Nba

Όντως; Με ποιους τους μπερδεύω τότε ρε γαμώτο; :-k Τέσπα, λάθος μου. Εγώ πάντως φοβάμαι πιο πολύ τίποτα pacers, παρά knicks, boston και λοιπούς

Ναι γι’ αυτό λέω κι εγώ ότι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Γιατί στην 6η θέση έχουμε τους Pacers στη φάση των 16 και στην 5η θέση τους Heat στους 8

Μάλλον για πέμπτη όμως μας κόβω…

Αν υποθεσουμε οτι το Σικαγο θελει να φτασει ως το τερμα, προφανως το βολευει η 6η θεση.

Το να φτασει τελικους ξεπερνωντας Χητ και Νικς ειναι υπερβολη …το αν αποκλειστει στα ημιτελικα ή τα τελικα περιφερειας ή και στον πρωτο γυρο, εχει μικρη σημασια μπροστα στο να παει μεχρι τελους.

Απο κει και περα, οσο κι αν δεν αποτελουν φοβητρο οι Νικς, δεν καταλαβαινω απο προκυπτει τοση σιγουρια οτι οι Μπουλς τους εχουν ανετα.

Ασχετα που, ετσι κι αλλιως, θα τους ψωλιασουμε στον πρωτο γυρο. 8)

:bow2:

Και με Bucks να πέφταμε σίγουρος δε μπορείς να σαι. Απλά προσωπικά τους Knicks δεν τους φοβάμαι. Τους Heat απ’την άλλη στην κανονική σεζόν δεν τους φοβόμουν. 2-2 είμαστε εξάλλου, με την τελευταία νίκη των Heat σχεδόν να μη μετράει με τόσες απουσίες που είχαν και οι δύο ομάδες. Απλά οι Heat θα δείξουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα play offs οπότε προφανώς δεν γίνεται να πει κανείς ότι δεν τους φοβάται…

Όλοι παίζουν καλύτερο μπάσκετ τα playoffs…Ακόμα και οι Bulls… Γενικά Μάρτιο-Απρίλιο πέφτουν λίγο οι ομάδες, οι μεγάλες τουλάχιστον για να προετοιμαστούν.

Μετονομάστηκαν σε Pelicans οι Hornets

Σαν τα κατσικια πηδανε…

και εξαφανιζονται τελειως οι σφηγκες,κριμα αποψη μου!!!

Ρε σεις, στο σπορτ24 λεει αυτο εδω:

[B]Σαββατοκύριακο με FREE League Pass![/B]

Μπηκα να το κανω, αλλα ζητανε καρτα και δεν καταλαβαινω γιατι, ενω μιλαμε για free trial.

Kαι εχω κωλοψηθει να δω τα ματσακια του σ/κ χωρις να ψαχνω λινκς.

Το 'χει κανει κανεις;;;

Παλικάρια στην Βοστώνη

Κατεβασμενοι διακοπτες στην τελευταια περιοδο με επι μερου 18-8 για τους Νικς, απειρα λαθη και χαμενα αμυντικα ριμπαουντ.

Και καπως ετσι χανεις μια τεραστια ευκαιρια να δημιουργησεις ασφυκτικη πιεση σε μια ομαδα με εμπειρους παιχτες μεν, η οποια δεν εχει ψηθει σε μεγαλα ματς δε (ως ομαδα, οχι ως μοναδες).

Νομίζω πως χάθηκε μοναδική ευκαιρία να σπάσουν την έδρα και να ελπίζουν οι Σέλτικς. Οι Νικς ήταν κακοί μέχρι και την τρίτη περίοδο. Μετά μείνανε από δυνάμεις οι Σέλτικς (συχνό και λογικό φαινόμενο), αλλά εάν ο Γκάρνετ δεν ήταν τόσο κακός επιθετικά σε όλο το παιχνίδι θα μιλάγαμε διαφορετικά τώρα. Ήταν λογικό πως Γκριν και Μπράντλευ δεν θα συνέχιζαν να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι και στο 'Β.

