Αυτός ο άνθρωπος είναι γεμάτος ζωή, παρ’όλα τα προβλήματα του. Πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να μιλάει, να γελάει, να μοιράζεται εμπειρίες όπως ασπουμε τα πειράγματα από τον MJ σε αυτόν και τον Bird. Φοβερός.
Γενικά το ντοκυμαντέρ ήταν πολύ ωραίο. καλά θεούλης Chuck, τον βλέπουμε και στο Inside με τον Shaq που βγάζουν πολύ γέλιο αλλά τους κράζουν κιόλας γιατί το παρακάνουν με τον χαβαλέ
και να πω ότι δεν ήξερα καν το ότι είχαν τον Laettner στην ομάδα, κανείς δεν τον έπαιζε :lol:
καλά τι να λέμε. με φανταζόμουν την ώρα του βίντεο πως θα αντιδρούσα αν ήμουν εγω αυτός ανάμεσα σε όλα αυτά τα θηρία. πιστεύω ανα 4 δευτερόλεπτα θα λιποθυμούσα
Υπερβολική προστασία James από τους διαιτητές. Πάντως ίσως για πρώτη φορά οι Heat έπαιξαν πιο ώριμα, πιο ομαδικά και με καλό passing game και αυτό φαίνεται στο σκορ που πήρε από παίκτες εκτός των 3 star σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με Chalmers αλλά και τον Cole που στο πρώτο ημίχρονο έβαλε 8 σερί με τους Heat να είναι πίσω στο σκορ.
Westbrook έκανε απίστευτα πράγματα αλλά πρέπει να γίνει λίγο πιο υπομονετικός και να κοιτάει περισσότερο το γήπεδο. James πέρα από την προστασία που έχει έκανε και πάλι καλό παιχνίδι. Και πάλι είχε μεγάλο σουτ προς το τέλος (τρίποντο). Γενικά ως τώρα είναι ο ηγέτης που όλοι περίμεναν να γίνει. Δεν ξέρω βέβαια τι έγινε με τον τραυματισμό του αφού το τελευταίο κρίσιμο λεπτό το είδε από τον πάγκο υποβασταζόμενος.
Πάντως αυτό που άλλαξε από το πρώτο παιχνίδι που οι Heat έχασαν είναι η παρουσία του Bosh στην θέση 5. Από εκεί που έπαιζε… 3αρι με σουτ αποκλειστικά πίσω από τα 6 μέτρα έγινε μια σταθερά καλή παρουσία στην ρακέτα.
Ίσως όχι τόσο στον Durant όσο στον Westbrook. Το σχολίαζαν και στο espn πως ο James κερδίζει την κάθε επαφή ενώ ο Westbrook που σε κάθε φάση έμπαινε μέσα στο καλάθι με drive μπροστά σε 2-3 παίκτες των Heat είχε 0 βολές στο πρώτο μέρος και μόλις στο 4ο δεκάλεπτο πήγε για πρώτη φορά στην γραμμή. Συνολικά πήρε 32 σουτ τα περισσότερα μέσα από την ρακέτα με πίεση και όμως σούταρε 3 βολές όλες και όλες.
Γενικά πάντως δεν είναι παιχνίδι διαιτησίας ε, οι Thunder βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους. Η απειρία τους φαίνεται στα κρίσιμα λεπτά των αγώνων και όπως όλα δείχνουν θα τους στοιχίσει τον τίτλο.
O Γκαρνετ μαζευε τεχνικες σαν τα στραγαλια, οποισδηποτε τολμαει να αντιδρασει βλεπει “Τ” πριν καταλαβει και στους Χητ τεχνικη δεν παιρνει ουτε ο Τσαλμερς.
Οχι οτι βρισκονται σ’ αυτη τη θεση οι Θαντερ λογω διαιτησιας, απλα ειναι εκνευριστικο να “μειωνονται” τοσο παιχτες σαν το Ντουραντ, το Γκαρνετ ή το Ροντο και να προστατευεται κι ο τελευταιος παπαρας των Χητ.
εδιτ: και απιστευτο αντιαθλητικο
εδιτ2: στους 24 η διαφορα και, λογικα, παρ’ ολα αυτα οι Χητ αξιοι πρωταθλητες.
ενταξει το πηρε η τιτικα, καλοφορετο και σε καλη μερια. την επομενη σεζον να παει μαζι με τον ντουαιτ χαουαρντ και τον κομπι μπραιαντ για μια νεα προκληση…
Αυτό πρέπει να τον ηρεμήσει και να αφήσει τον εαυτό του να παίξει το μπάσκετ που ξέρει.Και να χαρούμε και μεις όσοι ήμασταν φαν του όταν πρωτομπήκε,αλλά σπάσαμε όταν άρχισε ένας γύρος όπου έδειχνε να θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο για άλλους λόγους.
Δυστυχώς οι Θάντερ αποδείχθηκαν,όπως ήταν φυσιολογικό λίγοι,λογικό ήταν.Εχουν ολο τον χρόνο μπροστά τους.
Γενικά φέτος ήταν τρεντι να κράζουν όλοι Λεμπρον για λόγους άσχετους με το μπάσκετ.Είχε πέσει και γραμμή από κάτι γελοία sites του ΝΒΑ α λα…Ελληνικά.
Γενικά αυτό το πρωτάθλημα ήταν κουτσουρεμένο,του χρόνου πιστεύω ότι θα χορτάσουμε
Να λεμε αληθεια, βεβαια, φετος εκανε πραματα και θαματα.
Και αν σκεφτουμε οτι τελικα, οι Θαντερ αποδειχτηκαν ανετοιμοι για το πρωταθλημα, ο Λεμπρον στην πιο κρισιμη στιγμη ηταν μονος και τα καταφερε.
Ναι, με τους Σελτικς.
Εκει που ο Γουεηντ ηταν απων, ο Μπος τραυματιας και ο μονος απο τον οποιο μπορουσε να περιμενει κατι ηταν ο ερμος ο Μπατιερ με κανα τριποντο απο τη γωνια.
Τελικα, αφου μπορεσαν να ξεπερασουν αυτο το σκοπελο, ολα ηταν ΟΚ για τους Χητ, αφου πηραν ολοι μπρος μετα.
Αλλα για να γινει αυτο, επρεπε ο Λεμπρον να μας αποκλεισει ΜΟΝΟΣ, σε μια σειρα που ηταν πραγματικα ασταματητος.
Δεν ειναι οτι ειναι “μοδα” να τον κραζεις …απλα δεν ειναι συμπαθης για 1000 λογους.
Εντάξει αυτοί οι Heat του 5ου τελικού άξιζαν τον τίτλο χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Ασύλληπτο επιθετικό παιχνίδι, η μπάλα έμπαινε στον πλεχτό από όλους όσους αγωνίστηκαν (σχεδόν γιατί στο τέλος μπήκε όλος ο πάγκος) με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Το πιο ώριμο και εντυπωσιακό παιχνίδι των Heat σε όλη την σειρά των τελικών.
James ήταν καταπληκτικός, έχει αλλάξει πάρα πολύ το στυλ του πάντως από τους περσινούς τελικούς που τον είχα ξαναδεί. Περισσότερο power forward πλέον σχεδόν όλες οι προσπάθειες του εκδηλώνονται μέσα στην ρακέτα, έχει παρατήσει τα jump shot από μέση απόσταση και μόνο κανένα ξεχασμένο τρίποντο σουτάρει που και που. Σε όλους τους τελικούς ήταν πάρα πολύ καλός καμιά σχέση με την εικόνα του στους αγώνες με Mavs.
Από την άλλη οι Thunder έδειξαν απλά πως δεν είναι έτοιμοι. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδια ήταν λίγοι και αν δεν ήταν ο Durand και εγώ δεν ξέρω πόσο θα έχαναν. Μόνος του κρατούσε κάπως τους thunder.
Συγκίνηση για Miller που του άνοιξε η σουφρα σε απίστευτο βαθμό. Είναι που σκεφτόμουν πριν αρχίσει ο αγώνας αν θα βάλει επιτέλους κανένα τρίποντο στην σειρά. Πάρε 7/8 στον 5ο τελικό να 'χεις :lol:
Νομίζω ότι οι περισσότεροι (όπως και εγώ) πιστεύουν ότι το σετ των τελικών δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά των 2 ομάδων σε δυναμικότητα (δηλαδή σε 5 ματς τα 4 να τα παίρνει το Miami) και η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δω είναι η απειρία από τους παίχτες των Thunder σε τελικούς.
Το αποτέλεσμα των τελικών γίνεται ακόμη πιο παράδοξο εάν δει κάποιος πιο σφαιρικά τα play-offs, γιατί από την μία πλευρά οι Thunder στον δρόμο για τους τελικούς πέταξαν έξω πρόσφατους πρωταθλητές (Dallas, L.A και San Antonio) με μεγαλύτερη ευκολία από ότι αναμενόταν και από την άλλη πλευρα οι Heat με φαινομενικά κατώτερους αντιπάλους, εκτός των Celtics βέβαια, δυσκολεύτηκε πολύ περισότερο από το αναμενόμενο, με φυσικό επακόλουθο μεγαλύτερη κούραση.
Το σίγουρο είναι ότι εάν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό, το μέλλον ανήκει στους Thunder.
Ο καημός μου πάντως είναι ο Nash, θα μείνει τελικά :thumbup: ή θα την κάνει :thumbdown: από τους Suns?
Αν γίνει το δεύτερο, τοτε: http://www.youtube.com/watch?v=NHM74p_QcTM