Nba

Μονο Σηατλ Σουπερσονικς και πρωταθλημα στα καπακια.-

και επιστροφή Allen για κλείσιμο καριέρας \μ/

Απορώ πόσο κολλημένοι είναι οι περισσότεροι απ’ όσους ψήφισαν για το all star game. Βγάλανε το μπιφτέκι τον Wade και τον Garnett. Επίσης απορώ πώς πάει το χέρι κάποιου να ψηφίσει το σκατόπαιδο τον Rondo. Απολογισμός: 2 παίχτες των Celtics, δύο των Heat, ένας τον Knicks. 1/1 οι Bulls με τους Heat, 1/1 με Celtics, 3/3 με Knicks. Γουστάρω :stuck_out_tongue:

Ε ναι, δεν πουλάνε οι υπόλοιποι. Ο Noah που κάνει απ’ τις καλύτερες σεζόν του π.χ. Ο Wade επίσης άφαντος φέτος απορώ γιατί τον ψηφίσανε. Αλλά στο όνομα του marketing ακόμα και τον Rose τραυματία μπορούσαν να βάλουν να παίξει εκεί πέρα λολ.

θεϊκή συνέντευξη κομπι

Το σκεφτόμουν και εγώ για το all-star game. Ο Garnett με την καμία δεν έπρεπε να μπεί! Μέχρι και ο Shaq ψιλοτρελάθηκε :lol: :lol:

Στους Bulls τελικά η αλήθεια βρίσκεται στον πρώην χοντρό. 8) Το πιστεύω. Αν συνεχίσει έτσι τουλάχιστον. Και επειδή φτάσαμε ήδη στα μισά της χρονιάς και επειδή έλιωσα στους αγώνες φέτος ας κάνω μια μικρή ανάλυση για μερικές ομάδες:

Knicks: Είχα ελπίδες απο πέρυσι σε αυτή την ομάδα γιατί έχει τα προσόντα, αρκεί να πετύχει και το θέμα το προπονητικό. Ο Carmelo φανερά πιο πειθαρχημένος, δεν κάνει του κεφαλιού του, αλλά δεν είναι το μόνο που πάει καλά στην ομάδα φέτος. Smith, Campy, Chandler σαφώς ανανεωμένοι. Αλλά χαλάει η φάση στην άμυνα και στη σύγχυση που επικρατεί ακόμα στην ομάδα. Όταν βγάζουν τον Carmelo οι αμυντικοί εκτός σκορ τότε το παιχνίδι έχει κριθεί.

Heat: Ο Lebron θέλει και προσπαθεί πραγματικά να γίνει ο καλύτερος παίχτης, και έχει καλυτερεύσει το σούτ, την άμυνα του. Αλλά πάντοτε αυτή η ομάδα θα παίζει small ball και θα μας σπάει τα νεύρα. Μια ομάδα με ισχυρό σετάρισμα και προμελετημένη άμυνα και οι heat την έχουν κάνει.

Nets: Οι Nets έχουν χαθεί λίγο στα προσόντα γιατί είναι ομάδα που προσέχει τι θα πράξει στο παρκέ γενικά. Για μένα δεν ήταν αναγκαία η αλλαγή προπονητή, δεν έφταιγε τόσο αυτός. Ο Williams είναι νέος και η ομάδα δεν έχει δέσει όσο χρειάζεται. Πιστεύω πώς αν φέρουν έναν ακόμα παίχτη και λιώσουν το καλοκαίρι στα συστήματα και στις προπονήσεις θα τα πάνε καλύτερα.

Celtics: Απορώ γιατί αναρωτιούνται όλοι τι φταίει και χάνουν τα ΚΑΠΗ. Garnett εκτός ρυθμού σε άμυνα και επίθεση, pierce το ίδιο. Ο Rondo κρατά την ομάδα (εμένα μου αρέσει σαν παίχτης άσχετα αν τον κράζετε), άντε και κανας παγκίτης. Επιτέλους πρέπει μαζί με τον Doc η GM της ομάδας να αλλάξει πολλά πράγματα. Προβλέπω απο το πρώτο γύρω των playoffs, γιατί εκεί θα φτάσουν, να φύγουν.

Συνεχίζω σε ένα ακόμα για τη δύση

Rockets: Μου αρέσει ο Harden όπως παίζει, αλλά όχι ο Lin. Αυτό τα λέει όλα. Θα μπορούσε να γινόταν καλύτερο pick n roll, να υπήρχαν περισσότερες αλλαγές στην μπάλα. Τους κρατάνε λίγο πίσω αυτά τα θέματα.

