Μην πολυχαίρεσαι:p η λογική λέει ότι η Utah θα περάσει, είτε με 4 - 2 είτε με 4 - 1. Δεύτερη νίκη στη συγκεκριμένη έδρα δύσκολα κάνετε.
Τον Howard νόμιζα ότι τον είχαμε αναφέρει. Τον ήπιε αυτός και η ομάδα του απο τον Bash και τους Raptors χθές:p για να δούμε τι θα κάνει τώρα. (για να μην παρεξηγούμε, θεούλης είναι).
Αν είναι δυνατό! Πραγματικά τραγικό μάτς τα πιστόνια, που είχε μέσα όλα τα ανάποδα, απο airball του Billups μέχρι 19 λάθη στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Τραγική εμφάνιση και αν παίζουν έτσι τότε ακόμη και να περάσουν ελπίδες για τίτλο δεν έχουν. Οι sixers απλά θερίσαν, αν και σίγουρα μετράει πολύ περρισσότερο η κακή φόρμα του Detroit. Το καλό για τη Philadelphia ότι παίξαν και νικήσαν ως ομάδα.
Τώρα είμαστε στο 2 - 1 υπέρ των 76ers
Hornets - Mavericks
Απαγοήτευση αυτό το μάτς γιατί ο Nowitski ήταν σε πολύ καλή φόρμα και θέρισε τους ψηλούς της Νέας Ορλεάνης απο την οποία προσπάθησε ο Chris Paul να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε.
Επίσης έγινε το 3 - 0 μεταξύ Spurs - Suns, έβαλε 41 πόντους ο Parker8O και μάλλον την πρώτη ομάδα που πέρασε τη ξέρουμε.
Ντάξει, το Denver απλά δεν κάθεται να παίξει άμυνα. Αν δεν προσπαθήσουν πως να νικήσουν μετά?
Απο ότι μου είπανε έγινε ένα ωραίο σκηνικό στο Celtics - Hawks
22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Σέλτικς έχουν μειώσει από τους 15 στους 7 πόντους και κυνηγάνε την μπάλα μανίασμένα για να πετύχουν το θάυμα. Μετά από passing game η μπάλα καταλήγει (νομίζω) στο Horford ο οποίος κάνει ένα fade away jumper από τα 6 μέτρα με τονPierce να κρεμιέται επάνω του και να καταλήγει τελικά στο παρκέ. Ο Horford δε χάνει την ευκαιρία, σκοράρει και αμέσως γυρνάει στον πεσμένο Pierce και του λέει κάποια “γαλλικά”. Ευτυχώς που ακολούθησε time out. Ο Pierce σηκώνεται και πηγαίνει προς τον πάγκο της Ατλάντα αλλά τον σταματάει ο Σκαλαμπρίνι και τον τραβάει προς τον πάγκο της Βοστώνης οπότε ο Pierce σηκώνει το δεξί χέρι και δείχνει νομίζω 4 δάχτυλα προς τον αντίπαλο του (. Το βλέμμα του ήταν απίστευτο και είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι αυτό. Κυρίες και κύριοι, τα αίματα άναψαν και έχουμε βεντέτα.
Κρίμα που το έχασα γαμώτο, αλλά έχει πάθει κάτι το sopcast και μου δείχνει κινέχικο στίβο:S
Καλά ματσάκια γίνονται πάντως, ωραία playoff και ανυπομονό για την επόμενη φάση. Μακάρι σήμερα να νικήσει η Νέα Ορλεάνη.
-Η επίθεση τους είναι άψογη και περίμενα ότι έτσι θα λειτουργήσει.
Επίσης αναλόγως η κακή άμυνα των Lakers περίμενα ότι θα είναι έντονο μείων, αλλά τη βελτιώσαν απότομα και μάλλον εκεί κόλησε το όλο πράγμα. Τεσπά, έχει δρόμο ακόμη και δεν πιστεύω να είναι τόσο εύκολη η συνέχεια, αλλά εδώ είμαστε, θα δούμε.
