλά φέτος έχουν δίξει κλύτερα δείγματα.:wink: Don’t think like a Hiouston fan:p

Ντεμπούτο του Gasol σήμερα απέναντι στη Utah.Το σχήμα λογικά θα είναι

Fisher
Bryant
Walton
Odom
Gasol

Όταν γυρίσει ο Bynum η βασική πεντάδα θα είναι απλά τεράστια.Τώρα αν θα βγεί σε καλό αυτό κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει…

Ειχα διαβασει καπου οτι ο σκοτυ πιπεν ξεμεινε απο λεφτα και αναγκαστηκε να παρει μερος σε κατι εκδηλωσεις ξαναπαιζοντας μπασκετ… Ελεος…

Καλά τώρα είδα ότι πήρανε Γκασόλ οι λέικερς… Οτι καλύτερο για αυτούς κ το ντεμπούτο του θετικότατο… Αν είχανε και καλύτερο πλέι μέικερ…

Πωπωπω φαντάζομαι τελικό Celtics - Lakers και τρελαίνομαι…

Ο Σακιλ πάει στο Φοίνιξ με ανταλλαγή Μάριον-Μπανκς

Λοιπόν,ο χθεσινός αγώνας ήταν θρίαμβος για τους Lakers,όχι τόσο απο πλευράς σκορ,όσο απο αυτές τις παραμέτρους:

-Ο Κόμπι σε χάλια κατάσταση,οι Bynum-Ariza εκτός και παρόλα αυτά οι Lakers νικήσαν σχετικά άνετα και δείξανε ανταγωνιστικότατοι
-Πολύ θετικό ντεμπούτο ο Γκασόλ,αν παίζει έτσι χωρίς προσαρμογή δεν θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γίνει αργότερα.
-Ο Όντομ έδειξε ότι είναι ο ριμπάουντερ της ομάδας και τώρα,έχοντας πολλούς καλούς συμπαίκτες ίσως αποδειχθεί το τέλειο συμπληρωματικό σε αυτή την ομάδα,αλλά και ικανός να νικάει ένα αγώνα όταν χρειαστεί.
-ο Φίσερ παραμένει πολύ καλός άσσος.
-Οι Farmar,Vujacic,Turiaf και Radmanovic όταν χρειάζεται βοηθάνε απ’ το πάγκο και συνήθως αποτελούν χρήσιμα εργαλεία
-Οι ίδιοι οι Lakers πιστεύω τώρα πια έχουν άλλη αυτοπεπίθηση.

Όσο για Σακίλ,βλακεία των Suns,έχουν ήδη Stoudamire και θα πάρουν σέντερ καπί.Απ’ ην άλλη,καλή κίνηση για το Miami,άντε μήπως και δούνε άσπη μέρα και δεν χαραμίσει και άλλη χρονιά ο Wade.

Η ανταλλαγή αυτή θα σώσει τους heat…έξυπνη κίνηση.

Η καλύτερη ανάλυση που έχω δεί για οποιαδήποτε μεταγραφή

Παμε ρε Λεηκερς!

117 - 113 το Ορλαντο με Γκασολ (30 π, 9 ρ) και Κομπε (36 π, 10 ρ, 6 ας)…