O Gasol ήταν απαραίτητη προσθήκη.
Από την αρχή της χρονιάς έλεγα ότι πρέπει να φέρουν άλλον έναν σταρ δίπλα στον Kobe.
Ελπιζω να το παρουν οι Μποστονς, οχι τπτ αλλο αλλα ο Γκαρνετ ειναι μεγαλος παιχτης και αξιζει ενα τιτλο. Τοσα χρονια στους Τιμπεργουλβς ηταν με δεμενα τα χερια.
τελικο οι celtics 21 χρονια μετά. νικησαν 89-81. εμενα δεν με χαλαει καθολου οπως μερικους εδω. οι celtics από την αρχη της σεζον το εδειξαν οτι θα το κυνηγησουν ενω και οι lakers με την μεταγραφη του γκασολ μεταμορφωθηκανε. καθιστε και απολαυστε λοιπον… μια αναβιωση που ιδια της δεν υπαρχει εδω και χρονια…
το παλιο το παιχνιδακι lakers vs celtics γινεται να το κανει καποιος edit με τους νεους παχτες ??
Και μια φώτο από τα παλιά:
Χαχαχα.
Ρε Σαμι στο μυαλό μου είσαι.
Κι εγώ μόλις πέρασαν οι Celtics το παιχνίδι σκέφτηκα!
το παιχνιδι ηταν απιστευτο!!! ελιωνα στο 1ο μου pc τοτε!!! θυμαμαι ενα bug που ειχε το παιχνιδακι και ο larry bird αν αρχιζε τα τριποντα δεν σταματουσε, εβαζε τουλαχιστον 10 σερι, αρφκει να εβαζες το πρωτο απο την γωνια πανω νομιζω?? δεν θυμαμαι τωρα. και τα αλευ λουπ του τζαμπαρ και οι ραβερσες του χαχαχαχα.
αντε να ευχαριστηθουμε τελικους!!! παρασκευη ξημερωματα νομιζω ο 1ος ε??
Δεν ξέρω για τον Bird, δεν έπαιρνα ποτέ Celtics. Ομάδα με τριφύλλι, πφ. [-X
Έπαιρνα είτε Lakers είτε Bulls και σπανιότερα Pistons.
επαιρνα και τους δυο, αλλα πολλες φορες και το φοινιξ! ειχε τον εντι μας!!! τα καρφωνε κανονικα. επισης στους lakers ειχε αλλαγη τον ριβερς!!!
Ετσι,παμε ρε CELTICS επιτελους…μακαρι να το παρουν,παιχτουρες οπως γαρνετ,αλεν δεν γινεται να κλεισουν καριερα κ αν μην εχουν παρει εστω κ ενα τιτλο…το καταχαρηκα!!!
οι celtics εκαναν το 1-0…δυστυχως δεν το ειδα, οποιος το ειδε ας γραψει κατι για το ματς. ποτε ειναι το επομενο??
Συμφώνω. Βλέπεις τον κάθε παπάρα να έχει σηκώσει τίτλο και τα μεγαλύτερα ταλέντα να μην κερδίσαν τίποτα. Θυμάμαι τον Τζον Στόκτον από τους Τζαζ, αυτός είχε κερδίσει ποτέ τίτλο??:-k
Oυτε ο Μαλοουν,ουτε ο Μπαρκλευ νομιζω,ουτε ο Πενυ Χαρνταγουεη,ουτε…πολλοι παιχτες…κ ειναι αδικια…χτες παντως,πολυ ψυχαρα ο Πιρς,σε μια φαση βγηκε νοκ αουτ κ ξαναμπηκε μετα απο λιγο,εχοντας ηδη παει αποδυτηρια κ εγινε πανζουρλισμος κ εβαλε κ πανω απο 20 ποντους νομιζω…γενικα ηταν καλο ματς,ο μπραυαν eχασε κατι ευκολα σουτ αλλα τον παιξαν κ πολυ καλη αμυνα,οπως κ τον γκασολ,που β ημιχρονο επεσε πολυ…αλλα ρε φιλε,τι ψυχαρα αυτος ο πιρς,ηταν τρομεη η φαση αυτη χτες κ τα εδωσε κ ολα…1-0 κ πλεονεκτημα εδρας ακομα,Go Celtics Go…
Λοιπόν, μέχρι κάπου το τέλος του 3ου οι 2 ομάδες ήταν κοντά, αλλά οσιαστικά εκεί οι Celtics πήραν το πιο κρίσιμο προβάδισμα. Μεγάλο μείον για την ομάδα των Lakers ήταν ο Kobe που βρέθηκε σε κακή ημέρα (και έτσι πάντως ήταν επικύνδυνος και έκανε τρομερές ασσίστ) όπως και ο Gasol που ήταν μέτριος. Απο τους Lakers ξεχώρισαν οι Odom-Fisher αλλά και αυτοί δεν έπιασαν την απόδωση που μπορούνε.
Απο τους Celtics τρομερός Garnett, προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και τα καταφέρνει, ενώ ο Pierce μετά απο το μικρότραυματισμό του, που αποδείχτηκε τελείως ασήμαντος, απλά θέριζε.
Γενικά ωραίο μάτς, καλές άμυνες, καλούτσικη επίθεση, θέαμα, και θα έλεγα ότι η σειρά ξεκίνησε καλά.
Το επόμενο είναι νομίζω τη κυριακή.
υ.γ. α και, προς τον Turiaf. Οκ, μας έδειξες ότι δεν ξέρεις να σουτάρεις. Σε παρακαλώ, σταμάτα.
ειναι οντως ασημαντος?γτ ακουσα πως δεν ειναι σιγουρος για το επομενο ματς…μακαρι ν ειναι κανα μικροδιαστρεμα…
thanks ωρε πυραμιδα!! το ειδες απο sopcast?? εδω ελλαδα το sport+ ή το supersport τα δειχνουν???
Μπα, δεν νομίζω. Ειδικά ο Pierce που έχει φάει και 11 μαχαιριές και 2 μέρες μετά έπαιζε, θέλει πολύ περρισσότερα απο κάτι τέτοιο για να σταματήσει:wink: και ειλικρινά, όσο και αν υποστηρίζω Lakers, θα είναι κρίμα για ένα τέτοιο παικταρα να μη παίξει.
@samis: το είδα απο την μπασκετική υπερδύναμη της…ΕΡΤ! 8O απο όσο ξέρω θα δείξουν όλους τους τελικούς ζωντανά, οπότε και είμαι συνδεδεμένος να δώ τι θα γίνει
Ξημερώματα Τρίτης (8/6) στη Βοστώνη
Ξημερώματα Πέμπτης (10/6) στο Λος Άντζελες
Ξημερώματα Σαββάτου (12/6) στο Λος Άντζελες
Ξημερώματα Τρίτης (15/6) στο Λος Άντζελες
Ξημερώματα Πέμπτης (17/6) στη Βοστώνη
Ξημερώματα Σαββάτου (19/6) στη Βοστώνη
Όλα τα παιχνίδια στις 4 τα ξημερώματα…
για περρισσότερα εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=1871&st=720
δίνω το λινκ επειδή μπορεί να έχω γράψει κάτι λάθος μην σας πάρω στο λαιμό μου
εδιτ: και κάτι ακόμη για τα μάτς: ελπίζω ο Gasol να μη διασυρθεί απο τον Garnett στο βαθμό που το έπαθε απο τον Duncan, γιατί αλλιώς την έχουν βάψει οι Lakers.
ερτ1??? δωσεεεεεεεεεεε… μπραβο ρε Μαγουλα αλάνι…
αχ αυτο το προγραμμα το εχουνε κανει λαθος πυραμιδα και με πηραν στο λαιμο τους!! το εχασα το ματς! ηταν σημερα τα ξημερωματα, 2-0 οι celtics!! πωπωωπω. θα γινουν ματσαρες στο λος αντζελες τωρα!! κορμια θα πεσουν. λογικα θα ειναι τεταρτη βραδυ προς πεμπτη το επομενο??
ΕΕΕτσιιι ρε Κελτες,μην κωλονεται…καλα παμε.αντε ν δουμε…
Κακό ματς το χτεσινό μόνο προς το τέλος είχε ενδιαφέρον.