Την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Μαϊάμι Χιτ παραμένοντας ωστόσο στη θέση του προέδρου του συλλόγου αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο Πατ Ράιλι. Ο 63χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μίκι Άρισον, και αποφασίστηκε να αναζητηθεί άλλος άνθρωπος για τον πάγκο της ομάδας. Οι πρωταθλητές του 2006 πραγματοποίησαν απογοητευτική πορεία τη φετινή περίοδο έχοντας το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, 15 νίκες και 67 ήττες, επίδοση που είναι η χειρότερη στην καριέρα του Ράιλι.
Ο φόργουρντ των Μάβερικς παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη οτι κάνει χρήση μαριχουάνας κατά την διάρκεια των διακοπών του απο τις αγωνιστικές υποχεώσεις.
Σε μια αρκετά σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο φόργουρντ των Μάβερικς Τζος Χάουαρντ μόλις λίγες ώρες πριν το κρίσιμο τρίτο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Χόρνετς για τα πλει-οφ. Ο 27χρονος πάικτης παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη οτι κάνει χρήση μαριχουάνας αλλα μόνο κατά την διάρκεια της αποχής του απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ντάλας , δηλαδή μετά το πέρας του Ιουνίου και μέχρι την εναρξη της επόμενης σεζόν! Ο Χάουαρντ μάλιστα υποστήριξε οτι αυτο αποτελεί προσωπική του υπόθεση και δεν θίγει την αγηωνιστική του συμπεριφορά καθώς , όπως τόνισε επίμονα δεν κάνει χρήση κατά την αγωνιστική περίοδο.
“Δεν θα διστάσω να παραδεκτώ οτι κάνω και εγώ, όπως πολλοί παίκτες του ΝΒΑ, μαριχουάνα αλλα αυτο θα συμβέι μόνο όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν με την ομάδα μου και πότέ κατά την διάρκεια των αγωνιστικών μου υποχρεώσεων. Είμαι απολύτως συνειδητοποιημένος και επειδή είμαι απόλυτα επαγγελματίας δεν θα έβαζα σε ρίσκο την καριέρα μου. Οποιοσδήποτε και αν με εξετάσει κατά την περίοδο των αγώνων θα διαπιστώσει οτι είμαι καθαρός αλλα επειδή δεν έχω μάθει να είμαι υποκριτής μπορω να παραδεκτώ οτι είμαι περιστασιακός χρηστης.”, δήλωσε ο Χάουαντ. Μένει να δούμε την αντίδραση της λίγκας του ΝΒΑ που έχει αποδείξει πολλάκις την ευιασθησία της στο θέμα των ναρκωτικών, και να θα τιμωρηθεί ο παίκτης του Ντάλας.
Joe Johsnson και Josh Smith απλά θερίσανε τους Celtics και οι Hawks κάναν το 2 - 2…γουστάααρωωωω:D για να δούμε πως θα συνεχίσει η σειρά. Στο μάτς που προηγήθηκε, το Orlando νίκησε και έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση. Θα κάνω έδιτ για Lakers - Denver μετά.
πολύ αέρα πήραν οι Celtics και όπως ο Παναθηναικος στην Ευρώπη (και οι δύο Τριφύλια έχουν και ήταν φαβορί για τον τίτλο:lol: ) θα το πληρώσει, δεν σε παίρνει σε τέτοιο περιβάλλον να κάνεις τον έξυπνο. Θα γίνει σφαγή πάντως και θα είναι τέλειο το ματς!8)
Λοιπον, ειδα πριν λιγο σε μαγνητοσκοπηση το Αλαντα-Βοστονη οπου η Ατλαντα ισοφαρισε σε 3-3 κι εχω να πω οτι ηταν τραγικο ματς σε σχεση με αυτα του φαϊναλ φορ της Ευρωλιγκα. Συνεχη isolation για ενας-εναντιον-ενος, τριποντα διχως λογικη, πολλα αστοχα ελευθερα σουτ. Και να σκεφτει κανεις ο τι η Βοστονη ειναι η ομαδα με το κορυφαιο ρεκορ του ΝΒΑ.
