nba… έχει πέσει πολύ ρε γαμώτο… αγαπημένη ομάδα οι rockets λόγω του hakeem the dream olajuwon (πήγε και ο eddie μετά εκεί). οι αρδ γράφανε στις αρχές των '90ς ότι θα τον φέρει ο κόκκαλης στον ολυμπιακό :lol:
Hakeem!!
Τι λες κι εσυ τωρα? Ωραιες εποχες.
Κατι Dwight Howard και Amare Studemire θα τους ειχε για πρωινο…
Οι τελικοι του 1994 με τις μονομαχιες Ewing-Olajuwon ηταν ολα τα λεφτα…
Τέλος το μπάσκετ για τον Chris Webber, αφότου ούτε η μεταγραφή του στουςWarriors πήγε καλά και έτσι αποφάσισε να σταματήσει. Πάλι καλά για τον Ολυμπιακό που δεν δέχτηκε την πρόταση για μεταγραφή το καλοκαίρι
Μπήκαμε και στην τελική ευθεία για το βραβείο MVP, με βασικότερους διεκδηκητές τους Kobe Bryant (κυρίως λόγω του ρεκόρ των Lakers) και ο LeBron James (για την συνολική του απόδωση όλη τη χρονιά). Κοντινοί διεκδηκητές και οι Chris Paul, Kevin Garnnet, Paul Pierce, Dwight Howard και Tracy McGrady. Απο εκεί και πέρα δύσκολα θα καταφέρει κάποιος άλλος έστω και να απειλίσει.
Σε παω εσενα…Εχουμε τα ιδια γουστα και σε ομαδα και σε αγαπημενο παιχτη…
Γκασόλ πίσω τη Τετάρτη και οι Lakers θα δεχθούν μιά σημαντική ενίσχηση που θα τους βοηθήσει πολύ, κυρίως να ξεπεράσουν την αδυναμία που είχανε να μπούν στο καλάθι στους τελευταίους αγώνες και που τους έκανε να κάνουν κάτι τραγικά μάτς όπως αυτό με το Memphis.
Το Dallas παλεύει τώρα χωρίς Νοβίτσκι (για κανά δυό εβδομάδες ακόμη νομίζω) να μείνει μέσα στους 8 πρώτους, έχοντας μια νίκη παραπάνω απο το Denver και πιθανότατα απο το Golden State (ανάλογα αν χάσουν ή νικήσουν). Αν μείνουν έξω θα είναι μέγιστη απαγοήτευση για μια ομάδα που πριν 2 χρόνια ήταν στους τελικούς, πέρσυ σταμάτησε στις 67νίκες και φέτος πήρε τον Jason Kidd.
Πρώτοι ξανά…
Η νίκη των Λέικερς 107-104 επί των Χόρνετς είχε και ιστορική σημασία, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκαν για πρώτη φορά μετά το 2004 στην κορυφή της Pacific (Περιφέρεια της Δύσης) με ρεκόρ 54-25. Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, Γκασόλ και Μπράιαντ ήταν τα «κλειδιά» για να φτάσουν οι «λιμνάνθρωποι» στη νίκη. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κρις Πολ (15 πόντους, 17 ασίστ).
To ονειρο ολο και πλησιαζει (τελικος Lakers-Celtics).
Παντως ειναι εμφανεστατη η διαφορα δυναμης αναμεσα σε Ανατολη-Δυση. Ο 8ος της Δυσης (Denver η Golden State) ισως τελειωσει και με 50 νικες (που αλλοτε εδιναν θεση στην τετραδα) ενω στην Ανατολη 50 νικες το πολυ να φτασει ο 3ος (Orlando).
Εντωμεταξύ οι Warriors χάσανε απο Nuggets ( ) οπότε μάλλον θα έχουμε και Carmello-Iverson στα playoff. Εκεί πάντως λογικά θα είναι κόλαση με όποια σειρά και αν πάνε οι αντίπαλοι, οπότε δεν είναι να κάνει κανείς προβλέψεις αφού όλες οι ομάδες είναι ικανές να πάνε τελικό. Και στην Ανατολή τα πράγματα δεν είναι απλά, καθότι Celtics-Pistons είναι πολύ δυνατοί, το Orlando απρόβλεπτο, το Cleveland θα το παλέψει ενώ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνουν και οι Wizards τώρα που είναι πίσω ο Arenas.
Εμας μας βλεπω παλι με Utah και παλι με πλεονεκτημα εδρας…Περσινες κακες μνημες…ξου ξου…
Χαχα, πόσο πάς στοίχημα ότι ο Boozer πάλι θα σας τη κάνει? Ειδικά τώρα που λείπει ο Yao.