Αντιπαθητική ομάδα αυτή η Νέα Υόρκη, παρά την παρουσία του πανμέγιστου Ιάσωνα. Έχουν πάρει σήμερα ο Σμιθ και ο Καρμέλο 60 σουτ και οι δύο μαζί, τα 40+ “πιασμένα από τα μαλλιά”.

Το κάνει συχνά αυτό το nba. Δίνεις την κάρτα σου και έχεις όντως το free trial, αλλά πρέπει να θυμηθείς να μπεις έγκαιρα μόλις τελειώσει η προσφορά να ακυρώσεις τη δήλωση αλλιώς αρχίζει και χρεώνει. Εγώ γενικά δεν γουστάρω να πολυμπλέξω σε αυτό το σκηνικό οπότε δεν ασχολούμαι. frombar και vipbox σ αυτή τη φάση μου ναι αρκετά, πάντα έχουν λινκς και χωρίς ψάξιμο διαφημίσεις και μαλακίες.

2 ματς είδα από τα χθεσινά (όχι live). Πρώτα Nuggets - Warriors που ήταν απίστευτο ματς. Αυτά που έκανε ο 37χρονος Miller στο παιχνίδι δεν υπάρχουν. Στο β’μέρος ήταν όλη η ομάδα. Το καλάθι στην λήξη που έδωσε και την νίκη ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Μια ομάδα μόνος του. Πάντως οι Nuggets είναι ομάδα για της βγάλεις το καπέλο. Με 2 πάρα πολύ σημαντικές απουσίες (Gallinari, Faried) και βρίσκει λύσεις από παντού. Σήμερα, όπως και σε μερικά από τα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου, βασικός έπαιξε ο ρουκι Fournier που κάνει τρομερές εμφανίσεις, χθες ήταν και πάλι πολύ καλός (και ας μην φαίνεται στα στατιστικά). Μιλάμε για παίκτη που ως τώρα είχε μηδενικό ρόλο στην ομάδα. Λαγούς από το καπέλο του βγάζει συνέχεια ο George Karl.

Το άλλο που είδα ήταν το Brooklyn - Chicago που οι Nets δεν νομίζω ότι περίμενα τόσο εύκολη νίκη. Ότι ήθελαν έκαναν στο γήπεδο μιλάμε. Η τελική διαφορά είναι πολύ μικρή με βάση την εικόνα του ματς. εντύπωση μου έκανε η τραγική άμυνα των Bulls. Τα περισσότερα καλάθια των Nets ήρθαν υπερβολικά εύκολα. Πάντως αν ο Νοα δεν συνέλθει από τον τραυματισμό του δεν δίνω και πολλές ελπίδες στους Chicago. Παρτυ έκανε ο Lopez και οι υπόλοιποι ψηλοί της ομάδας.

Εγώ είδα τα τρία πρώτα ματς. Μια ομάδα τελικά δεν έπαιξε χθές, και ήταν το Chicago. Τραγικοί απλά.

Βασικά μόνο ο Boozer το πάλευε και αυτό στην επίθεση γιατί στην άμυνα… μόνο με τα μάτια.

Καθόλου physical contact όμως ε. Τίποτα. Έμπαινε lopez/williams μέσα και περνούσαν πάνω απο 3. Οι Bulls χθές έπαιζαν σαν να έχουν ξεχάσει τι εστί μπάσκετ, ακόμα και πιτσιρικάδες του summer camp θα τους νικούσαν. Δεν θέλω να μάθω τι παίζει να έχουν ακούσει απο τον Thibs σήμερα πραγματικά

Λογικό είναι να τα ακούσουν χοντρά. Εδώ κατάφεραν και έκαναν τον Blache να φαίνεται Karl Malone, άντε ο Lopez φέτος κάνει τρομερή χρονιά. Και το ξαναγράφω χωρίς τον Νοα που δεν φαίνεται να μπορεί οι Bulls δεν πάνε πουθενά.