Τεσπα, συνεχιζω να ελπιζω σε τελικο Λεηκερς - Σελτικς αν και οι συγκρισεις του τοτε (Ματζικ/Τζαμπαρ/Γουορθι vs. Bird/Parish/McHale) με το τωρα (Kobe/Gasol vd. Garnett/Allen/Pierce) ειναι καταδικαστικες.
και γω να πω την αμαρτια μου προτιμω το ευρωπαικο μπασκετ αν και ειδα και γω το παιχνιδι της βοστονης κλασσικο παιχνιδι ν μπι ει τρεξιμο σουτ και μηδεν λογικη η βοστωνη με λγι πειθαρχεια θα ειχε καθαρισει το παιχνιδι,αποβληθηκε και ο πιερσ στο 4 12 λεπτο ηταν και ο αλλεν κακος και ενω εμειναν 7 σεκοντς για να ιδοφαρισει η βοστωνη η μπαλα εμινε στα χερια του ρονδο που εκανε ερμπολ
δεν πειραζει ομως στηριζουμε βοστωνη για να δυμε την συντριβη των λεικερς στον τελικο απο την παρεα του γκαρνετ
Go Go Lakers!!!
που να χάσουν οι Spurs από τους Hornets(μεγάλη αποκάλυψη για μένα,ο CP3 είναι φοβερός παίχτης!!)!!!από πέρυσι με την διαιτησία τη απεχθάνομαι αυτή την ομάδα!!!
τελικό δύσης βλέπω Hornets Vs Lakers…(λογικά θα το πάρουν οι Lakers)…
στην ανατολή παίζει βασικά η αγαπήμενη ομάδα Orlando Magic(μακάρι να περάσει αν και το βλέπω δύσκολο με Detroit (0-2))…
και για τελικό δεν πιστεύω να υπάρχει ομάδα τhς ανατολής(detroit,boston που λογικά θα φθάσουν στα τελικά )που να μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα από τους Lakers ή τους Hornets…
Είμαι Spurs απο το 1995 (εποχές με τις τιτανομαχίες Hakeem - Robinson, που δυστυχώς το “ονειρο” μας είχε πάρει φαλάγγι). Η ομάδα από το 1999 κ μετά έχει χαρακτήρα πρωταθλητή και παρά το 2-0 απο την Νέα Ορλεάνη πίστέυω ότι ένα break θα το κάνούμε…Εντάξει είμαστε λίγο βρώμικη ομάδα (λόγω Bowen κυρίως) αλλά έχουμε μακράν τον καλύτερο ψηλό και τους 2 καλύτερους μη Αμερικάνους…κ βέβαια μεγάλη δύναμη είναι κ ο Popovic…Στα κρίσιμα 8α δείξουμε χαρακτήρα…κ θα συνεχιστεί η δυναστεία!!!8)
μου σπάει λίγο τα νεύρα ο Duncan με τις βολές…μέχρι να τις εκτελέσει έχω πάει στο περίπτερο για παγωτό και έχω γυρίσει και τότε σουτάρε:D ι…λολ…μην παρεξηγειθώ ο Τιμ είναι παιχτάρα!!!
Τι να λέμε τώρα…τα αρχ%%^@ μας ακουμπάνε το πάτωμα…είμαστε πανάξια στους τελικούς της Δύσης κ απο οτι βλέπω έχουμε χαρακτήρα να το χανασηκώσουμε!Break σε 7ο ματς δεν κάνει όποιος κ οποιος…ερχεται η σειρα κ του Kobe να δει την πλάτη μας…ποτέ ο ένας δεν νίκησε το σύνολο κ ποτε δεν 8α γίνει Μιχαλάκης…με αυτά τα δύο μπορεί να κουβαλάει όσο κομπλεξ θελει!!χιχι!