Ευχομαι αυτη τη φορα να περασουμε…Χωρις Yao μεχρι την τετραδα της Δυσης ειμαι ευχαριστημενος…
Εγώ απ’ την άλλη θέλω να δώ Νέα Ορλεάνη να φτάνει ψηλά και αν δεν το πάρουν οι Lakers υποστηρίζω Chris Paul με διαφορά. Θα είναι πολύ καλό και πολύ ενδιαφέρον να αναδειχθεί μια νέα ομάδα τόσο ψηλά.
Πλεονεκτημα εχει η Utah ως νικητρια της Northwest.
H Regular Season τελειωσε και τα ζευγαρια των playoff ειναι:
Μπόστον Σέλτικς (1)-Ατλάντα Χοκς (8 )
Κλίβελαντ Καβαλίερς (4)-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (5)
Ντιτρόιτ Πίστονς (2)-Φιλαδέλφεια 76ερς (7)
Ορλάντο Μάτζικ (3)-Τορόντο Ράπτορς (6)
Λος Άντζελες Λέικερς (1)-Ντένβερ Νάγκετς (8 )
Χιούστον Ρόκετς (5)-Γιούτα Τζαζ (4)
Σαν Αντόνιο Σπερς (3)-Φίνιξ Σανς (6)
Νιου Ορλίνς Χόρνετς (2)-Ντάλας Μάβερικς (7)
Λοιπόν προβλέψεις:
Σέλτικς - Χοκς: Σέλτικς με σουίπ.
Καβς - Γουίζαρντς: Καβς σε 7 παιχνίδια.
Πίστονς - 76ερς: Πίστονς σε 5 παιχνίδια
Μάτζικ - Ράπτορς: Μάτζικ σε 5 παιχνίδια
Λέικερς - Νάγκετς: Νάγκετς σε 7 παιχνίδια
Ρόκετς - Τζαζ: Τζαζ σε 7 παιχνίδια
Σπερς - Σανς: Σανς σε 7 παιχνίδια
Χόρνετς - Μαβς: Χόρνετς σε 6 παιχνίδια
Λεηκερς - Ναγκετς ειναι 3-0 φετος στα μεταξυ τους.
Καλά αυτό δεν μου λέει και πολλά, αφού άλλο ρέγκιουλαρ σίζον άλλο πλέι οφ. Και ούτως ή άλλως όλες οι ομάδες στη Δύση είναι σχεδόν ισάξιες. Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλες οι σειρές. Απλά οι Νάγκετς μου αρέσουν πολύ φέτος και νομίζω ότι μπορούν να περάσουν τους Λέικερς.
Celtics - Hawks : 4-0 η Βοστώνη
Cavaliers _ Wizards: 4-3 όποιος και αν περάσει. Εξαρτάται ποιος θα παίξει καλύτερα, LeBron ή Arenas?
Pistons - 76exrs: 4-0 οι Pistons, κυρίως γιατί με ποιο αδύναμες ομάδες έχουν συνήθως εύκολα το πάνω χέρι.
Magic - Raptors:4-2 υπέρ των magic λογικά
Lakers - Nuggets: Θα ποντάρω 4-2 υπέρ των Lakers, κυρίως γιατί οι Nuggets έχουν πολύ δυνατή επίθεση ενώ οι Lakers πολύ κακή άμυνα, οπότε το Denver μπορεί να πάρει κάποια παιχνίδια. Με την χημεία που έχουν όμως οι Lakers και με τον Bryant να θέλει το τίτλο ξανά, δύσκολο το βλέπω να νικάνε όλη τη σειρά οι Nuggets.
Rockets - Jazz:4-2 υπέρ των Jazz.
Spurs - Suns:4-3 χωρίς όμως να μπορώ να προβλέψω νικητή
Hornets - Mavericks:Ελπίζω 4-2 υπέρ των Hornets τους οποίους και υποστηίζω πολύ, αν και είναι άπειροι οπότε μπορεί να τους στοιχήσει.
Μιάς και το πιάσαμε όμως το θέμα
Για να δουμε.
Σκοπευω φετος να παρακολουθησω.
Βασικά κάτι που ξέχασα να ρωτήσω πριν, ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθεί ή αν έχει ήδη ανακοινωθεί ο MVP της κανονικής περιόδου?
Η Utah ειναι 4η λογω Northwest αλλα εμεις εχουμε το πλεονεκτημα λογω καλυτερου ρεκορ…Ετσι παει το εχω ψαξει…
Προβλεψεις κατα σειρα οπως τα εγραψες:
Ανατολη:
Boston 4-0 Atlanta
Cleveland 4-2 Washington
Detroit 4-0 76ers
Orlando 4-1 Toronto
Δυση:
LA Lakers 4-1 Denver
Houston 4-3 Utah
SA Spurs 4-2 Phoenix
NO Hornets 4-3 Dallas
Ελπιζω να τα καταφερουμε απεναντι στους Μορμονους φετος…Του πουστη δηλαδη…
η άμυνα των Νάγκετς είναι πρωινό για τον Kobe:wink: