Nba

Καλά εννοείται ότι ο rose είναι καλύτερος στη θέση, ο hinrich θα είναι καλός ως sixth man ξέρω γω. Για Rose η πιθανότερη ημερομηνία για επιστροφή είναι αρχές Μαρτίου. Έχει αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα πάντως, και πηγαίνει μαζί τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Σχετικά με αυτό που λές Private Joker, η απουσία του Rose ήταν πολύ σημαντική για να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι, να γίνουν scorers και να αναπτυχθούν. Αρκεί να μην αράξουν μετά

O Hinrich στα καλά του είναι μηχανή. Μπορεί σε μερικά ματς να κάνει καμιά κρίσιμη γκάφα αλλά τελικά τελευταία τον έχω πάρει με πολύ καλό μάτι. Δε θα βάλει 30 πόντους, αλλά δε θα βάλει και 20 σκοτώνοντας άλλους 30 ομαδικούς (βλέπε carmelo). Η προσπάθεια που θα πάρει θα ναι καλή και θα τελειώσει απλά.

Επίσης και ο Noah ε. Πέρνει αρκετές assist φέτος. Προτιμά να δίνει πάσες απο το post στους guard και έχουμε πάρει πολλούς πόντους έτσι

Και ο Noah φυσικά πάρα πολύ καλός φέτος. Πρέπει μόνο να μειώσει τα λάθη και να παίρνει λιγότερες τραβηγμένες απ’ τα μαλλιά προσπάθειες. Επίσης μπορεί το σουτ του να είναι σχετικά αποτελεσματικό για 5αρι του nba στις βολές, αλλά αν θέλει να παίρνει 1-2 σουτ σε κάθε αγώνα απ’ τα 5 μέτρα καλό είναι να το δουλέψει περισσότερο. Προσωπικά μόνο ένα σουτ τον έχω πετύχει να βάζει (νομίζω ήταν στην πρεμιέρα με sacramento :p)

Έχει πετύχει και άλλα και όμως :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Αυτός που είναι fail τελείως είναι ο Nazr. Πραγματικά πρέπει να φύγει ο τύπος :? Ο Teague που είναι και Rookie παίζει καλύτερα απο αυτόν

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/01/09/report-sacramento-kings-being-sold-to-seattle-based-group/

Να αλλάξουν το όνομα σε supersonicks όμως :!:

και δηλαδη εμεις που γουσταρουμε κινγκς τι θα γινουμε

σκατα στους μαλουφς, το σακραμεντο ειναι απο τα καλυτερα μπασκετικα κοινα, παρα τη σαπιλα μιας δεκαετιας τωρα

Ε οι παίχτες ίδιοι θα είναι λογικά, απλά αλλαγή τοποθεσίας θα γίνει

Αυτό το πράμα πώς το κάνουνε στο nba δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή οι φίλαθλοι του sacramento τώρα πώς θα αντιδράσουν; :stuck_out_tongue:

όπως αντέδρασε ο λαός της χαλκηδόνας μετά την συγχώνευση με τον ατρόμητο

Το ίδιο κοινό έχει η χαλκηδόνα με τους kings; :stuck_out_tongue:

αναλογικά :stuck_out_tongue:
για πείτε, πώς σας φαίνονται οι Rockets φέτο;

Πολύ καλός γενικά! Πάντοτε μου άρεσε ο τρόπος που παίζει αυτός ο άνθρωπος και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του γενικά…

χαχαχ, έτσι, ακόμα κράζουμε λιν

Ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης ο Lin. Ο Asik πάντως φέτος είναι και αυτός αρκετά καλός

δεν ειπα πως γουσταρω τη συγκεκριμενη ομαδα κινγκς (αν ειναι δυνατον δηλαδη). λεω πως απο μικρος υποστηριζα κινγκς (εποχες στογιακοβιτς, γουεμπερ, γουιλιαμς, ντιβατς) και τωρα πανε οι κινγκς

ειδικα αν αλλαξει και το ονομα σε σουπερσονικς

Δεν θα αλλάξει όνομα ρε συ, αν και μας συμφέρει εμάς που γουστάραμε supersonicks. Kings θα παραμείνει. Seattle Kings

καθολου ευηχο ετσι?

Εγώ άλλο δεν έχω καταλάβει. Εφόσον το ανακοινώσανε 2-3 μήνες πριν τα playoff, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; :stuck_out_tongue:

Θα πάνε γιατί πρώτον πολλοί αγόρασαν διαρκείας και θα είναι κρίμα να πάει χαμένο, και κατα δεύτερον…

[SPOILER]ΕΙΝΑΙ NBA ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ :D[/SPOILER]