ντάξει δικαιολογημένη η αντίδραση των αμερικλανών, επειδή περίμεναν 4 ώρες και πήραν έναν παίκτη που ούτε καν ξέρουν (κακώς, ζώα αμερικάνοι) , αλλά πραγματικά πρέπει να κοιτάξουν να δουν λίγο τι γίνεται και έξω από τα γαμήδια σύνορα τους, το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ πιο πάνω απ’ότι νομίζουν. και ο παπανικολάου έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα, σε καναδυό χρόνια να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA, γιατί όχι;
εμένα πάντως αν ήμουν ο παπανικολάου αυτές οι αντιδράσεις θα με πείσμωναν παραπάνω ώστε να τους βούλωνα τα στόματα αν και εφόσον έπαιζα ποτέ εκεί. καλή του τύχη
Αφού θέλουμε διακαώς center, γιατί κοιμόμαστε και δεν κάνουμε προσφορά στον free agent Roy Hibbert που έχει και μέλλον και ποιότητα…?? Α ρε Rockets, μια ζωή σε κάτι παπάρες σαν τον Asik θα καταλήγουμε… 
Στους Lakers στα 38 του χρόνια o Steve Nash! Θέλω να δω συνεργασίες με Kobe!
Θα φτάσουμε μέχρι και να υποστηρίξουμε Lakers για πρωτάθλημα, για να διορθωθεί η ιστορική αδικία
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ
Μεγάλη μαχαιριά ρε Nash (μα στους Lakers???) 
Ενιγουει, οι Suns πήραν πίσω το πουλέν του Nash, τον Dragic αλλά και τον Beasley
Ούτε με κυάλια τα play-offs.
Πάει και ο Dragic…Που οδεύουμε ωρέ…?? 
Ποτε δεν πιστευα οτι θα μπουν αυτες οι 2 λεξεις στην ιδια προταση
ο J.J. κοντά στους Nets λέει 
πες τίποτα ρε Dekay, σιχτίρισε και συ
Τι να πω ρε μαν, δεν το περίμενα καθόλου αυτό. Από τη μία ακούγεται ότι ο Josh είναι κοντά στους Lakers σε ανταλλαγή με Gasol. Από την άλλη η ιστορία με τον Joe απ’ ότι διαβάζω είναι σχεδόν ολοκληρωμένη με 5 (ή 6) παίχτες για αντάλλαγμα. Ο ίδιος ο Joe αν πάει στους Nets αποδεικνύεται μισθοφόρος και είναι κρίμα, εκτός αν του έχουν τάξει ομαδάρα για του χρόνου (αρχίδια τώρα, αλλά anyway…).
Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική των ομάδων NBA στο σχεδιασμό κι ας παρακολουθώ το πρωτάθλημα πάνω από 20 χρόνια. Τείνω να πιστεύω πως πρόκειται για υπόθεση 20% μπασκετική και το υπόλοιπο promotion/εμπόριο/ύποπτα-μυστήρια σενάρια. :lol::lol:
Νομίζω πάντως ότι ο τρόπος που κρίνουμε μετακινήσεις παιχτών είναι ευρωπαϊκός, ενώ δεν υπάρχει σχέση με το τι συμβαίνει εκεί. Η μετακίνηση του Nash είναι καλό παράδειγμα. Κι εμένα με χάλασε, αλλά αυτό το καταλαβαίνω, κυρίως από τη μεριά του παίχτη, αν και αγαπάμε τους καλούς Suns (που σχεδόν πάντα ήταν μπασκετικότατη ομάδα και άξιζαν και 1 δαχτυλίδι,αλλά να μην το ξαναπιάσουμε αυτό γαμώ τον Stern).
κάπως έτσι τα έχω και γω στο μυαλό μου, δεν υπάρχει ο παράγοντας “φανέλα” όταν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις εκτός παρκέ. γιατί μέσα στο παρκέ μετράει η εμπειρία κτλ. και το 20% μπασκετική που λες πολύ είναι, τουλάχιστον για μένα που δεν το παρακολουθώ 20(δεν είμαι καν 20:lol:), αλλά από το 2005 και μετά. καταντάει ώρες ώρες πολύ εκνευριστικό το μηδενικό μπάσκετ και το 100% διαφημίσεις, προμόσιονς, σπόνσορες, γκλάμουρ και τέτοιες πίπες που πραγματικά χάνεται η μαγεία. αλλά τέτοιο κοινό είναι τα αμερικανάκια.
Kαταρχάς κόντρα ΛΑ με Φοίνηξ δεν υφίσταται,οπότε που το πρόβλημα
Κατά δεύτερον,αντε γεια ρε JJ,αφαντε:!:
Μία ψιλο-κοντρίτσα την έχουν με τους Lakers οι Suns, όλα τα χαρτάκια και τα μπλουζάκια που φοράν οι φίλαθλοι στο Phoenix με το γνωστό Beat L.A κάθε φορά που παίζουν μαζί αυτό δείχνουν, εκτός εάν εννοείς μπασκετική κόντρα (δηλαδή τίτλους, επιτυχίες κλπ), εκει όντως δεν υφισταται. Μπασκετική κόντρα έχουν με τους Jazz περισσότερο γιατί έχουν αναμετρηθέι πάμπολες φορές στα play-offs και δεν έχουν και τίτλο 
Τα όργανα ξεκίνησαν στο Phoenix, με διάφορα καφριλίκια όπως κάψιμο της φανέλας του Nash.
Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Nash, κρίμα γαμώτο
χαμος γινεται!
οι σελτικς πήραν τον τερι οπότε και ο αλλεν την έκανε για miami!! με τα μισα χρήματα
Μαλακιες στα γεραματα μπαρμπα-Ρεη?
Mαλακα Αλλεν,ΟΧΙ μην το κανεις
Ray Allen, τώρα και σε ρεζέρβα! Και Celtics σταθερά, μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Η Αγία Ταβίθα”. Τώρα και με κινητήρες jet.
Οι μόνες σοβαρές κινήσεις που έχω δει ως τώρα είναι απo Philadelphia (Nick Young) και Phoenix (Marcus Beasley).
:lol3::lol3::bow2:
όπως κατάλαβα η τελικά 12αδα των Ολυμπιακών αγώνων.

Carmelo Antony, Blake Griffin, Tyson Chandler, Kevin Love, Kevin Durand, Lebron James, Chris Paul, Russell Westbrook, Deron Williams, James Harden, Andre Iguodala, Kobe Bryant
Marcus beasley πολύ σοβαρή κίνηση τι να σου πω ο τύπος είναι τρελοκομειο εντελώς. Τώρα αν αποφασίσει να σοβαρευτει είναι άλλη υπόθεση. Και ο young δηλαδη δεν πάει πίσω
Κορυφαία κίνηση για μένα κάνανε οι Lakers. 38 ο Nash αλλά έχει σίγουρα για μένα 30 ποιοτικά λεπτά που θα τους ανεβάσει επίπεδο. Εδώ ο sessions τους ανέβασε