Nba

η φάτσα του Kobe ειναι θεϊκή. γαμω την τρελα μου καλοκαιριάτικα :lol:

Βασικα δεν εχει νοημα να κατεβουν οι αλλες ομαδες :stuck_out_tongue:

Δε διαφωνώ σε τίποτα όμως Beasley και Young έχουν τα φόντα να παίξουν πολύ καλό μπάσκετ. Αν δε βγουν, άλλο καπέλο.

Τον Nash δεν τον ανέφερα εκ παραδρομής - εννοείται ότι θα τους ανεβάσει.

Πάει και ο Camby…Είμαι περίεργος να δω που το πάει ο Morey…

παει και ο σκολα απο ροκετς. τον αφηουνε ελευθερο για να παρουνε χαουαρντ.
ο σκολα παει μαβερικς μαλλον.

Παρακαλάει ο Howard για να μας έρθει άλλωστε #-o Έχει Α2 το ΝΒΑ ρε;

Καλά ακόμα και να έρθει ο Howard θα κάνει σαν κακομαθημένο που δεν πήγε σε ομάδα που ήθελε και μόνο χαμένοι θα βγούμε…Παπάρια διαχείρηση από Morey…Έκαψε όλη την ομάδα για να φέρει τον Superman και αν το καταφέρει κιόλας…

Δεν ξέρω που το πάει, αλλά όπως διάβασα και σε ένα κείμενο, αν καταφέρει να φτιάξει ομάδα πρωταθλητισμού μέσα από αυτή την περίεργη διαδικασία, τότε πρέπει να δημιουργηθεί Hall of Fame για τους GMs και να βάλουν τον Morey πρώτο μέσα…

Με λίγα λόγια από τον κορμό της ομάδας έχουν φύγει σχεδόν όλοι, πλην των Martin, Parsons & Patterson…Δεδομένου ότι κάποιοι από αυτούς θα μπουν στα ανταλλάγματα, να δω με ποιούς παίχτες θα πλαισιωθεί ο Howard, αν τελικά αποκτηθεί και αποφασίσει να παίξει…

Απορώ ακόμα για την τύφλα που επικρατεί εκεί στο Houston…Ελεύθεροι και γαμάτοι παίχτες με προοπτικές ήταν οι Roy Hibbert (επικός σέντερ με ένδοξα χρόνια μπροστά), DJ Augustin (και γαμώ τα play maker που δεν παίζει για τον εαυτό του) και Gerald Wallace (3αρι με αρχίδια)…Και αντί να ασχοληθούν με κάποιους από αυτούς, προτήμισαν να εμπλακούν σε ένα σήριαλ χωρίς απαραίτητα καλή εξέλιξη…

Ξαναλέω, αν ο Morey τα καταφέρει έτσι, εγώ θα τον προσκυνήσω…

Πολύ καλή κίνηση των Suns
Έξω ο Childress, μέσα ο Scola.
Να πω την αλήθεια δεν τον έχω παρακολουθήσει στενά τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πάντα σταθερά καλός (Ας με διαφωτίσουν οι φίλοι των Rockets).

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτός ο όρος αμνηστίας?

νομιζω μπορείς να στείλεις εναν παίχτη σε άλλη ομάδα, πληρώνοντας εσυ την διαφορά στο συμβόλαιο του, αλλά τα χρήματα που θα δίνεις στον παίχτη δεν θα μετράνε στο σαλαρι καπ.
δηλαδη ξεπερνάς το όριο των χρημάτων σου χωρίς να φαίνονται. μόνο μια φορά τον χρόνο και μόνο για εναν παίχτη.κάτι τέτοιο νομίζω.
βέβαια σαν nba που είναι , θα υπάρχουν και άλλοι 2548116 όροι :stuck_out_tongue:

Είναι καλός παίκτης. Πάντα ήτανε δηλαδή. Η μόνη ένσταση μου ως φίλος Houston ήταν ότι πάντα ήταν και παραμένει (για τα γούστα μου) soft ψηλός. Με κινήσεις, με σκοράρισμα, με με με, αλλά μονίμως ράθυμος και με ανύπαρκτα (για ΝΒΑ) φυσικά/αθλητικά προσόντα, δεν μπορείς να περιμένεις να σε ανεβάσει επίπεδο.

Ότι είπε ο αποπάνω…Είναι πολύ καλός παίχτης, αλλά είναι λίγο αργός για δεδομένα ΝΒΑ…Το ότι τόσα χρόνια επιβιώνει με μειωμένη ταχύτητα σε αυτόν τον κόσμο, δείχνει πόσο σταθερός και καλός παίχτης είναι…

Συνεχιζει να ζωγραφιζει ο Μαγουλας:lol::lol::lol::lol:

θα στησουμε τονω αγωνα σε κανα nba2k12 να του φυγει η απορια του μαγουλα… ελελος λες και δεν επαιζε ο τζορνταν τοτε ο οποιος ειχε χαλαρα τον κομπι. ο πιπεν ειχε χαλαρα τον λεμπρον, τωρα ο ντουραντ ειναι πολυ διαφορετικος παιχτης (αν και αστο σουλουπι μοιαζουνε με πιπεν). αλλα θα μας τρελανει? μπορει ο χαουαρντ να επαιζε ενα ντουζενιο πατρικ γιουιν ή εναν ναυαρχο??

