Nba

Και τον Παου.

ξέρουμε κανα πρόγραμμα στην tv? το sopcast πάντως θα δειξει πολλά ματς… με μια μικρη καθυστερηση βέβαια.

Η συνέντευξη του Kobe Bryant στο supersport

http://www.supersport.gr/basketball/nba/default.asp?aid=148283

δεν είναι στο supersport,είναι στον Νικήτα Αυγουλή:wink:

υπάρχει ολόκληρη με σχετικό αφιέρωμα και οδοιπορικό στο καινούριο All Star Basket:) :slight_smile: :slight_smile:

Καλά, και η άμυνα των Lakers δεν είναι και η καλύτερη:roll: λογικά δηλαδή θα έχουν χοντρό πρόβλημα με Iverson - Carmello - Smith, δεν θυμάμαι αν δεν έχει τραυματιστεί και ο Camby, αν παίζει θα είναι ένα επιπλέον ζόρι.

Γενικά είναι λίγο δύσκολο ζευγάρι καθώς και οι 2 ομάδες έχουν παίκτες πολύ αξιόλους αλλά και χτυπητές αδυναμίες.

Αρχισαμε τα ιδια παλι 1-0 η Utah…

Αφού έχουν καλύτερη ομάδα σε σχεδόν όλους τους τομείς, τι να περιμένει κανείς?

Κατά τα άλλα, το Cleveland κέρδισε τους Wizards, οι Spurs τα χρειάστηκαν απέναντι στους Suns, και η Νέα Ορλεάνη νίκησε τους Mavericks.

Τα πρώτα μάτς έγιναν.

Spurs - Suns: 1 - 0 (χάρη στην εκπληκτική προσπάθεια του Duncan που αποδικνίεται πραγματικά τεράστιος για άλλη μια φορά, σε μια ματσάρα 2 παρατάσεων που έληξε με 117 - 115).
Lakers - Nuggets:1 - 0 . Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν ο Gasol έχει 36 πόντους, 16 ριμπάουντ και 8 ασσίστ, ο Odom 17 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασσίστ και ο Bryant απλά χαλαρώνει με 32 πόντους.
Rockets - Jazz:0 - 1
Hornets - Mavericks:1 - 0 ,με τον Chris Paul να αλωνίζει

Cavaliers - Wizards:1 - 0 , με 30 πόντους του LeBron
Magic - Raptos:1 - 0 ,με τον Howard να ισοπεδώνει τους πάντες
Pistons - 76ers:Η μεγάλη έκπληξη, με τον Iguodala και την παρέα του να ξαφνιάζουν με την ως τώρα πορεία τους
Celtics - Hawks:Άντεα οι Celtics, με στόχο το sweap.

μεγαλη νικη για την ομαδα . μονο αυτο εχω να πω . αντε καi το sweep ( λεμε τωρα:roll: )

2-0 η Utah…Και η κατρακυλα συνεχιζεται…

:smiley: στο 2-0 και οι Lakers με 49 πόντους του Κόμπι…:smiley: :smiley:

Γαμω την ατυχια, δεν εχει μεταδοσεις το SuperSport.
Θελουμε play-off λεμε!

Αν ξερει καποιος κανα site που να δειχνει ματς ας το πει.

http://www3.myp2p.eu/

Τι είδαμε χθές

76ers - Pistons:
Τα πιστόνια σαφώς ανώτερα, έχουν τον Hamilton σε πολύ καλή ημέρα, το ίδιο και τον Prince, καθαρίσαν τη Philadelphia εύκολα. Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα το πώς εξουδετερώθηκαν οι 2 πιο δυνατοί παίκτεςτων sixers, Iguodala και Dalembert. Η σειρά πάντως δεν έχει τελιώσει καθόλου καθότι τα παιχνίδια στη Φιλαδέλφια δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολα.

Lakers - Nuggets:
Όσο η ομάδα έχει Κόμπε έχει και ελπίδες! 49 πόντους και μάλιστα χωίς να το παλέψει στο τέλος? (κρίμα πάντως να μην σπάσει και το ρεκόρ). Ο Gasol απλά καλός, μέτριος προς κακός Odom, πολύ καλός ο Vujacic, μαζί και ο Farmar, αλλά ξεχώρισε αρκετά ο Walton, ενώ ο Fisher έδωσε ότι χρειαζόταν.

Για τους Nuggets, καλό θα ήταν να παίξουν πιο ομαδικά και ο Iverson να αφήσει τις τσαντίλες γιατί δεν βοηθάνε.

Πάμε ομαδάρα!

Γενικά όσο έχω δεί, πολύ καλή εντύπωση έχει κάνει ο Chris Paul και οι Hornets, χαλαρά η πιο συγκροτημένη και καλοστημένη ομάδα φέτος, όπως και η Utah (πολύ ωραίος ο Boozer). Το Cleveland παίζει πολύ καλά, αλλά αμφιβάλω αν αυτό γίνετε λόγο τον ικανοτήτων τους και όχι επειδή ο Arenas και η παρέα του δεν είναι σε φόρμα.

Θενκς. :slight_smile:

εγω ρε γαμωτο εχω μεινει στους παλιους(o’neil,malone,jordan,blaylock)και θελω να το ξαναψαξω.εχει βγει κανενας καλος παικτης τελευταια?ποια η προοδος των hawks και lakers?

1. Ελαχιστοι (κατα την προσωπικη μου γνωμη). Αν μιλαμε για παικτες που βγηκαν απο το 2000 και μετα τοτε μπορω να σκεφτω τους Amare Stoudemire (Suns), Richard Hamilton (Pistons), Dwayne Wade (Heat), Chris Paul (Hornets), Tracy McGrady/Yao Ming (Rockets). Ισως ξεχναω καποιους αλλα σιγουρα οχι πολλους.

2. Οι Lakers επαθαν μια σχετικη καθιζηση με τη φυγη του O’Neal αλλα φετος απο τοτε που πηραν επιτελους εναν δευτερο σταρ διπλα στον Kobe, τον Gasol, σαρωνουν και παλι. Οι Hawks κινουνται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας. Πανε οι καλες εποχες με Wilkins, Blaylock, Willis.

1. Κατ’ εμέ αρκετοί. Πέρα απο αυτούς που ανέφερε ο ChrisP θα έλεγα και τους LeBron James (Cleveland), Gilbert Arenas (Washington), Jason Richardson (Charlotte), Joe Johnson (Atlanta), Chris Bosh (Toronto) και αρκετοί ακόμη.

Οι Lakers λίγο πολύ όπως διάβασες σε παραπάνω ποστ ενώ οι Hawks έχουν μια ομάδα με σχετικά μιρκό μέσο όρο ηλικίας και έχουν αρκετό μέλλον, ειδικά με παίκτες όπως ο Josh Smith. Καλύτερος παίκτης της ομάδας ο Joe Johnson και ο Mike Bibby που ήρθε απο το Sacramento.

υ.γ. δεν ανοίγει η σελίδα του ΝΒΑ. τι μάτς έχει σήμερα?

Για την ερωτηση του φιλου παραπανω με καλυψαν ο Πυραμιδας και ο Κρισπ αν και περισσοτερο συμφωνω με τον Πυραμιδα…Ειναι αρκετοι οι καλοι παιχτες που βγηκαν μετα το 2000…

Οσο για την επικαιροτητα ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ…Break στο break καναμε στη Utah και 2-1…Επεστρεψε ο Alston και τους κανει ολους παιχτες…Αντε παμε να το γυρισουμε…Πολυ καλος και ο McGrady-- 27 ποντοι , 5 ριμπαουντ , 7 ασσιστ…

Edit: Ξεχασατε να αναφερετε τον καλυτερο για μενα παιχτη μαζι με τον Lebron που βγηκε μετα το 2000…DWIGHT HOWARD…!!!

Σιγουρα καποιοι θα ξεχωριζουν.
Εγω ομως μιλησα συγκριτικα με παλιοτερες εποχες.

Τεσπα.