Eγω θα προσθεσω και no Pippen no party…
101-71 και 2-0 για πλάκα οι Lakers.
Ας ελπίσουμε να δείξουν χαρακτήρα εκτός έδρας και να τους τελειώσουν στα γρήγορα τους Σπερς.
Επιτέλους πήρε μπροστά ο Όντομ και η μπάλα χάθηκε…
οι Σελτικς κανανε το 1ο τους διπλό στα πλέιοφ μεσα στο ντιτρόιτ!!! κανανε το 1-2. εχει βεβαια δρομο αλλα στη σκεψη Σελτικς-Λέικερς τελικος?? 80s ressurection…
Άντε μωρη ομάδα…καλό το ξεκίνημα για τα εντός…αντε να έρ8ουμε στα ίσα και να πάμε στο LA 2 φορές για το ένα break…βρε πολύ Νέα Ορλεάνη θυμίζει η σειρα…
Break γαμώ %&@#$@%&$#…ωραίο φάουλ στον Barry κατάπιε ο referee στην τελευταία επίθεση…όσο ζω ελπίζω!
Τελικά δεν μοιάζει και πολύ με τη σειρά με τη Νέα Ορλεάνη…
Break γαμώ %&@#$@%&$#…ωραίο φάουλ στον Barry κατάπιε ο referee στην τελευταία επίθεση…όσο ζω ελπίζω!
Σε όλο τον αγώνα ο διαιτητής σας κράταγε στον αγώνα. Με την τελευταία φάση απλά πατσίσατε.
Εννοείται ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οι Σπερς είναι απόλυτα ικανοί να νικήσουν τα επόμενα 2 παιχνίδια, αλλά όσο παίζει έτσι ο Κόμπι, δύσκολα θα χάσουν…
Δεν είδα όλο το ματς…δεν έχω sport+…βλέπω τα highlights απο το nba.com και εκεί είδα την τελευταία φάση οπότε για τον αν μας κράταγε ο ref ή όχι δεν έχω άποψη…αυτό το φάουλ, όμως θα το έδινε και ο Kobe!πάντως ο kobe μας κράτησε στο ματς…η διαφορά ήταν στους 9 3 λεπτα πριν το τέλος και απο τις φάσεις πού είδα αντί να κάνουν αργες επιθέσεις έπαιρνε την μπάλα έκανε τα δικά του τα αεροπλανικά…έπρεπε να το φάει το κεφάλι του…πολύ δύσκολο, λυπάμαι που το λέω να γίνουν 2 break , αλλά ελπίζω όπωε προείπα…εξάλλου δεν υποτιμάς ποτέ την καρδιά του πρωταθλητή!
Σιγά να μην γίνουν κ 15 break. 4-1 και μετά με ποπ-κορν θα παρακολουθούμε την αλληλοεξόντωση στο Σέλτικς -Πίστονς. Όποιος και να περάσει ευπρόσδεκτος. Με Πίστονς έχουμε να πάρουμε ρεβάνς, με Σέλτικς θα αναβιώσουν (σχετικά πάντα) τα μεγαλεία των 80’ς.
Aντε να ξεβρωμισει το NBA, αρκετα με τους τραμπουκους τους Spurs, ομαδαρα αλλα πολυ ξυλο ρε παιδια!
Παμε σαν αλλοτε ειτε με το ζευγαρι Σελτικς-Λεικερς ειτε με το Πιστονς-Λεικερς. Προσωπικα θελω μια απο τις 2 της Ανατολης να το παρει (και ας ειναι αυτη με το τριφυλλι no prob απο την στιγμη που δεν εχει 2 κοντους για προεδρους:p )
Θα προβοκάρω λίγο λέγοντας ότι πέρυσι στους τελικούς με cavaliers, στον 4ο κ τελευταίο συγκεκριμένα το τελευταίο επεισόδιο των sopranos είχε μεγαλύτερη θεαματικότητα απο τον τελικό…Σαν να θέλει και ο κύριος Stern το ζευαγαράκι αναβιώσης των 80’s…Αν κρίνω κ απο το φαουλάκι…επιμένω…με 2 βολές θα πήγαινε παράταση…ασχετα που το ματς το είχαν οι λεικερς και κόντεψαν να το χαρίσουν…
E, προφανώς οι Σοπράνος θα είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση. Οι περσινοί τελικοί ήταν ό,τι πιο βαρετό έχω δει στο ΝΒΑ.
