Nba

Ετσι να τα λεμε αυτα.

κατι πρεπει να γινει με τα non calls 2 fouls σε μια φαση που εκρινε παιχνιδι

Πηλοίδης και στην Οκλαχόμα,καθαρότατο φάουλ στον Ντουράντ στο τέλος.Γαμιέστε ρε, θύμισε ΟΑΚΑ :stuck_out_tongue:

Δεν το είδα το ματς, δεν θα άντεχα με τπτ, αλλά πραγματικά στο NBA το break έδρας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, οποτε δύσκολα το Miami θα κάνει άλλες 3 σερί νίκες.

Εμενα, παντως, δε μου φανηκε φαουλ.

Δηλαδη υπηρξε μια επαφη κι ο Ντουραντ εκανε ενα πιο χαλαρο σουτ σιγουρος πως θα το παρει.

Απο κει και περα, ουτε οι Χητ θα κερδισουν 3 σερι ματς ουτε θα κοιμαται καθε μερα ο θεος να βαζει ο Μπατιερ 17 ποντους το ματς.

Άσχετο αλλά ο Battier ήταν στο ρόστερ των USA όταν τους κερδίσαμε στο μουντο-μπάσκετ, σωστά?..από περιέργεια και μόνο η ερώτηση :slight_smile:

Πρέπει να ήταν, ναι, λόγω καλών χρονιών με Houston τότε.

Ναι ήταν… περαστικός. :stuck_out_tongue:

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Οκλαχόμα πλήρωσαν το τραγικό ξεκίνημα τους που τους υποχρέωσε να κυνηγάν διψήφιες διαφορές στην μεγαλύτερη διάρκεια. Το αρκετά πιο ορθολογικό επιθετικό παιχνίδι των Heat σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, αφού επιτέλους είχα παίκτη στο καλάθι και όχι 5 περιφερειακούς, το κακό παιχνίδι των Οκλαχόμα που επιθετικά θύμιζαν τους Heat του πρώτου παιχνιδιού, δηλαδή ο πρώτος που θα πάρει την μπάλα πάει στο drive ήταν οι βασικότεροι λόγοι της νίκης των Heat. Οι Thunder δεν είχαν την πάσα μέσα στο καλάθι όπως στο πρώτο αγώνα ενώ ο Westbrook τραβούσε την κάθε φάση από τα μαλλιά και τα … φρύδια μαζί. Παίκτης κλειδί ο Bosh με την πολύ ουσιαστική παρουσία του σε άμυνα και επίθεση.

Πάντως ακόμα και έτσι δίνω μικρό προβάδισμα στους Οκλαχόμα. Όταν θέλουν μπορούν να παίξουν καλύτερο μπάσκετ. Ο James πάντως δείχνει αρκετά πιο σοβαρός σε σχέση με την παρουσία που είχε στους περσινούς τελικούς.

*δείτε το πριν το κατεβάσουν

(NBA tv) [B]The Dream Team[/B]

*ι dont know anything about angola, but angola is in trouble :lol:

ο Πατρικ χωρις το μουστακι :smiley:
ΟΜΑΔΑΡΑ ηταν!!!

Στο 1ο δεκαλεπτο ο Λεμπρονης ειναι ο τυπας που αγαπησαμε στο Κλιβελαντ.Πραγματικη μπουλντοζα.Αρκετα καλουλης τελικος σοου φαρ

ντάξει απλά παιδιάστικη διαχείρηση των Thunder από τότε που μειώσανε στον πόντο και μετά. Κακό φάουλ του Harden, κακή πάσα του Sefalosha στον Westbrook και κάπως έτσι πήρε το Miami το ματς στα τελευταία 2 λεπτά. + κάποια λάθη από Durant όπως οι 2 χαμένες βολές προς το τέλος.

κρίμα γιατί πραγματικά πίστευα θα το γύριζαν, δεν ξέρω τι πάθανε πραγματικά.

Δεν νομίζω στην ιστορία του αθλητισμού να έχει ξαναβρεθεί τόσο ταλέντο σε μία ομάδα!

:lol: Κλασική δήλωση γίγαντα Barkley! :lol:

Υπό κανονικές συνθήκες, στη θέση του Λέτνερ θα ήταν ο (μπυ)Ρόι.

ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να πει τις ηλικίες των τύπων ? ο ναύαρχος έπαιζε από τόσο μικρός ?

ολοι επαιζαν κανονικα τοτε. ο λετνερ ηταν ρουκι. ιδια εποχη ειχανε βγει τα γνωστα nike air force 180 του ναυαρχου παντως ο οποιος τωρα εχει πατησει 46. επαιζε κανονικα τοτε για 3-4 χρονια στους σπερς. ο μπιρντ ηταν στα πολυ τελευταια του αν θυμαμαι καλα, ισως και αν σταματησε μετα απο αυτο, δεν θυμαμαι καλα, και ο ματζικ ειχε ηδη σταματησει.
εν τω μεταξυ ειναι μεσα και ο μεγαλος πολεμιστης-βρωμοχερο κρις μαλιν…:smiley:

Μολις ειδα και εγω το ντοκιμαντέρ για την dream team.
καθε 30 με 40 δευτερόλεπτα ήθελα να σταματήσω το βίντεο και να μπω να γράψω διάφορα. δεν το κάνω, να το δείτε.

απλά να πω οτι όταν βλέπεις το χαμόγελο του ματζικ, η ψυχή σου ανοίγει.

*επίσης ο πιπεν είναι (πλέον)ΙΔΙΟΣ με τον συλβεστερ σταλονε :?
**πονάνε τα μάγουλα μου απο το χαμόγελο

Το ίδιο με τον από πάνω έπαθα όταν είδα το ντοκιμαντέρ “The Announcement”. Έχει να κάνει με τον Magic και το πώς έμαθε/ανακοίνωσε ότι είναι φορέας του ιού HIV. Μεγάλα κλάμματα. Ειδικά (για μένα) στο σημείο που λέει ποιους ενημέρωσε πρώτους - δε λέω άλλα.

Αυτό με Dream Team μπαίνει στην to do list μετά τη Δευτέρα που τελειώνω εξεταστική.

το Announcement λέω να το δω μετά το φαγητό. βλεπω να κλαιω

Εύκολα. Και έλα φόρουμ μετά να τα πούμε (εδώ, όχι στο L.A.)