έχεις το nba.tv;
εγώ πάντως προτιμάω καλή εικόνα και όχι γαμωστρεαμ από το να έχω απλά καλή περιγραφή 
έχεις το nba.tv;
εγώ πάντως προτιμάω καλή εικόνα και όχι γαμωστρεαμ από το να έχω απλά καλή περιγραφή 
μην βάζεις τέτοια βίντεο και αρχίζω και κλαίω παλι
*Κλαιω
Οχι, αλλα εχω υπομονη να βρω καλα λινκ:p. Και συνηθως αν δεν τα βλεπω με μια συγκεκριμενη παρεα σε ενα καλο laptop, τα βλεπω στο smartphone μου. Καμια μερα βεβαια με τη θερμοκρασια που ανεβαζει και με την ταχυτητα που καιει την μπαταρια οταν κανω streaming θα εκραγει…
Σήμερα θα γίνει ματσάρα και ξενυχτάω να το δω
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ Miami Heat και πιστευώ ότι θα τα δώσει όλα ο μεγάλος Lebron James
επεσε το πρωτο καυλι, ομορφα
Είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί αυτή η φρικτή αθλητικά χρονιά. Αλλά δεν τρέφω αυταπάτες, τα πράγματα είναι στραβά παντού.
1-0 παρ’όλα αυτά. Φοβάμαι να ελπίσω.
Καντε και καμμια αναλυση ομως,γτ εμεις γερασαμε και μας πηρε ο υπνος στο πρωτο δωδεκαλεπτο . 
Δεν το είδα κι εγώ μανίτσαμ.
Floyd; Κανένας;
E εντάξει λίγο πολυ οτι έχουμε γράψει ήδη για τις ομάδες.Ομως οι Χητ με την second unit έφτιαξαν το ματς τους,έλεγχαν τα ριμπάουντ και σουταραν καλά,μεχρι ένα σημείο.
Από ένα σημείο και μετά όμως φάνηκε ότι δεν είχαν βάθος πάγκου…
Οι Θάντερ μου φάνηκαν λίγο αγχωμένοι,λογικό,αλλα πιστεύω πως πλέον λύθηκαν και θα τους δούμε για τα καλά.Πολύ καλοί πίσω Σεφολόσα και Κολισον και μπροστά Ντουραντούλα κλασσικά ΣΥΝ,ΣΥΝ λεω ο Γουεστμπρουκ που λες και άκουσε όλους εμας που τον κράζουμε επειδή ειναι λίγο ανώριμος ακόμα και διάβασε το ματς υπεροχα
Α επίσης ο Γουειντ συνεχίζει να κάνει άσχημα play off,το πρόβλημα στο γόνατο κανει μπαμ και εκβίαζε κάποιες φάσεις.Ο Τζεημς επίσης σήμερα ίσως να έκανε το χειρότερό του ματς σε ολα τα φετινα play off καθώς δεν είχε καλά ποσοστά.Θύμισε λίγο γνωστό ΛεΜπρον σε τελικούς,αλλά είναι νωρίς
Και ο Fisher χθες οποτε χρειαστηκε ηταν πολυ καλος. Westbrook επιπολαιος στην αρχη, αψεγαδιαστος στο 2ο ημιχρονο. Για τον Durant τι να πει κανεις… 17 ποντους στο 4ο δεκαλεπτο, ενω πολυ καλος και ο Collison. To Miami προβλεψιμο, του βγηκαν κατι σουτ στην αρχη απο τον Battier και μια γενικοτερη δυναμη που στο 2ο ημιχρονο ολο και εφθεινε. Το Miami προηγηθηκε και με 15 καποια στιγμη στο 2ο δωδεκαλεπτο
Οι Heat εβγαλαν το ματς με 6 παικτες ουσιαστικα (Wade, James, Haslem, Bosh, Battier, Chalmers). Ο Miller επαιξε μονο 10 απ’οτι βλεπω και ειχε ελαχιστη συμμετοχη ο Anthony
Για να παρεις Οσκαρ Καλυτερης Ταινιας χρειαζεσαι καλο ολο το cast και οχι μονο 2 ηθοποιους με οσκαρ Α’ Αντρικου. H Οklahoma εχει και πρωταγωνιστες και ρολιστες με 9 παικτες να μοιραζονται συμμετοχες χθες (μονο ο ενας με λιγα λεπτα)
Παντως παιδια ο Σεφολόσα ήταν άλλο πράμα στην άμυνα χθες ε,μιλάμε για κλείδωμα όχι αστεία.