3-2 οι Celtics, για να δούμε!!
Αυτό λέγεται κα non-call. Καλά έκανε και δεν σφύριξε κατά τη γνώμη μου. Λογικό είναι στις τελευταίες φάσεις να γίνουν σκληρά μαρκαρίσματα και αυτή η κατάσταση έχει την ομορφιά της. Απο εκεί και πέρα, δεν νομίζω οι Spurs να μπορούν να έχουν παράπονο απο τη διαίτησια τα τελευταία χρόνια (όχι ότι ωφείλεται η επιτυχεία τους σε αυτή, αλλά βοήθησε).
Όσο για Lakers - Celtics, μακάρι να μην γίνει. Και μόνο στη σκέψη όσων άκυρων τύπων θα δούν τους αγώνες μόνο και μόνο για τα ονόματα, μου έρχεται λαζάδα. Άσε που θα είναι άδικο για 2 πολύ δυνατές ομάδες να γίνουν συγκρίσεις με άλλες, διαφορετικές εποχές. Ακόμη απέχει πάντως καθότι και οι 2 σειρές κάθε άλλο παρά έχουν τελιώσει.
-
Αυτή η λογική μου θυμίζει τρου-μέτσαλερς που κατακρίνουν μπάντες σαν τους σκόρπιονς επειδή στις συναυλίες τους μαζεύουν κ κοινό εκτός ροκ.
-
Δεν υπάρχει λόγος για συγκρίσεις. Οι ομάδες των 80’ς ήταν κλάσεις ανώτερες. Αλλά το feeling θα είναι εκεί.
-
Tι είναι η λαζάδα?
Η λαζάδα είναι μάλλον η ζαλάδα, αλλιώς νομίζω ότι σκεφτόταν τίποτα λαζάνια με τυριά, μπείκον και κρέμες γάλακτος εκείνη την ώρα και γι αυτό προέκυψε αυτή η ομορφια!!ε ρε πείνες!!
1: Καμία σχέση. Λίγο να διαβάσει κανείς οτ ποστ καταλαβαίνει
2: :roll: Ούτε ανώτερες ήταν ούτε μπορεί κάποιος να το αποδείξει αυτό. Άλλωστε, αυτοί που κατά κύριο λόγο τα λένε αυτά είναι και αυτοί που όταν αυτοί οι αγώνες γινόντουσαν ήταν πολύ μικροί για να τους δούν, αλλά απλά είναι περελθοντολόγοι:D 20 χρόνια μετά, το μόνο feeling που μπορεί να είναι εκεί με το μπάσκετ των Celtics μάλλον είναι αυτό του ξύλου. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει.
Δεν μας πάνε οι ζυγές χρονιές…1999, 2003, 2005, 2007…αντε 2009!δεν με χαλάει καθόλου!
Το άστρο του Κόμπε μας οδηγεί.
Απίστευτη ματσάρα από Κόμπι χθες. Το παλικάρι έκανε τρελούς παπάδες σκοράροντας 39 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (11/30 σουτ). Η φάση είναι ότι στην πρώτη περίοδο το παιχνίδι έκανε μπαμ για μπρέικ αφού οι Σπερς ήταν μπροστά 13 πόντους. Στη συνέχεια βέβαια άλλαξαν τα πάντα.
Εξαιρετικό παιχνίδι όμως έκανε και ο Ντάνκαν ο οποίος έκανε τριπλ νταμπλ (το 1ο στην καριέρα του; ) αλλά και ο Γκαζόλ ο οποίος μάζεψε 19 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 9 ήταν επιθετικά.
εντιτ: Ο Ντάνκαν έχει κάνει άλλες 2 φορές τριπλ νταμπλ και μάλιστα όλα στα πλέι οφ.