Nba

Tι κόμπλεξ ακριβώς να κουβαλάει?
3 δαχτυλίδια φοράει και πάει για το 4ο. :slight_smile:

Για αρχή ο Τιμ κ η παρέα πάει για το 5ο…τα 3 δαχτυλίδια τα πήρε με τον χοντρό, που όλοι ξέρουμε ότι ήταν ανικητος τότε…Επίσης η γελοιότητα με το 24…ενα νούμερο κ καλά πάνω απο τον Μιχαλάκη…Γενικά αυτά του one man show κ υφάκι κτλ δεν τα μπορώ στα ομαδικά αθλήματα…παίζω μπάλα χρόνια (εντάξει απο μπάσκετ δεν ξέρω κ πολλά)μου την έδιναν στα νεύρα τέτιοι παιχτες κ πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κομπλεξ ή υπερμετρος εγωισμος κρύβεται…πες μου πόσο γελοίο είναι να διαλέγεισ το 24 για να είσαι ένα νούμερο μεγαλυτερο απο τον θεο Jordan…??δεν πειράζει θα το φάνε το κεφάλι τους!ελπίζω…

1. Το ΝΒΑ είναι one man show, δεκαετίες τώρα.
  2. Ο Kobe ειναι με διαφορά ο καλυτερος στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.
  3. Για 5ο θεωρητικά θα πήγαιναν μόνο ο Duncan με τον Horry.

Μιας και παίζεις μπάλα, το one man show του Ρονάλντο (που έχει και τρελό υφάκι) σε χαλάει? Κι αν ναι, σε χαλούσε και αυτό του Maradona σε Napoli και εθνική Αργεντινής?

Αυτό με το νούμερο, πρώτη φορά το ακούω. Και ο Σάκαρος έχει το 32… Τι σημαίνει αυτό; Που είναι 9 αριθμούς πάνω από το 23;… Εγώ ξέρω ότι το 24 ήταν ο αγαπημένος αριθμός του Κόμπι και γι’ αυτό τον επέλεξε. Αυτά που λες πιο πολύ μου βγάζουν ένα αδικαιολόγητο κόμπλεξ από μέρους σου για τον Κόμπι παρά οτιδήποτε άλλο.

Έτσι έχω άκουσει…δεν παίρνω κ όρκο αλλά ψάξτο κ εσυ…φίλε στην μπάλα δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος πέρασε 5 παίχτες υπάρχει one man show…κ ο Μέσσι έβαλε goal Μαραντόνα αλλά τον έχω δει να παίζει τα πιο γρήγορα κ αυφάνταστα 1-2 στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κ να σπάει άμυνες 2πλης ζώνης με αυτόν τον τρόπο…one man show είναι να νομίζεις πως μπορείς να τους περάσεις κ τους 8 αντιπάλους που αμύνονται εσύ κ δεν προτιμάς να το κάνεις με τον τρόπο που το κάνει ο μεσσι…επίσης παίχτης αντίστοιχος με kobe στην μπάλα δεν 8α υπήρχε στο χαρτη…σαν νοοτροπια όχι αξία…ξέρετε τι παιχταράδες που το μυαλό τους είναι πάνω απο το κεφάλι τους κυκλοφορούν στα 5χ5 κ 8χ8 της αθήνας…να τρελαίνεσαι…επίσης ο Kobe έπαιζε κ πριν στους Lakers αλλά με Gazol βλέπω να έχουν προκόψει…για το one man show που κ καλά είναι το NBA τώρα…βλέπω επίσης τι κάνει η dream team…εξευρωπαίζεται το μπάσκετ κ εκεί…Όσο για καλύτερο άσε να πιστεύω τον Ντάνκαν…να τονίσω ότι δεν αμφισβητώ την αξία ως παίχτη αλλά το πως συνδυάζεται με το μυαλό και την νοοτροπία…χρόνια τώρα με τον κόμπι…O diego επίσης πρώτα έπαιζε για την ομάδα κ μετά για την πάρτυ του

