Γουέλ,ο Γκασόλ δείχνει να μπαίνει γρήγορα στο νόημα και έχει κάνει ως τώρα 2 τρομερούς αγώνες και ένα κακό,αλλά ντάξει,συνχωεμένος.Βοηθάνε πολύ και οι Odom-Fisher-Farmar που δίνουν ανάσες.Αν όταν γυρίσει ο Bynum αποκτήσουν χημεία θα πρέπει να θεωρούνται απο τα φοβορί για τελικό Δύσης.
Αύριο αν δεν κάνω λάθος έχουμε Spurs-Celtics.Απο τα πολύ σκληρά τεστ για τη Βοστόνη και μάλλον πολύ σημαντικό για τον Γκαρνέτ να δείξει ότι δεν θα μείνει στη σκιά του Duncan.
Ξερει κάποιος το κομμάτι - εισαγωγήπου έπαιζε στην παρουσίαση των Μπουλς όταν εσβηναν τα φώτα και έμπαιναν στο γήπεδο? Μιλάω για την εποχή Τζόρνταν - Πίπεν - Ρόντμαν κτλ, δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν ακόμα. Αν κάποιος το γνωρίζει, πού μπορώ να το βρώ?
11 τρίποντα ο ibson στον αγώνα Rookies - Sophomores!Ο οποίος και έληξε 109-133 υπέρ των δεύτερων!
Σήμεραέχει τυος αγώνες της D-League Και αύτιο αγώνα West-East.Ακόμη να το χωνέξω ότι δεν μπήκε ο Baron μέσα στους 12 που θα παίξουν για τη Δύση.Τι να πείς…
Και μέσα σε όλα αυτά έφυγε ένας παίκτης σημαία για την ομάδα των Sacramento Kings,ο Mike Bibby,με ανταλλαγή για 4 παίκτες και το δεύτερο draft της επόμενης χρονιάς τν Atlanta Hawks.Και αυτό αρκετά ηχηρή μεταγραφή και πιστεύω η Hawks πάνε ένα βήμα παραπάνω με αυτή τη κίνηση.
Ανταλλαγη Τζέισον Κιντ με Ντεβον Χάρρις + Ντιοπ, Βαν Χορν και Χασελ, Αγκερ και 2 μελλοντικα πικς μεταξυ Νετς και Μάβερικς. Οι Μάβερικς πάνε όλα για ολά φέτος… ο Κιντ θα είναι 36 του χρόνου. Καλή κίνηση από Νετς αφού ο Κιντ δεν ήταν ευχαριστημένος και ο Χάρρις είναι ανερχόμενος…
Οποιος ξενυχτησε να το δει δεν εχασε…Ματσαρα με τα ολα της με νικητες τους Ανατολικους , MVP τον βασιλια LeBron που αγγιξε το triple-double και λαμπρες τις απουσιες των Garnett , T-Mac & Baron Davis…!!!
Ασε απογοητευτικα…Εκει που ειχαμε κανει 12 συνεχομενες νικες ερχεται ο τραυματισμος και τα γαμαει ολα…Παντως το πρωτο τεστ χωρις Yao Ming ηταν θετικο…94-69 τους Wizards και 13η συνεχομενη νικη…Θα δειξει…
Κασελ και Πι Τζέι Μπράουν στουσ Σέλτικς. πήρανε ένα πλέι μέικερ που θέλανε και ενα εμπειρο μπακάπ. Τα δίνουν όλα για όλα για τίτλο. Θα έχουμε τελικό Λέικερς - Σέλτικς μου φαίνεται.
Ναι,πράγματι,με όποιον και να πέσουν οι Lakers δύσκολα περνάνε.8 ομάδες ικανές για τίτλο.Αλλά πιστεύω ότι είναι ικανότατοι.Και υπάρχει έτσι κι αλλιώς η ελπίδα ότι κάπιος εκ των Orlando,Detroit,Cleveland θα κάνει την εκπληξή.
εγώ πάλι πιστευώ ότι μπορούν τελικό με αρκετή δόση τύχης φυσικά. Οι σπερς θα φορτσάρουν στα πλέιοφ αλλά κάτι μου λέει ότι κορεστηκανε λιγουλάκι. Ο Κόμπι το χει μέσα του και σε συνδυασμό με τον πολύ βελτιωμένο Γκασόλ (που δεν έχει προβλημα να ειναι ο νο2 σε αντιθεσηξ με τον Σακ…) έχουν πολλές πιθανότητες. Το ξαναλέω, η αναβίωση τελικού Σελτικς - Λέικερς μου θυμίζει ένυτονα τα παιδικά μου χρόνια χεχεχεχε, άσε που έπαιζα και το παιχνιδάκι το θρυλικό… οπου ο Λάρρυ εάν έπαιρνε φωτιά δεν σταματαγε…
Βασικά,εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι θα έχουμε κάποια έκπληξη τύπου Νέας Ορλεάνης.Δεν θα είναι τόσο απίστευτο αν δούμε και Ορλάντο μέσα.
Γιατί αρκετή δόση τύχης?Παίκτες έχουνε και η βασική τους πεντάδα είναι ίσως η καλύτερη στη Δύση.Αν καταφέρουνε και συνεργαστούν αναλόγως καλά,τότε δύσκολα θα χάσουν.
Βασικά.Spurs ok,αλλά για Ντάλλας και Φοίνιξ δεν νομίζω.Ενοώ,όλα αυτά τα χρόνια είχανε ομαδάρες.Πότε δικαιώσανε τις προσδοκίες?Ειδικά για Ντάλλας θα είναι μέγιστη έκπληξη αν πάρει δαχτυλίδι.Ήδη τα πάνε μέτριότατα με τον Κίντ μέσα.
Θα έλεγα και Γκόλντεν Στέιτ,αλλά χωρίς κάποιον δυνατό σέντερ δυστηχώς ελπίδα για κάτι καλύτερο απο δεύτερο γύρο δεν έχουν.
Οι ντάλας έχω την εντύπωση ότι το πάνε πιο “χαλαρά” και καλά φέτος γιατι θυμούνται το περσινο και το φυσάνε και δεν κρυώνει! Κλίβελαντ με Βοστώνη βλέπω αν ειναι σοβαροι να κονταροχτυπιούνται στο τελικο ανατολής. Το φοίνξ δεν το υποτιμάω… κανείς δεν πρέπει… όπως κ τους σπερς.