Clippers: Η αληθινή ομάδα του L.A πια 8) Δεν έχω κάτι να πώ, αυτοί ξέρουν

Lakers: Πέρασα ολόκληρο το καλοκαίρι αναλύοντας πόσο χάλια θα τα πάνε φέτος οι lakers,χωρίς κανείς να με πιστεύει. Τελικώς δικαιώθηκα. Λοιπόν, ο kobe παίζει μια χαρά. Ο Howard, απογοήτευση. Σαν χαρακτήρας μου δίνει γενικότερα την εντύπωση ότι είναι στη φάση, ε ποιος παίζει τώρα μωρέ, σταρχιδισμός πλήρης. Δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Gasol με την καμία! Ή ο ένας ή ο άλλος. Επίσης Nash με χαμηλή επίδοση, να μην μπορεί να παίξει όπως στους suns και να χαλάνε πολλά πράγματα. Έτσι όλα γυρίζουν ξανα γύρω απο τον kobe, αλλά και ο kobe πια πόσα να κάνει; Τόσα χρόνια κάνει και συνεχίζει, μπορεί να μην τον πάω ούτε αυτόν αλλά του το αναγνωρίζω. Σχετικά λάθος η κίνηση με Howard…Έτσι έχει αποδειχτεί.

Thunder: Durant και Westbook απο τους καλύτερους παίχτες αυτή τη στιγμή στη league. Ομαδάρα με τα όλα τους.

Minessota: Γαμήθηκε στους τραυματισμούς αυτή η ομάδα :frowning:

Denver επίσης δύναμη μαζί με το Memphis. Γενικά η Δύση έχει πολύ ποιότητα φέτος

Η μεταγραφή howard ήταν λάθος και το είχα γράψει και εγώ αυτό όταν είχε ανακοινωθεί. Βασικά ποτέ δεν την κατάλαβα ως κίνηση. Έχεις έναν σέντερ όπως ο Bynum που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, φτάνοντας να θεωρείται στην τελευταία του σεζόν ο Νο2 σεντερ στο ΝΒΑ και τον δίνεις για να πάρεις τον Νο1 που δημιούργησε τόσα προβλήματα στην ομάδα του για με συμβόλαιο ενός χρόνου και βλέπουμε.

Μερικά παιχνίδια που έχω δει και εγώ με Lakers φέτος όντως Gasol και Howard δεν είναι στην ίδια σελίδα. Και γενικά ο Howard δείχνει πως αντί για καλύτερος δείχνει να γίνεται χειρότερος. Πάντως και οι Lakers λιγάκι ΚΑΠΗ είναι. Nash, Bryant, Jamison, Artest είναι τρελά γερόντια πλέον ενώ ούτε ο Gasol περνάει την πρώτη του νιότη, από τους υπόλοιπους έτσι και αλλιώς κανένας δεν δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Αντί να ψάξουν για κανέναν νέο παίκτη το καλοκαίρι για ανανέωση σε βασικές θέσεις πήραν τον Nash που είναι κοντά στα 40 και τον Jamison που είναι 36. O Howard επίσης μπορεί να είναι 27 αλλά ήρθε στην θέση του Bynum που είναι 25. Τραγικός σχεδιασμός ομάδας.

Πες τα ρε συ! Γενικά νομιζαν ότι με Howard θα γίνουν πολλά! Θα μπορούσαν, αλλά ο Howard θέλει πρώτον μια χαλαρή ομάδα, δεύτερον να είναι ο μόνος σταρ και τρίτον μια ομάδα με παίχτες διαφορετικού τύπου, για να κατέχει εκείνος μόνο το post

Ρε παιδιά επειδή lakers ένα δυό αγώνες έχω δει και αυτούς στο backround κάνοντας άλλα πράματα, αυτός ο γαμημένος ο Artest ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΙ. Φημίζεται για σουτ, για drive, για άμυνα, ΓΙΑ ΤΙ;; Στο 2k δεν τον έχει να κάνει τίποτα απολύτως και άμα πατήσεις ron artest highlights στο youtube σου βγάζει μπουνίδια.

Ε μόνο ξυλίκι παίζει. Τα έχουμε πει, μια είναι η ελπίδα για τους lakers πια. Να υπογράψουν scalabrine :lol:

Α για το μάτς χθές, bulls-celtics, δεν σχολιάζω απλά:

:’) :’) :’) :’)

Έκλεισε και η ημερομηνία για Rose αυτή που έλεγαν και παλιά, 21 Φεβρουαρίου! Πάμε μωρή ομαδάρα!

Α, και ποιος lebron; Durant…

Απιστευτη ομαδα,χαιρεσαι να τους βλεπεις τους ατιμους! Ρε λες???

Δεν έχω σταματήσει να το πιστεύω απο το 1999 (ή έστω απο τότε που ανακάλυψα το nba)

Στο bulls-celtics πιο πολύ πωρώθηκα με το χλατσάκι του hinrich. Τελευταία έχω αρχίσει να τον πάω τόσο σαν παίχτη που θα ξενερώσω απίστευτα αν φύγει μετά την επιστροφή rose. Ο belinelli μου δωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να πάει η μπάλα στον rip για να το πάρει πάνω του. Τουλάχιστον το πέτσωσε οπότε όλα οκ. Βέβαια άμα το χανε έχοντας 3.7 δεύτερα βαρώντας τέτοιο σουτ και μη δίνοντας την μπάλα στον rip απ’ το αουτ θα πεφταν απίστευτα γαμοσταυρίδια :stuck_out_tongue:

RONDO ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. Rondo-Garnett-Wade τα πιο μισητά άτομα στο nba χαλαρά

Με καυλώνει απίστευτα το γεγονός ότι ένα παιδί σαν τον Durant θα τους αφήσει να τον κοιτάνε με κυάλια. Έχει το πιο σωστό attitude σε παίχτη nba που χω δει. Ούτε ψευτομαγκιές ούτε I M THE KING ούτε τίποτα. Άντε γιατί μας έχει κουράσει ο λεμπρον με τις καγκουριές του τόσα χρόνια

σωστόστ για Hinrich, πέρσι στα γεράκια τον πήγαινα πάρα πολύ.

φέτος Kyle Korver είμαστε 8)

o Hinrich δε θα φυγει αμα ερθει ο Rose, ουτε καν παγκο δε θα φαει. Ο Rose το πολυ 20λεπτα θα παιζει μολις γυρισει και στα playoffs αν ειναι ετοιμος θα παρει παραπανω συμμετοχη

Μιλάω για όταν γυρίσει για τα καλά ο Rose. Γενικά λέω ότι έχουμε τέτοιους pgs που νιώθω άσχημα που δεν γίνεται να τους πέταξουν όλους μέσα :p. Νταξει εκτός απ’ τον teague

Να επισημάνουμε ότι οι γιατροί του rose προτείνουν να μην παίξει ακόμα φέτος και να το πάρει απ’ του χρόνου. Αυτό με αγχώνει λίγο

Ειναι και απο τους χειροτερους τραυματισμους που μπορουν να τυχουν σε μπασκετμπολιστα (στα πλαισια των συνηθισμενων τραυματισμων). Πριν απο τα 90s, οποιος μπασκετμπολιστας παθαινε χιαστους μετα ηταν τελειωμενος, τωρα οχι, αλλα ειναι και τραυματισμος που ασκει ψυχολογικη πιεση στον παικτη, δεν αντιμετωπιζει πλεον το παιχνιδι με την ιδια αυτοπεποιθηση. Οποιος εχει δει Rubio φετος θα καταλαβει, ενω και ο Rose αποκλειεται να εχει για το υπολοιπο της καριερας του το 100% της εκρηκτικοτητας του.

Το ξέρω αυτό φοβάμαι πάρα πολύ. Βέβαια έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ιατρικό τομέα, και ειδικά τον Rose πιστεύω τον έχουν χειριστεί οι καλύτεροι των καλύτερων, απλά είναι αυτό ότι φοβάσαι να πατήσεις το πόδι σου έτσι όπως το πάταγες.

O hinrich έχει συμβόλαιο δύο χρόνων, το οποίο νομίζω δεν μπορεί να σπαστεί, είναι και restricted. Οπότε θα μείνει. Ο rip το κόβω χλωμό γενικά να τον ανανεώσουν…μέχρι στιγμής αυτοί που θεωρώ απίθανο να φύγουν είναι: noah, boozer,deng,hinrich,gibson,butler,teague. Όλοι οι άλλοι έχουν αμφίβολο μέλλον.
Επίσης, επειδή χθές δεν είδα το ματς με τους Griz, κατάλαβε κανείς γιατί τα έσπασαν Tibs με Noah, και δεν τον έβαλε το τελευταίο τριαντάλεπτο;