καλος ο κομπε αλλα νταξ, εκλασε ο τζορνταν και βγηκε αυτος. Και ειδαμε ποσο καλοι ηταν η λεικερς πριν τον ισπανο… και τα 3 δαχτυλιδια τα πηρε εχωνας και σακιλ και φιλ τζαξον. δε τα πηρε μονος του. πριν ερθει ο γαζολ υπηρχε προβλημα… θελαν να τον ανταλλαξουν με τον θεο αρινας που τον φαγαν οι τραυματισμοι. παντως οχι παλι σπερς… καλη η λονγκορια αλλα φτανει

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΣΤΟΝΣ

Τι τον μελέτησα??απο το -20 μας το πήρε το ματσάκι ο Kobe…γα@^&#%!πάντως δεν ανησυχώ…στην Νέα ορλεάνη δεν είχαμε χάσει με κάτω απο 20 σε κανένα ματσ κ γύρισε η σειρα…τώρα που το γυρίσανε απο -20…χεσμένοι θα αισθάνοντια…χεχε!!30 p, 18 reb ο Τιμαρος…

Αν και έχω σταματήσει να γράφω πια εδώ, επειδή όλως τυχαίως σήμερα τσέκαρα το τόπικ, λέω να σχολιάσω αυτά εδώ

1. αυτό με το νούμερο δεν υσχίει αλλά αποτελεί απλά άλλο ένα απο τους πολλούς μύθους διάφορων τύπων που ζούν για να μειώνουν παίκτες (τους λέμε και haters).

2. Κάθε ομάδα χρειάζετε ένα αρχηγό. Αν ο Κόμπε και ο κάθε Κόμπε ήταν το καλό παιδάκι της μαμάς και δεν είχε έστω ένα ελάχιστο δείγμα αλαζονίας, τότε δύσκολα γινόταν αρχηγός (οι εξαιρέσεις ελάχιστες).

3. Και ο Kobe για την ομάδα παίζει. Φέτος ειδικά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που αφήνει απόλυτα και μόνο τους συμπαίκτες του να κάνουν παιχνίδι. Αν έπαιζε για τη πάρτυ του, τότε τα σττιστικά του θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε τρελά νούμερα, πιο τρελά και απο αυτά που είχε 2 χρόνια πριν.

4. Τα πήρε με Shaq τα δαχτυλίδια, το ίδιο υσχίει και απο την άλλη όμως. Μη λέμε βλακίες, πόσα cluth shots είχε πάρει ο Kobe εκείνη την εποχή, και ειδικά κάποια απο αυτά πολύ δύσκολα και σημαντικά, π.χ. με τους Blazers, και τα είχε βάλει, δεν θυμάται ούτε ο ίδιος. Αμφιβάλω αν χωρίς αυτόν ο Shaq θα κέρδιζε το τίτλο. Απόδειξη ότι χρειάστηκε και ένας Wade για να πάρει τον 4ο τίτλο του.

5.Για το ότι λόγο Gasol πάνε καλά οι Lakers, αμφιβάλω αν βλέπατε Lakers απο την αρχή της χρονιάς. Στο νούμερο 1 της Δύσης ήταν και όταν έπαιζε στο center ο Bynum, ο οποίος και καλά έπαιζε και έχει ακόμη πολλές δυνατότητες εξέλιξης έχει. Τώρα, αν πιστεύετε ότι με βασικούς στην ιδια ομάδα τους Smush Parker, Kwame Brown, Cook, μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, πάω πάσο. Ας μην ήταν ο Kobe, και όσο καλά και να παίζανε ούτε 20 νίκες δεν θα κάνανε.

6.Πράγματι, ήρθε η ώρα των Celtics, χάσανε απο τους Pistons. Έτσι, σε αυτό το μονοπάτι ας προχωρήσουν.

υ.γ. παρακαλώ, μιλάτε για ποδόσφαιρο σε τόσα τόπικ, μην μιλάτε και σε αυτό. Πιάστε λίγο το μπασκετάκι, δεν σας φταίει να μιλάτε για άλλα αθλήματα και εδώ.