Και οπως λεει ο συνμπασκετικός ο Γιαννης(περνα ρε μια και συ από το γνωστό θρεντ για τον Ζοτς:lol::roll:)ο Φισερ πολυ καλος.
Λετε να το φορέσει το 6ο;
Ο Sefolosha ειναι πλεον γνωστο “λουκετο”. Γυμνασμενος πολυ, μακρια χερια, γρηγορη κινηση στα ποδια. Sefolosha, Afflalo, Battier (παλαιοτερα κυριως) και Tony Allen ειναι οι καλυτεροι περιφερειακοι αμυντικοι στο ΝΒΑ
[SPOILER]Για Ζοτς τσεκαρε FB page, αυτα δεν γραφονται εδω μεσα θα χτυπησουν υπερωριες οι mods μετα:p[/SPOILER]
30 ποντους εβαλε ο Λεμπρον Φλουντ.
Δεν ειδα ουτε λεπτο το ματς αλλα δεν μου φαινονται λιγοι.Ηταν γενικα μετριος;
To ματς το πηρε χτες (ο,τι γνωμη και να 'χουμε για ασσους τετοιου ειδους) ο Γουεστμπρουκ, παντως.
ΟΚ, ο Ντουραντ σταματησε στους 36, αλλα γι’ αυτον ηταν “a typical day at work”.
Το μαγευτικο με τον τυπο αυτο ειναι τα κανει ολα, αλλα ειναι αθορυβος …προσωπικα, δεν καταλαβα για ποτε σκοραρε 17 ποντους στην τελευταια περιοδο.
Απλα ο Γουεστμπρουκ ηταν αυτος που με τις ασιστ και τα καλαθια του εφερε την ανατροπη στην 3η περιοδο …παντα τρελαμενος, αλλα χτες ΚΑΙ αλανθαστος.
Επισης, οι Θαντερ δειχνουν να εχουν πολλους ασους …σε ενα παιχνιδι οπου ο Χαρντεν δεν “τραβηξε” τοσο και ο Ιμπακα δεν ηταν το κλασικο τερας που ξερουμε, οι Σεφολοσα, Κολλισον ηταν βραχοι και ο Φισερ οπως παντα καθοριστικος.
Απο την αλλη, οι δευτερατζες των Χητ περιοριζονται στα σουτ του Μπατιερ, τους (οποιους) ποντους του Τσαλμερς και τα ριμπαουντ του Χασλεμ.
Για τους Χητ, το κλειδι ειναι ο Γουεηντ.
Οι αριθμοι του ειναι παραπλανητικοι. Σκοραρει μεν 22 ποντους το ματς, αλλα δε δειχνει ουτε μια στιγμη να μπορει να παρει την ομαδα στην πλατη του, ενω οι ποντοι που πετυχαινει ειναι μαλλον αναμενομενοι.
Οι Χητ εχουν περασει αποκλειστικα στα χερια του Λεμπρον που ωρες ωρες δειχνει απιστευτα μονος, οπως συνεβη και με τους πολυ πιο αδυναμους Σελτικς.
Και χτες δεν ηταν κακος, απλα ειναι διαφορετικα να σε μαρκαρουν ο (γερασμενος) Πιρς, ο (αργος) Μπας κι ο Πιετρους, απο το να σε μαρκαρουν ο Σεφολοσα, ο Ντουραντ κι ο Χαρντεν (ενιοτε) και οταν μπαινεις για ντραηβ να βρισκει 2 εκ των Ιμπακα, Περκινς, Κολλισον.
