Νομιζω οτι βαση της εικονας των τελικων (οσα καταφερα να δω τουλαχιστον) δικαια οι Heat πηραν την κουπα. Οι Thunder το παλεψαν, ειχαν καλη ομαδα, αλλα η απειρια τους επαιξε και αυτη ρολο. Πλεον ο Lebron καταφερε τον μεγαλο καημο του, να παρει χρυσο δακτυλιδι και πλεον μενει να δουμε πως θα το διαχειριστει αυτο σε πολλα επιπεδα. Σε επιπεδο βελτιωσης παιχνιδιου, χαρακτηρα, επαγγελματικης νοοτροπιας, ειναι πολλα και θα εχει ενδιαφερον…
αν εισαι suns δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θες τον nash να μεινει, πρεπει να αρχισει rebuilding αμεσως. και για το nash καλυτερα θα ειναι να παει σε μια ομαδα που χτυπαει τιτλο, μηπως καταφερει και κατακτησει κανα τιτλο
αγαπημενος μου παικτης ο nash, μη παρεξηγηθω, αλλα οι suns αλλο χρειαζονται
Δεν έχεις άδικο, αλλά έχω προσωπικό κόλλημα με Suns και Nash και το βλέπω κάπως έτσι : Ο Nash έχει το πολύ κανα 2 χρόνια ακόμη υψηλου επιπέδου στην καριέρα του και δεν θα ήθελα να τον δω ξανά σε άλλη ομάδα (τέρμα εγωιστικό i know) πέρα από αυτό όμως, νομίζω ότι θα βοηθούσε και στο rebuilding που λες για να στρώσει η ομάδα.
Πάντως την τελευταία φορά που είχα διαβάσει είδηση περι αυτού, ήταν 50-50 να μέινει ή να φύγει, θα πράξει αναλόγως με τις κινήσεις που θα γίνουν στην ομάδα, οι οποίες εάν δείχνουν ότι μπορούν να πλασάρουν εύκολα την ομάδα στα play-offs, μάλλον θα μείνει.
λοιπον εχω περιεργεια να δω αν θα κλεισουν οι μαβερικς τον deron. πιθανη τετοια μεταγραφη τους κανει αυτοματα διεκδηκητες και αν καταφερουν να κανουν κανα απιστευτο και φερουν και howard, θα εχουν ξεπερασει οκλαχομα, μιαμι σε δυναμη (με ενα σοβαρο ροστερ βεβαια απο πισω)
deron, dirk, dwight, ειναι too much to handle ο,τι παγκο και να εχεις. τελοσπαντων, μακαρι να το καταφερουν
πειράζει που τα θέλω ολα?!
[SPOILER]
[/SPOILER]
κι εγω!!!
Έχουν ανακοινωθέι οι Mavericks και οι Celtics για κάποια φιλικά ματς στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα :
Boston Celtics vs. Fenerbahce Ulker Istanbul στις 5 Οκτωβρίου
Boston Celtics vs. EA7 Emporio Armani στις 7 Οκτωβρίου
Dallas Mavericks vs. Alba Berlin στις 6 Οκτωβρίου
Dallas Mavericks vs.Regal FC Barcelona στις 9 Οκτωβρίου
Εμείς στην Ελλάδα τι σκατά έπρεπε να κάνουμε για να δούμε από κοντά μία ομάδα από NBA?
Έχουμε 2 από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, σχετικά καλά κανα 2 γήπεδα και άφθονο μπασκετικό κοινό.
Δυστυχώς όμως δεν θεωρούμαστε (και δεν είμαστε εδώ που τα λέμε) μεγάλη αγορά από το NBA όπως Κίνα, Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία κ.α
Εσείς τι πιστεύετε ότι φταίει?
Ε τι να φταίει; Οι πίθηκοι των γηπέδων φταίνε. Έχουμε 2 από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και κάθε φορά που παίζουνε εντός συνόρων γίνεται το έλα να δεις. Αν δεν γίνουν σοβαρά επεισόδια θεωρείται τεράστιο γεγονός.
χωρίς να εχω γνώσεις, δεν νομίζω να έχουν σχέση οι πίθηκοι που λες.
περισσότερο με δυνατότητες της αγοράς του Nba στην ελλαδα πρέπει να εχει.
οκ. θα κοπούν 15 χιλιαδες εισιτήρια για ματς ομάδας νβα στο οακα.
αλλά ενα τηλεοπτικό που θα βγάλει έξοδα θα υπάρξει? και να υπάρξει, επιπέδου ισπανιας πχ, δεν θα είναι.
ακόμη και σε θέματα αξιοποίησης της παραμονής τους εδω(διαφημίσεις, περισσότερο κοινό για το πρωταθλημα, μεγαλύτερη προβολή γηγενούς παίχτη) , οι ίδιοι δεν θα καταφέρουν να κερδίζουν πολλά σε σχέση με άλλες χώρες.
βεβαια ισως κάνω και λάθος, αλλά κάπως ετσι το βλέπω
Συμφωνώ με Crimson γιατί οι πίθηκοι που ανέφερε ο Dead δεν νομίζω να είναι ανασταλτικός παράγοντας, π,χ και οι Τούρκοι σκοτώνονται στα ντέρμπι αλλά ομάδα NBA θα δούνε φέτος γιατί είναι μεγάλη αγορά, έχουν και γηπεδάρες πια κληρονομιά από το μουντο-μπάσκετ και το χρήμα ρέει άφθονο και στο μπάσκετ τους πλέον (χωρίς ακόμη την ανάλογη επιτυχία, συλλογικά μιλάω).
Τα του οίκου μας τα είπε πολύ καλά ο Crismon οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι πολύ ιδιαίτερο, μόνο μια διαπίστωση, ότι πριν κάποια χρόνια ίσως να είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε με πολύ ρίσκο πάλι βέβαια, γιατί χρήμα έπεφτε στο μπάσκετ και καλούς ξένους παίχτες προσελκύαμε, από εδώ και πέρα δύσκολα τα πράγματα για το Ελληνικό μπάσκετ και για τις όποιες ελπιδες είχαμε να δούμε ΝΒΑ ομάδα με την παλιοκατάσταση της κρίσης.
Πάντως υπάρχει ελπίδα τουλάχιστον να δούμε Ελληνική ομάδα vs ΝΒΑ ομάδας και σε επίσημο επίπεδο μάλιστα (όσο σοβαρά μπορουν να δουν έναν τέτοιο αγώνα οι NBA’ers φυσικά) γιατι συζητιέται να γίνει κάτι ανάλογο με το ποδόσφαιρο ένα παγκόσμιο συλλόγων δηλαδή, με τους πρωταθλητες κάθε ηπείρου να παίζουν μεταξύ τους.
καλά δεν το συζητώ. οι συνθήκες οι τότε με τις τώρα είναι αιώνες μακριά.
κανάλια χωρίς ουσιαστικές προσφορές, διαφημιστικές και διαφημιζόμενοι με χρήμα ανύπαρκτο, και κόσμος με μη εξασφαλισμένο μέλλον. τοτε υπήρχε περισσότερο χρήμα, καλύτερη θέση του πρωταθλήματος ανάμεσα στα άλλα, και ξένοι που τα ονόματα τους σήμαιναν κατι παγκοσμίως. τώρα άντε να φέρεις τον nash να εχει μια συγκινητική συνάντηση με τον αντιτς :lol:
δεν το είχα ξανακούσει αυτό με το παγκόσμιο συλλόγων. βέβαια απλά ενα θέμα αμερικης ευρωπης θα είναι αλλά και πάλι καλή φάση
Δε διορθωθηκαν δηλαδη ολα με την ποινη για το πλαστικο μπουκαλι. 
Ρε παιδιά η εικόνα των ντέρμπι Ολυμπιακού Παο πάντα βγαίνει προς τα έξω. Και όταν βλέπει ο άλλος έναν τελικό κυπέλου σε γήπεδο 5.000 θέσεων και γεμάτο για λόγους ασφαλείας να είναι μόνο το 1/3 τότε τι αγώνα να φέρουν εδώ. Τέτοια τραγική εικόνα δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη, ούτε στην Τουρκία φυσικά.
iron aris η τιμωρία για το πλαστικό μπουκάλι τραύμα έχει μείνει σε όλους τους φανατικούς αρειανούς; ξυπνάτε μήπως με κραυγές μέσα στην νύχτα ιδρωμένοι; κανένα group therapy να κανονίσετε ρε παιδιά μην το αφήνετε έτσι αυτό.
Να πουμε και για τον παλλικαρο Παπανικολαου που επιλεχτηκε στο νο 48 απο τους Νικς ετσι;
Ας ελπιζουμε να το επιχειρησει του χρονου η του παραχρονου
MΠΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
Αυτό θα φταίει να δεις. Μπα σε καλό σου μεσημεριάτικα…
Σε πιο σημαντικά νέα, θα ήθελα τη σοβαρή γνώμη κάποιου για το φετινό draft. Το no.1 ντάξει το χα δει στο Final Four και ο τύπος είναι ο επόμενος KG, στο χαλαρό. Απίστευτο τεσσάρι. Είμαι αισιόδοξος και για Houston πάντως, ειδικά ο Royce White μοιάζει καλή επιλογή.
Ξαναέντιτ: ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΒΛΑ που οι (πλέον) Brooklyn Nets θα φοράνε ασπρόμαυρα.
Αδερφε δεν βλεπω τοσο καλο μελλον για Houston…Αφου δεν καταφεραμε να παρουμε Howard με τις προτεινομενες ανταλλαγες, δεν ξερω τι μπορει να χτυπηθει για να γινει η ομαδα διεκδικητρια τιτλου…
Με τα παροντα δεδομενα παλι δεν μας βλεπω στα play off και ο McHale εχει ενα σχολειο να προσεχει με μολις 4 παικτες ανω των 24 στο roster…Και μονο 3 που πλησιαζουν την εννοια ‘‘team star’’…O Lowry δυσαρεστημενος με τον προπονητη και δεν βλεπω φως στο τουνελ… 
Διεκδικήτρια τίτλου είναι αμφίβολο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα είσαι ξανά. Εδώ μιλάμε για αξιοπρέπεια σε playoffs αρχικά. Δύο καλά picks είναι κάπως καλύτερο κλίμα από trade Hasheem Thabeet - νομίζω. Και οψόμεθα έτσι όπως γίναμε.
Έχεις δίκιο ρε μαν που κόντεψες να πνιχτείς από τα γέλια (τουλάχιστον επέζησες) , γιατί η φράση άφθονο μπασκετικό κοινο ήταν κακή εώς αστεία, το παραδέχομαι αλλά το έγραψα σε σύγκριση με άλλες χώρες που κατά καιρούς πάνε ομάδες ΝΒΑ και δίνουν φιλικά (π.χ Γερμανία και Αγγλία).
θεωρώ λοιπόν ότι είμαστε πιο μπασκετική χώρα από αυτές και ότι πολλοί Έλληνες αγαπάνε το μπάσκετ.
Ελπίζω να μην σου έδωσα την χαριστική βολή με αυτήν την απάντηση και σε χάσουμε από τα γέλια…κρίμα και άδικο θα 'ναι.
Μου κίνησες την περιέργεια με το νούμερο ένα, για δώσε όνομα να δουμε κανένα βιντέο
Anthony Davis, τον πήραν οι Hornets
Μουχαχαχαχα