Δεν ειπα οτι ο κομπε τα πηρε χαρη στο σακ αλλα οτι δεν ηταν μονος του. Φυσικα και βελτιωθηκαν με τον γκαζολ οι λεικερς. πριν απο αυτον σε ολες τις δυσκολες εδρες για πλακα χαναν. το παιχνιδι στη βοστωνη θα ελειγε με καμια 30 ποντους διαφορα αμα δε χαλαρωναν οι μποστον.

εγω παντως ειμαι ΜΠΟΥΛΣ.

Περίεργο, εγώ πριν τραυματιστεί ο Bynum τους θυμάμαι να έχουν σερί 29 - 11. Τώρα για ένα μάτς, ειδικά απέναντι στην τότε φορμαρισμένοι Βοστώνη, δεν μου λέει και πολλά.

Οι Bulls κέρδισαν το Ν.1 πικ απο τα ντράφτ. Για να δούμε τι θα διαλέξουν, κοντό σκόρερ ή ψηλό που χρειάζονται.

Α, επίσης:

Όσο για καλύτερο άσε να πιστεύω τον Ντάνκαν

Ο Kobe είναι σίγουρα ο καλύτερος SG του NBA (αν και όχι με τόσο μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, αλλά σίγουρα καλύτερος) και ο Duncan ο καλύτερος PF/C. Άλλη θέση, άλλα κριτήρια, άκυρη σύγκριση.

Χμ, αν δείτε ποιοι παίρνουν τα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, ΚΑΜΙΑ ομάδα που να έχει έναν μόνο σταρ δε το έχει καταφέρει. Ο Τζόρνταν είχε δίπλα του τον Πίππεν, μην το ξεχνατε αυτό. Πριν έρθει ο Πίππεν (και ο Φιλ Τζάκσον, κοίτα σύμπτωση) ο Μιχαλάκης μπορεί να ήταν ένας σόουμαν αλλά δαχτυλίδια έβλεπε μόνο στα κοσμηματοπωλεία.

Γι αυτό και οι Καβαλίερς όσο έχουν μόνο τον Λεμπρόν δεν πρόκειται να κανουν τίποτα.

Προφανώς και είναι άκυρη η σύγκριση…Το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις σε ανόμοιες θέσεις είναι τι προσφέρει ο καθένας στην ομάδα (στατιστικά)…για ψηλούς πόντους ριμπάουντ, κοψίματα και για κοντούς πόντους, ασσίστ, κλεψίματα…αλλά μέχρι εκεί

@ChrisP: άρα το ΝΒΑ δεν είναι one man show, αφού για να επιτευχ8εί οποιδήποτε αποτέλεσμα ο εκάστοτε σταρ χρειάζεται πάντα κάποιον και στο γήπεδο κ στον πάγκο…πάντως για Λεμπρον συμφωνώ και θα είναι κρίμα…Επίσης ε΄γω αντιλαμβάνομαι ως one man show το να κρίνεται το πρωτάθλημα σε ένα καλάθι, να κάνεισ σταυρωτή στον russell (μεγιστο αμυντικό) και με fade away να καθαρίζεις τον τίτλο…όχι να παιρνεις 50 επιθέσεις, και να βάζεις τις 20 (40 points)

Καταλαβαινόμαστε. :wink:

Το συγκεκριμενο καλάθι είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές του αθλητισμού γενικότερα. Αλλά και ο Τζόρνταν 30-40 επιθέσεις έπαιρνε σε κάθε αγώνα. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είπα ότι ο Κόμπε είναι ισάξιος. Είπα ότι είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή, στον συγκεκριμένο ρόλο.

Και από Λεμπρον??που σκέψου ότι αδικείται κιολας που δεν έχει κάποιον να οδηγήσουν σε τίτλο τους Cavs…Κ όπως κ να το κάνεις οι τίτλοι κρίνουν πολλά για την αξία ενός παίχτη…αν κ δεν νομίζω να αμφισβητείται η αξία παιχτών που δεν πήραν ποτέ δαχτυλίδι…

