Nba

είχαμε κάνει συζήτηση παλιότερα για τις υπερκιτς φανέλες των 90ς που γαμάνε όμως.
ε λοιπόν σήμερα τα αγαπημένα μας γεράκια θα φορέσουν την γνωστή επί εποχής steve smith φανέλα.

[SPOILER][/SPOILER]

και γενικά θα γίνει μια σειρά αγώνων που θα φοράνε διάφορες ομάδες τις συγκεκριμένες φανέλες…γαμώ!

[SPOILER][/SPOILER]

κλαίω με δεύτερη φώτο

Η φανέλα των suns στην δεύτερη φώτο τεράστια αγάπη.

Χίλιες φορές καλύτερες από κάτι καινούριες ανάπηρες

[SPOILER][/SPOILER]

Ναι, ναι! Γραφικοτητες φουλ:!:

Tα αγαπημενα μου κιτσαρια ειναι αυτα (μαζι με αυτην των Hawks)

Nuggets 80s

[SPOILER][/SPOILER]

Raptors 90s

[SPOILER][/SPOILER]

Jazz 90s

[SPOILER][/SPOILER]

Rockets 90s

[SPOILER][/SPOILER]

Pistons 90s

[SPOILER][/SPOILER]

Και bonus συμμετοχη Mavericks πριν μερικα χρονια με την λαμε σκουπιδοσακκουλα (καθολου τυχαιο οτι χρησιμοποιηθηκε μονο μια φορα αν δεν κανω λαθος):

[SPOILER][/SPOILER]

Nuggets επίσης μεγάλη αγάπη η φανέλα αν και μου φέρνει πρόσφατες κακές αναμνήσεις. Την είχα βάλει αυτή την φανέλα και στο 2κ13 που έπαιζα τους Denver στον τελευταίο αγώνα αλλά πλέον εκεί σταμάτησα την σεζόν αφού άρχισε να με τρολάρει το παιχνίδια άγρια. Ενώ είχα αρκετό χρόνο σε μια κρίσιμη επίθεση αρχίζει να φωνάζει ο σπικερ “they are runnig out of time” πάω και εγώ σαν τρελός και σουτάρω από τα 10 μέτρα, όταν κατάλαβα πως ήταν bug του παιχνιδιού από τα νεύρα μου έσβησα τα πάντα :p:p

Πες τα χρυσοστομε(και μην ξεχναμε την αισχρη καινουρια των Θαντερ).Παντως φανελες Χοκς και Μπακς που ποσταρε ο Ιγκνοραντ πιο σοκολατα γαλακτος δεν γινεται.Φαντασια και χρωμα ρε πουστημ.Προσπαθω να θυμηθω αλλη μια καλτ φανελα των σανς αλλα δε μου ρχεται τωρα γαμωτο :-k

εδιτ: και η φανελαρα των ραπτορς τεραστια αγαπη,ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ Μ****Α! -m-

:lol::lol::lol:

*εμενα τραυματίστηκε ο μαριον πηδώντας μονος του για αμυντικό ριμπάουντ σε ελεύθερη βολή αντιπάλου . ενα μηνα εξω.#-o
το τράβηξα απο την πριζα το Ps3

:lol:

Καλά το παιχνίδι είναι για πολλά εγκεφαλικά μιλάμε. Λίγο που ακόμα δεν το έχω μάθει και τόσο καλά, λίγο μερικές μαλακίες που σου κάνει… ε δεν θέλει και πολύ.

Πάντως μου άρεσε που είχε κλασικές φανέλες μέσα. Πολλές παλιές φανέλες είχαν και μερικά nba live βασικά κυρίως σε διάφορα patch που κυκλοφορούσαν. Και ναι πολλές καινούργιες σαν αυτή των heat είναι τραγικές. Η εντελώς άσπρη είναι λες και βλέπεις τρόφιμους ψυχιατρείου αντί για μπασκετμπολίστες.

γελάω με denver και σκουπιδοσακούλα dallas

Πολυ ωραιο ματς στο Μπρουκλυν,ποντο ποντο πανε.Επισης, μεγαλη παιχτουρα εχει γινει ο Λοπεζ!

Eδω φετος υπαρχει αυτο εδω το κομψοτεχνημα.

[SPOILER][/SPOILER]

οτι πρέπει για κυνήγι ή πειντμπολ! :lol:

απο μπασκετ δεν παμε καλά. αλλά απο μπάλα… παμε ρε lakers

Σημερα (ουσιαστικα χθες μιας και η ωρα ειναι πλεον 3 παρα) εχει γενεθλια ενας παμμεγιστος παιχτης και ανθρωπος.

79 πλεον ο μαστρο-Bill :smiley:

Αυτό θα πει σύμπτωση, χτες το βράδυ έβλεπα το παρακάτω:

4 μέρη είναι, 1 ώρα σύνολο.

^^ :thumbup: μπραβο ρε. και ελεγα τι να δω

*ανατρίχιασα ηδη απο τα πρώτα λεπτά

κομπι με ενα καλαθι στο ματς!!

τον επισκέφτηκε ο Σακιλ πριν τον αγώνα για αυτό :lol::stuck_out_tongue:

50 χρονών ο Μιχαλάκης, οι 50 τοπ στιγμές της καριέρας του…

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις,Μάικλ…