Αν ο Γουεηντ δε βρει τον εαυτο του, ωστε οι Χητ να ξαναγινουν ομαδα 2 αστερων, ο Τζεημς θα χασει αλλο ενα πρωταθλημα, το οποιο θα μου θυμιζει (προσωπικα) περισσοτερο εκεινο που εχασε με τους Καβαλιερς.
Μόλις κατέβασα είδα και εγώ το ματς αφού έκανα εμπάργκο σε όλα τα αθλητικά σαιτ από το πρωι και σε αυτό το thread φυσικά για να μην μάθω αποτέλεσμα 
Λοιπόν αν οι Heat συνεχίζουν να παίζουν με αυτή την τακτική απέναντι στους Thunder εγώ βλέπω μέχρι και σκούπα. Απίστευτα μονοδιάστατο επιθετικό παιχνίδι, με εξαίρεση τον Haslem που ήταν εκτός επιθετικού παιχνιδιού έτσι και αλλιώς, όλοι οι παίκτες ξεκινούσαν τις προσπάθειες τους από έξω. Πάσα στην ρακέτα δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια αφού ο Bosh έπαιζε έξω από το τρίποντο. Ο μοναδικός παίκτης στην επίθεση που έπαιρνε θέση στο ποστ που και που ήταν ο James. Αντίθετα από την άλλη πλευρά οι Thunder όταν κολλούσαν οι Westbrook Durnat αρκετές φορές έβρισκαν καλή πάσα στο ζωγραφιστό και εύκολο καλάθι από ψηλό.
Όσο στο ματς οι Thunder είχα Ibaka και Perkins, οι Heat που είχε πιο ελαφρύ σχήμα (james ουσιαστικά ο δεύτερος ψηλός σε κάθε περίπτωση είτε με Haslem στο α ημιχρονο είτε με Bosh στο δεύτερο) έβρισκαν δρόμους προς το καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως που οι Thunder προσαρμόστηκαν στο σχήμα των Heat έχοντας τον υπέροχο Collison μοναδικό ψηλό και τον Durant έκλεισαν πολύ καλά στην άμυνα και μπλόκαραν Wade James.
O Bosh πρέπει να πατήσει μέσα στην ρακέτα, δεν ξέρω πόσο επηρεασμένος είναι από τον τραυματισμό του αλλά ήταν αρνητικός σε επίθεση (που ΟΛΕΣ οι προσπάθειες τους έγιναν πίσω από τα 6 μέτρα) και στην άμυνα αφού Ibaka, Perkins, Collins όσες φορές πήραν καλή πάσα τελείωναν τις φάσεις υπερβολικά εύκολα.
Μεγάλη αλήθεια! Το ίδιο είχα πει στην παρέα που βλέπαμε ένα από τα παιχνίδια των Thunder με τους Spurs όπου ο Durant είχε βάλει γύρω στους 16 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ στο 4ο δωδεκαλεπτο με μια απίστευτη άνεση που νόμιζες πως είχε βάλει 4-6 μόνο.
Απίστευτη άνεση, απλότητα και κομψότητα. Σκοράρει τόσο “βαρετά” και χαλαρά που δεν παράγει καν highlights o τύπος!
Και είναι μόλις 24… Πάει για μυθική καριέρα εκτός απροόπτου
για τον ντουραντ που λέτε, προσκυνώ πάσα στο τελευταίο λεπτό στον κολισον ενώ ολο το γήπεδο, ολοι οι αθλητές στο παρκέ, και όλοι εμείς απο τα σπιτια περιμέναμε το σουτ και την κατάληξη του. ακόμη περιμένουμε
Σαν τον Kobe ένα πράμα… looool
χαχαχαχα.ναι αλλά εκει θα είχε κανέναν γκασολ., άντε κανε πασα:lol: