Nba

Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο κομπλεξ με τον Ροντο.

(Για Πιρς, Γκαρνετ δεν ασχολουμαι εδω και καιρο και ξερω οτι ειναι, απλα, επειδη ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ. 8) )

Ο τυπος ειναι ο ορισμος του πώς απο μετριος γινεσαι ο καλυτερος στον κοσμο.

Διοτι οταν οι γερολυκοι Κιντ, Νας αποσυρθουν θα ειναι και με τη βουλα ο καλυτερος πλεη μεηκερ του πλανητη (με δεδομενο οτι ο Rose δεν ειναι ορισμος του ποιντ γκαρντ, αλλα σκορερ).

Τεσπα, τι να πω.

Πρώτον ο Rondo δεν είναι ο καλύτερος point guard του πλανήτη, ούτε με κυάλια :stuck_out_tongue:

Δεύτερον τρέφω τέτοιο μίσος γιατί είναι κωλόπαιδο, μπασμένο, σκατόφατσα και ακόμα και στις γαμημένες φωτογραφίες του all star game το παίζει αντράκι ο στούμπος. Επίσης αν ψάξεις βιντεακια με τσακωμούς του θα καταλάβεις πόσο μαλακισμένο είναι. Πηγαίνει και χώνεται στον άλλο τον 2.15 που αν τον αρπάξει θα του κόψει το μπασκετ και το παίζει και νευράκιας. Πήρε τα παπάρια μου προχθες και ησύχασε.

Για noah δεν ξέρω, μπορεί να μαλακιζότανε (βασικά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα που είδα δεν έπαιζε και τόσο, λογικό είχε κάνει 2 40λεπτα σε 3-4 μέρες ξέρω γω). Επίσης πολύ πιθανό απλά επειδή η πεντάδα που ταν μέσα κατάφερε και γύρισε ματς τόσων πόντων να τους άφησε μέσα, λογικό κι αυτό.

edit: επίσης αν είναι δυνατόν να λες “ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ” για τον garnett. O τύπος ξεπερνάει τα όρια και θέλω να γυρίσουν τα λαμπάκια σε καναν howard καμιά μέρα και να τον τσακίσει. Ψάξε να δεις τι άτακες έχει πει σε αντιπάλους μέσα σε αγώνες και θα καταλάβεις. Πχ στον duncan ο οποίος είχε χάσει τη μάνα του μικρός γύρισε και του πε στο spurs-celtics ανήμερα της γιορτης της μητέρας να χαίρεσαι τη μάνα σου μαλάκα. Τέτοια άτομα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό

Όχι όχι, τσακώθηκε με Tibs το διαβάζω παντού. Βασικά ο Tibs τον έβγαλε για κάτι που παίχτηκε στο παρκέ αλλά κανείς δεν ονομάζει τι. Επίσης έφυγε χωρίς δηλώσεις χθές, που συνήθως τις γουστάρει. Μόνο με Boozer μίλησε, και Tibs και την έκανε

1. Οταν υπαρχει στο ιδιο πρωταθλημα ο Αρτεστ η 3αδα που αναφερεις κανει κοκοκο(ισως με μονο αξιομαχο αντιπαλο τον αθλιο τον Γκαρνεττ).Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι ανεκδιηγητος.Αλλαξε το ονομα του σε Metta World Peace -που απο μονο του σαν ιδεα ειναι για τρανταχτα γελια - και με ΘΡΑΣΟΣ μοιραζει μπουκετα και αγκωνιδια σε ολο τον κοσμo(δια παντος αποβολη για την αγκωνια στον Χαρντεν και μονο)! Ειναι απλα μνησικακος,καθε φορα που τον βλεπω θελω να σπασω την οθονη.Καλα για παιχτικη αξια δε μιλαμε,οποτε εχω κακη διαθεση βαζω αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=ROB-7MC4qvE και ξανανιωνω.Για αλλαγη στον Νηαρ Ηστ και αν.

2. Απολυτα σωστος για Ντουραντ.Σεμνος,υπερπαιχταρας και βεβαια εχει αφησει πολυυυ πισω τον “βασιλια” #-o Λεμπρον σταματησε να ειναι -ηθικα εστω γιατι βασιλια χωρις τιτλο πρωτη φορα βλεπω- “βασιλιας” οταν εφυγε απο το Κλιβελαντ στην μεγαλυτερη “σελω και εγω δαχτυλιδι” κινηση εβερ.Αλλα να πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει και παιχτικα πλεον,δεν ξερω,σαν να χει γινει βαρετος στην Miami era(Καλα για κατι συγκρισεις με MJ που διαβαζω γελανε και τα πληκτρολογια).

Α επισης,Rondo ο κορυφαιος πλεημεηκερ στον πλανητη.Με σουτ 5αριου.Οκ.
Εχει φαει τρελη σκονη απο Κρις Πολ απο περυσι,απλα υπερτερει λιγο στις πασες.Μονο.

Κατα τα αλλα Μπουλς γερα με τρελα για το δαχτυλιδι και Metal Militia μη βαζεις το χερι στη φωτια για Μπουζερ οτι δε θα φυγει,αν θυμαμαι καλα και στη Γιουτα τον ειχαν για δικο μας παιδι κ ετσι και τους την εκανε μεσα σε μια νυχτα.Μακαρι παντως να μεινει,ταιριαζει απολυτα στην ομαδα!

Ο Booz έχει 1-2 χρόνια ακόμα έχω την εντύπωση. Πάντως μέχρι πέρυσι δεν τον ήθελα, φέτος αρχίζω και τον ψιλογουστάρω :stuck_out_tongue:

Καλά και Artest δεν το συζητώ, τον ξέχασα. Ας μη μιλάμε τώρα για μεταγραφές και τέτοια γιατί με τσαντίζουν οι παίχτες που παρατάνε την ομάδα τους και ξενερώνω :p.

Καλά αυτό με το σουτ του Rondo τρελό point. Πρέπει να ναι ο μόνος playmaker που χω παρακολουθήσει αγώνα του και στα τελευταία δευτερόλεπτα τον κυνηγάνε για να κάνουν σ’ αυτόν το φαουλ για να χάσει τις βολές. αχχαχχα

Ο Wade για πιο λόγο ακριβώς θεωρείται κωλόπαιδο :-k

Πάντως για James μπορεί να είναι υπερόπτης αλλά αυτή την στιγμή είναι ο Νο1 άνετα στο άθλημα. Και στους τελικούς που τον είδα πέρυσι και φέτος σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Κυριολεκτικά παίζει από 1 μέχρι 5 χωρίς πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος για συγκρίσεις με Jordan διαφορετικοί παίκτες.
Durant καλός και άγιος αλλά όσο υπάρχει η εικόνα πέρυσι στους τελικούς που η σύγκριση με Lebron τον άφησε πολύ πίσω δεν μπορείς να τον βγάλεις Νο1 παίκτη με την καμιά. Αν και νομίζω πως είναι και άτυχος που είναι στην ίδια ομάδα με τον Westbrook.

Πρεπει να το εχω ξαναγραψει,αλλα δε νομιζω να μου φυγει ποτε η αναμνηση των τελικων Σελτικς - Λεηκερς πριν 3 χρονια που η αλεπου ο Φισερ απλα κοροιδευε τον Ροντο παιζοντας τον αμυνα στις βολες ενω εκεινος βολοδερνε γυρω γυρω στο τριποντο με τη μπαλα :lol::lol: Τρελο diss οχι μαλακιες:!: Και εχουν περασει 3 χρονια και ο τυπας δεν εχει βελτιωσει το σουτ στο ελαχιστο,οποτε τι top playmaker κτλ…

Πολύ πολύ σωστός όμως :slight_smile: Garnett τα ίδια σκατά με Wade σε αυτό το θέμα για μένα

Τα στατιστικά που πετυχαίνει ωρες ωρες συγκρίνονται μονο με του Ματζικ ενώ ο τρόπος που βλέπει γήπεδο,μοιράζει μπάλα και μπορεί σκοράρει και να κατεβάζει ριμπάουντ είναι εκπληκτικός

Ισχύει απόλυτα εδώ η κλασσική προπονητική ρήση “πρωτα θα γίνεις πλευμεικερ και μετά πυρηνικός φυσικός”.Ο τυπος εχει τρελο μυαλό

Όποιος δεν βλέπει γιατί είναι ο καλύτερος πλευμεικερ,ή ένας απο τους καλύτερους χαλαρα σε ισοψηφία,σορρυ αλλα δεν έχει ιδέα απο μπάσκετ

Το παλικάρι σε νεαρή ηλικία κλήθηκε να οργανώσει εγκεφαλικά τους Σελτικς οταν είχαν ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα μετά απο 20 χρόνια,με Γκαρνετ-Πιρς-Αλλεν μεσα που ηταν φωτια και ηθελαν 10 μπαλες μονοι τους.

