Nba

το ειδα ολο το βιντεο…
καλά έγινε 50 σε γήινα χρόνια. σε εξωγήινα που είναι, πόσο έγινε?? :-k

:lol::lol: κριμσον θεος

50 ο αξεπεραστος λοιπον…να τα χιλιασει!! :D:D

Αντίο ΜΕΑΛΕ πρόεδρε, Τζέρι Μπας.

Worthy - Green- Kareem - Scott - Magic

Lakers vs. Celtics, δεν ξεχνώ.

[SPOILER][/SPOILER]

:(:frowning:

Κλαην,υπάρχει ηδη σουπερ καμμενια για ολους τους φίλους του αθλήματος.Αν και να το δουμε και αυτο,να τσεκάρουμε τι μας “παρέχει”

ε πες την ρε άνθρωπε και για τους άσχετους!!

Καιρός να ποστάρω και εγώ στο θρεντ. Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα. Νταξ΄η τότε ομάδα του Σικάγο με Jordan, Pippen, Kerr, Kukoc, Rodman, Longley κλπ με έμπασε (ηλίθιο λογοπαίγνιο) στο νβα αλλά η μεγάλη αγάπη από τότε που άρχισα να ασχολούμαι πιο σοβαρά είναι οι Spurs (με “Ναύαρχο”, Ντελ Νέγκρο, rookie Ντάνκαν, Ελιοτ κλπ). Από τη φετινή ομάδα μεγάλες αγάπες οι DeColo, Leonard, Green, Bonner (red mamba :’) )

Πέρα από τους παραπάνω, μεγάλες αγάπες ο υπέρτατος Rudy Gay (Μαλακία των Μέμφις που τον έδωσαν στο Τορόντο). Btw, ματσάρα στο τέλος το χτεσινό Μεμφις - Τορόντο πήγε να το πάρει μόνος του ο παιχταράς αλλά μαλακίστηκαν στο τέλος και το έχασαν μόνοι τους.

Άλλη μεγάλη αγάπη ο James Harden. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα που πήγε στο Χιούστον γιατί θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Εχθές βασικά τους ξεφτίλισε λίγο τους Οκλαχόμα με 46 πόντους :smiley:

Τι έκανε χθες ο Curry 8O8O το να χάσεις ματς μετά από τέτοια εμφάνιση πρέπει να είναι το απόλυτο ξενέρωμα.

Είναι θεός απλά…κρίμα που δεν είναι σε κάποια ομάδα που τον αναδεικνύει

Καταραμένε Monta Ellis…

Πάρτε και επίκαιρη βιντεάρα

http://www.gazzetta.gr/video/article/376166-epiko-harlem-shake-ton-xit-vid

#-o#-o

Αν και μου την σπαει αυτο το νεο trend με το Harlem Shake, το συγκεκριμενο ειχε πολυ γελιο.

ο Rose ποτε επιστρεφει τελικα?

Ποσο ψαρωτικο;

Οντως σε ξεγελαει ετσι που παει η μπαλα… Φαντασου ξενερα μετα, χαχα…

Λογικά δεν θα αργήσει. Τα καρφωματάκια του τα κανε παντως πριν το ματς με τους Σίξερς

αντε αγορι μου!!! :smiley:

Ανοίξανε πάντως στο chicago το στοματάκι τους αρκετοί απο εκεί, και δεν μου άρεσε καθόλου. Καιρός είναι να γυρίσει γενικά και να αφήσει κάθε είδους κλάψα…

Dance