Καλά όχι απαραίτητα…
χωρίς chalmers, wade, lebron οι miami νίκησαν μέσα στους spurs με τρίποντο του bosh στο φινάλε. Οκ αν δεν πάρουν τίτλο φέτος θα είναι τεράστια έκπληξη.
E του πούστη, λογικά θα το πάρουν άνετα. Αν και το να τρώμε τρίποντο από τον Μπος στο τέλος είναι λίγο “κάπως”:roll:
Άκυρο, μαλάκα μου τι τραυματισμός ήταν αυτός του Kevin Ware :eek::eek:
[B]Shaquille O’neal Jersey Retirement Ceremony[/B]
με 5 απουσιες σημερα οι Μπουλς με το Μπρουκλιν.
Δυσκολο.
Τέλος η σεζόν για Kobe :?
Αχίλλειο. Ό,τι χειρότερο…
Ίσως τέλος και η καριέρα. Τον κατέστρεψε ο Ντ’ Αντόνι, αυτόν τον μήνα είχε το μεγαλύτερο μέσο όρο λεπτών συμμετοχής [U]στην καριέρα του[/U].
Θυμάμαι βέβαια πώς έλεγε πώς θα αποχωρήσει έτσι και αλλιώς σε 1-2 χρόνια. Ίσως λοιπόν να είναι η ευκαιρία του τώρα να αποχωρήσει, ειδικά αν η θεραπεία δεν πάει όπως περιμένει. Κρίμα είναι να επιστρέψει με πολύ μειωμένα λεπτά ή με μειωμένη επίδοση.
Είναι άδοξο ένα τέτοιο τέλος.
Μπα δεν το νομίζω. Έχει ήδη πετύχει όλα όσα ήθελε.
Καλά όσα ήθελε δεν έχει πετύχει. Του λείπει ένα δαχτυλιδάκι για να φτάσει τον jordan και από κει και πέρα όσο παραπάνω θα παιζε τόσο θα ανέβαινε σε συνολικούς πόντους και λοιπές μαλακίες.
Ό,τι και να έχει πετύχει, ό,τι και να θέλει ακόμα να πετύχει, είναι [B]άδοξο[/B] να μην μπορεί να επιλέξει ο ίδιος το πότε θα πει “τέρμα”. Άδοξο ήταν και το τέλος της καριέρας του Γκάλη, για παράδειγμα. Όχι επειδή δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, αλλά επειδή κάποιες συνθήκες του το επέβαλαν.
Στους Spurs για το υπόλοιπο της σεζόν ο McGrady
Και επειδη ο Popovic ειναι ο καλυτερος προπονητης στο ΝΒΑ των τελευταιων 20 χρονων, ισως καλυτερος και απο τον Phil Jackson, η πιθανοτητα να τον κανει χρησιμοτατο εργαλειο των 8 ποντων, 3 rebs, 3 assist μ.ο. ανα παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλη
Για τους μπουλς πάντως 5η και 6η θέση μου φαίνεται σαν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εφόσον δεν προκύψουν νέοι τραυματισμοί και noah gibson επιστρέψουν στο 100% στα play offs για μένα έχουμε:
-
Νικάνε οι Bulls σήμερα ή χάνουν οι Hawks και μένουν 5η θέση οπότε διασταυρώνονται με Brooklyn το οποίο περνάνε σχετικά εύκολα και μετά κάνουμε το σταυρό μας να παίξουν με ψυχή κόντρα στο Miami και να κάνουν τον κόσμο να παραμιλάει
-
Χάνουν οι Bulls και νικάνε οι Hawks (δύσκολο) και διασταυρώνονται με Pacers με τους οποίους θα παιχτεί ντερμπάρα όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο και αν περάσουν συνεχίζουν με Knicks τους οποίους περνάνε με ένα 4-1 ή 4-2 οπότε φτάνουν στους 4 κόντρα στο Miami.
ο θεός βοηθός 
Πάμε χωρίς να ελπίζουμε πολλά πολλά γενικά για να μείνουμε ευχαριστημένοι. Πολύ καλό που ξεκούρασαν τον Noah, πιστεύω πώς το πόδι του είναι οκ τώρα για τα καλά. Εγώ το Brooklyn το φοβάμαι πάντως, μας έχει νικήσει 3 φορές αν θυμάμαι καλά (ελπίζω να μην κάνω λάθος). Ας ελπίσουμε σε Thib’s game!
GO BULLS
3-1 είμαστε με Brooklyn (3 εμείς). Κι εγώ τους θεωρώ καλή ομάδα, αλλά μαζί με Knicks είναι οι ομάδες που ενώ τα πάνε πολύ καλά ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