Συν οτι παίζει ΤΗΝ άμυνα,απλα σκυλί.

Αν ήταν περισσότερο ασόδυο το δεχόμουν για το σουτ,αλλα αν είχε και σουτ θα λέγαμε οτι ειναι καλύτερος απο τον Λεμπρον πχ.

Δηλαδή αν αυτό που λείπει απ’ τον Rondo για να συγκριθεί με τον Lebron είναι το σουτ, τον Rose με ποιόν θα τον συγκρίνουμε με τον Jordan;

Aμα είπε κανείς πως ο Ροουζ έχει ότι έχει και ο Ροντο συν το σουτ,ναι

Αλλά είναι αρκετά διαφορετικά πλευμέικερ,ίσως και λόγω συνθηκών τελικά

Φυσικά και είναι διαφορετικά playmaker, κυρίως γιατί ο Rondo δεν έχει τη δύναμη και την ταχύτητα του Rose θα λεγα :stuck_out_tongue:

Ακόμα κι αν μιλήσουμε για “εξυπνάδα” playmaker πάντως, υπερεκτιμάς πολύ τον Rondo αναφέροντάς τον στην ίδια πρόταση με Magic ξέρω γω. Nash (επι Suns) και Kidd είναι πολύ πιο μπροστά σε αυτό το παιχνίδι.

edit: KAI με σουτ

Kαι ο Rose τις οργανωτικες ικανοτητες και την ποικιλια (σε προσφορα) του Rondo.

Απλα, με τους Νash, Kidd να αποτελουν ΠΑΡΕΛΘΟΝ απο του χρονου, ο Rondo ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, θα 'ναι ο καλυτερος PG στον κοσμο.

Simple as that. :!:

Ρε παιδιά νταξει ας μιλήσουμε για τον Rondo, δε λέω ότι είναι κακός παίχτης προφανώς, είναι στους 4 καλύτερους playmakers στο nba αυτή τη στιγμή, αλλά ας μη συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα

Kλαιω

Εντάξει σαν χαρακτήρας ο rondo παπάρας είναι αλλά και εγώ ώς μπασκετικά προσόντα τον έχω υψηλά ρε συ. Μπορεί να προτιμώ τον rose που μέχρι πέρυσι είχε και σουτ, αλλά αν πάρεις τη λίγκα αυτή τη στιγμή, paul/rondo είναι οι καλύτεροι pg. Τον nash δεν τον βάζω πια μέσα, μεγάλωσε και το παιχνίδι που κάνει δεν είναι όπως ήταν πριν κάποια χρόνια. Λογικό δηλαδή.

Τον Paul τον έχετε δει να παίζει όλοι οι υποστηρικτές του Rondo? Σοβαρά ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση η προτίμηση στον Rondo. Αυτή την στιγμή τουλάχιστον ο Paul είναι μακράν το καλύτερο pg στο NBA. Nash, Kidd (στα 40 τους ε) ακολουθούν το ίδιο και ο rondo.
Πάντως ο Rose εμένα δεν μου αρέσει και τόσο. Αν και έχω να τον δω από τους τελικούς της Ανατολής με Heat και καθόλου την επόμενη χρονιά όσο έπαιξε, μπαίνει στην κατηγορία Westbrook. Δίνω την μπάλα μόνο αν με κλείσουν 3 και αν αυτή βγει σε assist. Δεν είναι playmaker, σκόρερ είναι. Τεράστια προσόντα αλλά αν μείνει κατηγορία Westbrook πρέπει να ελπίζει να έρθει κανένας Durant στην ομάδα για να πάρει τίτλο.