ημαρτον…

Γελάει το σύμπαν,σε λίγο θα νομίζουμε ότι δεν υπάρχει μπάλα(αρα και τεχνική)μεσα στο γήπεδο παρα μόνο τα αθλητικά προσόντα…

Οι Ισπανοί διαθέτουν μία πεντάδα παικτών που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στο ΝΒΑ, ενώ οι Κροάτες τον μεγάλο Ντράζεν που μόλις είχε πιάσει στο ΝΒΑ και το ταλέντο του Κούκοτς και του Ράτζα παικτών, οι οποίοι σάρωναν στην Ευρώπη αλλά στο ΝΒΑ δεν κατάφεραν να γίνουν σούπερ σταρ.

Βαλσαμώστε το

OK, πλεον θα 'μαστε και αντι-Λεηκερς (οχι οτι πριν δεν ημασταν :lol:). :smiley:

Ή στην τελικη, ας παρει ενα ο Nash και μετα πουλους.

Οι Ισπανοί διαθέτουν μία πεντάδα παικτών που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στο ΝΒΑ, ενώ οι Κροάτες τον μεγάλο Ντράζεν που μόλις είχε πιάσει στο ΝΒΑ και το ταλέντο του Κούκοτς και του Ράτζα παικτών, οι οποίοι σάρωναν στην Ευρώπη αλλά στο ΝΒΑ δεν κατάφεραν να γίνουν σούπερ σταρ.

Την ημιμάθεια σου μπορώ να την αντιμετωπίσω με λίγο χιούμορ και μερικά ιστορικά στοιχεία - σειρά τελικών με Sonics που πρακτικά την κέρδισε ο Kukoc όταν άλλαξε το μομέντουμ της.

Αλλά τον Ντράζεν στο στόμα σου, βρωμόγυφτε, δε θα τον πιάνεις ΟΥΤΕ για να τον λες μεγάλο. Καρκίνο ρε πούστη. Και στα παιδιά σου ρε πούστη. Θάνατος και μαύρο αλάτι, σιχαμένε.

τελικά ο ατζέντης του χαουαρντ λεει πως μόνο μονοετές υπογράφει

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον θυμό του namelessdead αλλά θα προσπαθήσω να γράψω το πώς εξέλαβα εγώ το άρθρο του Μαγουλά, (τι θέλει να πει ο ποιητής τέλος πάντων) κυρίως στο κομμάτι που αναφέρεται στην σύγκριση παιχτών Κροατίας και Ισπανίας.
Γιατί το άλλο κομμάτι, δηλαδή εάν η σημερινή team of usa θα κέρδιζε την dream team είναι τεράστια ουτοπία.

Λέει λοιπόν ότι οι Κροάτες ήταν τεράστιοι παίχτες αλλά δεν έγιναν super stars και συμπληρώνω εγώ, πώς να θεωρηθεί super star μιας ομάδας o Κουκοτς ο οποίος έπαιζε σε εκείνους τους Bulls??? (Είχε ψηφιστεί 2 φορές σαν καλύτερος 6 παίχτης),
Ο καημένος ο Ρατζα από την άλλη έπεσε πάνω στα πέτρινα χρόνια των Celtics οπότε δεν είχε και πολλές ελπίδες να πάρει τον τίτλο ενός super star.
Για τον Πετροβιτς-αδικοχαμένος-γαμώ την πουτάνα μου γατί? Νομίζω εννοεί ο Μαγουλας ότι ακόμη και αυτός τα 2 πρώτα χρόνια του στο ΝΒΑ και στους Blazers ξεκινούσε από τον πάγκο, μέχρι που έγινε ανταλλαγή στους Nets και άρχισε να δείχνει το πόσο μα πόσο τεράστιος παίχτης ήταν.

Ας πούμε ότι συμφωνώ με αυτήν την λογική του Μαγουλα, έλα όμως που στην περίπτωση των Κροατών χρησιμοποιεί την λέξη super star και στους Ισπανούς απλά 5δάτοι-αναντικαταστατοι το οποίο δεν σημαίνει και αυτόματα super stars των ομάδων τους.
Με λίγο ??σπρώξιμο?? μπορούμε να θεωρήσουμε τον Γκαζολ super star γιατί έχει δείξει κάποια πράγματα και σε ομάδα πρωταθλητισμού αλλά και σε μέτρια ομάδα, άντε και ίσως μελλοντικά και τον Ρουμπιο, ποιον άλλον όμως? Τον Καλντερον μήπως? (έλεος) ή τον Ναβαρο που πέρασε και δεν ακούμπησε, ή μήπως τον ψευτο-Ισπανό Ιμπάκα?
Κλείνω λέγοντας ότι ναι μεν αυτοί οι Ισπανοί κάνουν συνολικά πιο επιτυχημένη καριέρα στο ΝΒΑ αλλά δεν είναι όμως και καλύτεροι παίχτες από εκείνους τους Κροάτες.