Nba

Σιγά τον υπεράνθρωπο. Ναι, οκ, είναι αθλητικός, με καλό άλμα αλλά μόνο να καρφώνει ξέρει. (Όπως και ο Μπλέηκ). [-X

E ναι.Εξωπραγματικες ταπες και καρφωματα = Θεαματικος.Ουτε ουσιωδης ειπα οτι ειναι ουτε σουτερ ουτε πασερ :wink:

Ε, συμφωνούμε τότε, απλά εξέλαβα το “υπεράνθρωπος” ότι κάνει τα πάντα καλά :stuck_out_tongue:

και μετα αναρωτιούνται μερικοί γιατι τον κραζουμε

Αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.Μπορει να νομιζε οτι θα του κανει φαουλ ο αλλος???

ήταν πατημένο το σουτ από πριν :stuck_out_tongue:

:lol::lol:

Αυτό σκέφτηκα και εγώ κατευθείαν :lol::lol::lol: ο τύπος είναι σαν bug του 2k13. Βασικά είμαι σίγουρος πως δεν έμαθε μπασκετ στις αλάνες αλλά στο nba live.

Σε άλλα θέματα τρομερός Κουφός χθες με 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10/11 σουτ. Και οι Denver πρέπει να έχουν ξεχάσει να χάνουν εδώ και καιρό.

Ο DeAndre Jordan ειναι απο τους παικτες που μπορει να μην γινουν ποτε ηγετες ή υπερπαικτες αλλα κανουν το αθλημα πιο θεαματικο. Εξαιρετικος ο Κουφος χτες…

21 σερί νίκες οι Heat, και δεν βλέπω άλλον σοβαρό διεκδικητή του τίτλου για φέτος. Ωραίο παιχνίδι πρέπει να έγινε πάντως χθες στο Denver - Memphis οι 2 ομάδες έκπληξη της χρονιάς για φέτος.

Ε ναι, η μόνη ομάδα που διεκδικεί από τη δύση είναι οι Σπερς που όμως δεν είναι ομάδα με σταθερή απόδοση σε σημείο που παίζεται αν θα πάνε καν στο τελικό. Γενικά το Μαϊάμι φαίνεται να είναι μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους

[B][U]Kevin Durant makes a birthday wish come true[/U][/B]

http://www.woop.gr/content/103593/spoudaios-paiktes-spoudaioteros-anthropos-video

Respect :thumbup:

Τεράστιο respect, αν και μου την έδωσε λίγο που η Αμερικάνικη τηλεόραση το έκανε να φαίνεται σαν reality show για να συγκινηθεί και ο τελευταίος θεατής…Αυτό όμως δεν μειώνει καν το ήθος και την ευαισθησία ενός τεράστιου παίκτη…!!

Nuggets έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα. Και μάλιστα στο τελευταίο ματς χωρίς Lawson που είναι και ο πιο σταθερός παίκτης. Ο γερο-Miller κάνει τρελά ματς.

Nuggets φίλε

Τέλος το σερί των Heat. Πάμε ρε Σικάγο

:’)

βάλε και το κάρφωμα του Deng που του κάνει φάουλ ο James :stuck_out_tongue:

έξυπνη αφίσα από τους Lakers

που στην πραγματικοτητα θα ετρωγε ταπα ο Κομπι :wink: