Asik περισσότερους πόντους απο Noah και Boozer μαζί…ε ξεφτίλα
Αν προλάβει ο rose να γυρίσει στα play offs και είναι σε φόρμα (δύσκολο μετά από τόσο καιρό απουσίας) τότε το δαχτυλιδάκι δεν είναι απίθανο. Καμία από τις “μεγάλες” ομάδες δεν είναι στην φόρμα που ήταν πέρσυ
Απο Insiders σχετικά με τον rose, έχω μάθει ότι γενικά κάνει την πιο επιθετική φυσιοθεραπεία ever. Όσοι τον έχουν δεί Bellineli, Boozer κτλ επειδή έχουν αρχίσει ήδη τις προπονήσεις ξανα όλοι μαζί έχουν πεί πώς ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν δεί παίχτη να επιστρέφει τόσο δυνατός μετά απο τραυματισμό. Οι ώρες που έκλεινε στη φυσιοθεραπεία και στις προπονήσεις ήταν περισσότερες του κανονικού. Θέμα μεγάλο είναι ότι ο ίδιος φοβάται πολύ στα jumps και δεν νιώθει καθόλου έτοιμος να παίξει
Βασικά το παρατήρησα κι εγώ. Εκτός από τους Clippers που αυτή τη στιγμή πάνε τρένο με 16 νίκες σερί, γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα όπου και οι δυνατές ομάδες χάνουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Μακάρι να γυρίσει υγιής ο Rose όσο το δυνατόν πιο νωρίς, για να έχουμε καμιά ελπίδα φέτος.
ΠΕΘΑΙΝΩ με Bulls και το “Javale McGee should have been on that team” :lol:
Εγώ έλιωσα με τη φάτσα του Thibs :lol::lol:
Λίγο ο τραυματισμός, λίγο η ηλικία ο Dirk προς το παρόν είναι σκιά του εαυτού του. Καμιά 4-5 παιχνίδια πρέπει να έχει παίξει μόνο νομίζω, όλα από τον πάγκο και σε όλα είναι κακός.
Μαλακίες τούμπανα
Καλά αν τα περι rose ισχύουν και καταφέρει να γυρίσει play offs δυνατός μου φαίνεται περίπατος το δαχτυλιδάκι. Οι bulls φέτος κρατιούνται απίστευτα δυνατοί άμα σκεφτεί κανείς ότι είχαν τον mvp του πρωταθλήματος στο roster τους και τώρα παίζουν χωρίς αυτόν. Κάτι φούσκες του τύπου knicks τον ρουφήξανε ασάλιωτο. Πολύ δυνατές μονάδες και πάρα πολύ δυνατός πάγκος. Είναι η μόνη ομάδα που στο 2k που λέει ο λόγος δεν ξέρω ποιόν να βάλω στην 5αδα, τους θέλω όλους μέσα :p.
Fixed
Ο Belinelli τι κάνει οεο; Αν φύγει ο rip φέτος τη βασική θέση ως διάρι την έχει σίγουρα. Δυνατός πολύ ο boozer και ο Noah, καλά ο δεύτερος μετά τα μαθήματα του απο τον ‘δάσκαλο’ το καλοκαίρι δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Γενικά καλό σετάρισμα, εξαιρετικός στα συστήματα ο Thibs
Και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις ο Nate και οι άμυνες του Butler ε, να τα λέμε όλα. Και σιγά σιγά ανεβαίνει ο Gibson που τον πιστεύω πολύ.
για λιγο αναλυση για εμας τους ανενημερωτους πλιζ 
Είδα χτες Ουασινγκτον - Οκλαχόμα.
Άθλια εμφάνιση από τους δεύτερους και ακόμη πιο άθλιο το σχέδιο της φανέλας. [-X

Προς privete joker
o hamilton γιατί να φύγει; συζητιέται κάτι τέτοιο;
Τελειώνει το συμβόλαιο του φέτος. Και απ’ότι έχω διαβάσω εδώ και εκεί, δεν ενδιαφέρονται απο το GM των Bulls να ανανεώσουν
ναι γιατι δεν εχει βοηθησει καθολου φετος ξερωγω :roll:
(πως εκατσε η φαση και τον δασκαλεψε ο αρχοντας?)
Ε απλά είναι συνήθειο στο nba γενικά να γίνονται τέτοια μαθήματα. Αν έχεις και τα λεφτά…Ο Griffin πχ προπονούταν με τον Carmelo συχνά πυκνά το καλοκαίρι. Επίσης ξέρω ότι τον βρίζουν πολύ, αλλά ο Hinrich μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικός pick n roller, όχι scorer, και το ρολάρισμα της μπάλας στα χέρια του βοήθησε άπειρα τους Bulls φέτος να ξετυλιχθούν σαν ομάδα
Ο Hinrich απλά δε θα πάρει την ομάδα πάνω του στο σκοράρισμα. Κατά τ’ άλλα έχει πολύ καλό σουτ και εξαιρετικές πάσες, ενώ και αμυντικά είναι καλός. Με την επιστροφή Rose έχω αρκετές ελπίδες είναι η αλήθεια. Μακάρι μόνο να επιστρέψει πριν τα play offs για να αποκτήσει και λίγο ρυθμό.
Πολυ wild thought αλλα λετε μηπως η φανταστικη πορεια των Bulls να οφειλεται στην αναγκαστικη απουσια του Rose (σε φαση συσπειρωση,καθε παιχτης δινει το 110% και για τον ηγετη που δεν μπορει να παιξει κ ετσι) και οταν θα ξαναγυρισει οι υπολοιποι θα την αραξουν μιας και θα εχουν παλι καποιον σιγουρο αρχισκορερ απο τον οποιο θα περνανε σχεδον ολες οι μπαλες και θα φαμε παλι .!. λογω της μοναξιας του Rose?