παμε ρε Θαντερ!! 8)
ολοι με thunder είμαστε. 
σοβαρα νομιζω πως παιζει να ναι ΟΛΗ η γη με τους θαντερ τωρα
εκτος απο εναν:roll:
Και τωρα εννοειται πως στηριζουμε το πιο θαυμασια εντυπωσιακοτιγκαστηνενεργεια μπασκετ που εχει παιχτει εδω και χρονια:!: Μονο και μονο για τα μουσια του Χαρντεν ρε πουστη μου
Fear the Beard ρε! Ποτέ ξανά δαχτυλίδι στη Florida! #ThunderUp
όπως τα είπε ο ψηλός, κλειδί χθες ήταν ο Snoop Dogg.
και φυσικά μόνο Thunder τώρα
Σκεψεις απο την χθεσινη θεαση του Χιτ-Σελτικς
-
Ο Lebron ειναι ενα τρομερο drive.Τπτ αλλο.Εξωτερικο σουτ δεν εχει , απλα εχει αυτο το drive που του δινει καλαθια/fouls.K μονο που τον βαζουν στην ιδια φραση με Jordan δειχνει ποσο πολυ τον ‘σπρωχνουν’ για να πουλησουν φανελες και hype.
-
Ο spoelstra θα ηταν τελειος για new age σεμιναρια (open your mind , live the moment etc) αλλα για NBA coach ? Πολυ λιγος. Θα φανε το καυλι απο τον Durant και θα παρει ποδι.
-
Χαζευα το κοινο των Heat και ηθελα να παρω ενα ΑΚ-47 και να θερισω . Φλωροι καραβλαχοι με λεφτα. Εμετος.
Οσοι μου συγκρινετε Lebron με Jordan ? Πιο αμπαλοι , πεθαινετε.
Κριμα που οι Κελτες εμειναν εκτος γιατι ειχαν ψυχη και team spirit - μονη παρηγορια , οτι ο Lebron θα κανει 2 τους χαμενους τελικους ΝΒΑ φετος και παει καρφι για τον πιο loser superstar ever. Τον πουλο , μικρε ποζερα Λεμπρον.
Αμα χασει και φετος θα εχει 3 χαμενους τελικους.
Ηταν και μια φορα με το Κληβελαντ το 07 που τους σκούπισαν οι Σπερς
ναι ε ? δεν το ξερα.
ωραια , με 3/3 χαμενους τελικους θα εχει καλη προικα
παρε τα talents σου και βαλτα στην σουφριτσα σου ποζερον
πωπω κατι χολες 
Εισαι γαυρος, United, Real και γουσταρεις το LeBron …πως νιωθεις;;; 
Οπως εσυ αλλα το αντιθετο 
Πρώτο παιχνίδια play of που βλέπω για φέτος. Είχα να δω τους Heat από τους τελικούς με Mavs και Bulls (τελικοί περιφέρειας). Εννοείται σε κατεβασμένο αρχείο σήμερα και όχι live αφού πλέον δεν είμαστε για ξενύχτια.
Λοιπόν όπως είπε και ο Floydized όσο οι Boston έπαιζαν σε σετ επιθέσεις και δεν άφηναν χώρους στους Wade James είχαν άνετα το πάνω χέρι. Αλλά τα γηρατειά δεν βγάζουν ολόκληρο ματς όπως μπορεί και κάνει ο James που έμεινε 48 λεπτά μέσα (ναι οκ τον έβγαλε στα τελευταία 20 δεύτερα) και έπαιζε με την ίδια ένταση, πραγματικά απίστευτος. Το τρίποντο που έβαλε από τα 9 μέτρα περίπου με το σκορ στο 84-88 ήταν όλο το ματς αφού μετά από εκείνο το σημείο οι celtics δεν επέστρεψαν ποτέ. Τεράστιο σουτ.
Πάντως και τι δεν είδαμε ε; Τον Bosh να γίνεται 3αρι και να βγαίνει στις γωνίες για σουτ, να βάζει 3/4 τρίποντα και σχεδόν όλους τους πόντους του πίσω από τα 6 μέτρα με jump shot. Και από την άλλη τον Bass να γίνεται ο απόλυτος σουτερ από μέση απόσταση να κλέβει μπάλες στο τρίποντο και να βγαίνει μόνος στον αφνιδιασμό να περνάει στην ταχύτητα τον Chalmers και να καρφώνει. Γενικά το ματς είχε πολλές απίστευτες φάσεις.
Επίσης μπορεί να λέμε πως οι Heat παίζουν μόνο με Wade James αλλά στο δεύτερο ημίχρονο από τους Κέλτες μόνο 2 παίκτες είδα να παίζουν στις συνεργασίες. Τον Rondo και τον Garnett. Οι υπόλοιποι θεατές.
Ποιο ειναι το αντιθετο του ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ;;; 8)
Προφανως δεν καταλαβες το λογοπαιγνιο μου:p
Νιωθω οπως και εσυ αλλα για τους αντιθετους λογους απο σενα!
το κόψαμε πριν 2 μήνες 
Εχω την αισθηση πως θα δουμε καταπληκτικους τελικους. To λιγοτερο στα 6 ματς ο πρωταθλητης. Προτιμαω Thunder, ειναι ομαδα θαυμα, χτισμενη στο draft αλλα πραγματικα θα λυπηθω τον James αμα κανει 30-8-8 σε καθε παιχνιδι και δεν το παρει
Εχω την αισθηση πως θα δουμε καταπληκτικους τελικους. To λιγοτερο στα 6 ματς ο πρωταθλητης. Προτιμαω Thunder, ειναι ομαδα θαυμα, χτισμενη στο draft αλλα πραγματικα θα λυπηθω τον James αμα κανει 30-8-8 σε καθε παιχνιδι και δεν το παρει
το κόψαμε πριν 2 μήνες
Ποιος ΟΤΕ… Mike Breen ρε με Van Gundy με τον πρωτο να φωναζει “BANG” σε καθε τριποντο