Το κωλόφαρδο το Σικάγο πήρε το νούμερο 1 στα ντραφτ με 1,7% πιθανότητα! Η κωλοφαρδία σε όλο της το μεγαλείο. Τα 2 μεγάλα ονόματα που ακούγονται είναι οι Ντερικ Ρόουζ, ο οποίος είναι σε στυλ Γουέιντ και Μάικλ Μπίσλι που μοιάζει αρκετά με τον Μπραντ. Λογικά οι Μπουλς θα διαλέξουν τον Μπίσλι γιατί χρειάζονται οπωσδήποτε ψηλό. Ψηλό όμως χρειάζονται και οι Χιτ και παίζει, σε περίπτωση που επιλέξουν τον Μπίσλι τελικά οι Μπουλς, να προχωρήσουν στις επόμενες επιλογές και να προσπεράσουν τον Ρόουζ που απ’ ότι λένε είναι τρομερά εντυπωσιακός. Άποψη μου είναι ότι οποιαδήποτε επιλογή είναι καλή για τους Χιτ (μια από τις 3 ομάδες που υποστηρίζω πολύ-οι άλλες είναι Σανς και Γουόριορς) αφού αν πάρουν τον Μπίσλι θα πάρουν έναν αξιόλογο ψηλό που μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο 4άρι και να δέσει τέλεια με Μάριον και Γουέιντ, ενώ αν πάρουν τον Ρόουζ και αποδειχτεί ότι είναι τόσο καλός όσο λένε, θα έχουν μια από τις καλύτερες περιφέρειες στο πρωτάθλημα.

εντιτ: ο λεμπρόν θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει τον Μπράιαντ ακόμα. Τα τούβλα που βαράει ορισμένες φορές είναι εκνευριστικά. Επίσης φέτος στα πλέι οφ σούταρε με γύρω στο 35% και έφαγε τρελό κράξιμο ενώ άρχισαν και τα κοροιδευτικά σχόλια (Λεμπρίκ). Έχει όλο το μέλλον όμως μπροστά του…

εντίτ2: Έσπασε χθες η απόρθητη μέχρι πρότινος έδρα των Κελτών αφού έχασαν από τους Πίστονς με 103-97. Πλέον τον πρώτο λόγο έχουν τα Πιστόνια και η σειρά μεταφέρεται στο Ντιτρόιτ. Οι Κέλτες πρέπει να ξεπεράσουν εαυτόν και να κάνουν μπρέικ μέσα σε μια τρομερά δύσκολη έδρα. Πολύ δύσκολα νομίζω περνάνε.

Ε, ο Kobe έχει άπειρα τέτοια, οπότε μάλλον δικαιώνει ένα τέτοιο χαρακτηρισμό:wink: :slight_smile:

Όσο για το θέμα παικτών που δεν έχουν πάρει δαχτυλίδι, νομίζω πάει και ανάλογα το παίκτη.

Ωπ, και εσύ Heat και Warriors? :smiley: Άψογα! Κρίμα που αποκλείστηκε φέτος ο βαρώνος:(

Όσο για LeBron, τα ίδια λέγονε παλιότερα για Kobe, και τα ίδια θα λένε τώρα. Όταν έρθει κάποιος αξιόλογος παίκτης στην ομάδα του ή πάει αυτός σε άλλη ομάδα, τότε θα κρίνουμε καλύτερα.

Μιλάμε για το καλάθι που αναφέρεται στην τελευταία επίθεση που καθορίζει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα…όχι για οποιοδήποτε καλάθι…τέτοια θα κάνεις κ εσύ φαντάζομαι…τα πολλά κιλά βαρίδια εκεί φαίνονται…δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο τέτοιο ο Kobe ειλικρινα…θυμίστε μου αν είναι…μιλάμε για shots που καθάρισαν σειρά σε τελικούς περιφέρειας σε last game η σε τελικους…όχι σουτ ή ενέργεια που καθόρισε ένα ματς στα playoff κτλ

Το 'χει ξαναποστάρει ο samis νομίζω, αλλά δεν βαριέσαι

να μερικά απο όσα έχει βάλει. επίσης, ένα πιο συγκεκριμένο

Α ρε καποτε οι bulls ητανε ομαδαρα…τωρα…:frowning: :-s

Όπως το είπες …“κάποτε”. Νο Jordan no party. Κατά καιρούς βρήκαν κάποιους καλούς ρούκις αλλά ως εκεί.:slight_smile: