Nba

ενω χασαμε το πρωτο ματς και εσπασε η εδρα,το γυρισαμε σε 2-1.
Πολυ καλα!!

Ρηξη μηνισκου ο Γουεστμπρουκ.

Εχουμε χασει το μετρημα.

Ανθρωποι ειναι κι αυτοι και οσο δεν αντιμετωπιζονται ως τετοιοι, ενας ενας θα μας χαιρετανε για μηνες ή χρονους.

όλα συνωμοτούν για να το πάρει το γαμημένο το μαϊάμι

Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι Thunder χωρίς αυτόν. Είναι λίγο περίεργος παίκτης ο Westbrook και προσωπικά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν χωράει στην ίδια ομάδα με τον Durand.

ολα εκτος απο τους ταυρους…8)

ισχύει, αλλά δεν υπάρχει μπακ απ ικανό να τον καλύψει. εκτός αν κάνει ο φίσερ εξωπραγματικά πράγματα για την ηλικία του

Ο Westbrook τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Beverley, και φάνηκε αρκετά δυνατή είναι η αλήθεια. Εγώ απορώ πώς άντεξε και συνέχισε να παίζει όλο το ματς. Όσον αφορά τις συνέπειες, θεωρώ πως έπαιρνε πολλές τραβηγμένες προσπάθειες αλλά ταυτόχρονα έβγαζε τρομερή ενέργεια και ανά διαστήματα παρέσερνε την ομάδα μαζί του.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις (μετά το 4ο φάουλ του howard)

Ανύπαρκτοι εχθές οι Lakers, φοβερός o Duncan δεν ήθελε και πολύ να εκτιναχθεί το σκορ.

Tρομερα πραγματα στο Chicago αυτην την στιγμη:!:

Τεράστια νίκη των Bulls μετά από 3 παρατάσεις:!: Δυστυχώς πρόλαβα να δω μόνο την πρώτη. Επική επαναφορά με σερί 14-0 στο τέλος της κανονικής περιόδου, και αυτό το χρωστάμε στον παιχταρά που τρέλανε τους πάντες σήμερα.

[SPOILER][/SPOILER]

Κουφάλες… το chicago μας εκπλήσσει για ακόμα μια φορά

[B]GO BULLS[/B]

ετσι βρε ομαδαρα!!!Δεν το ειδα το παιχνιδι γιατι ημουν εξω και μετα ξεραθηκα στον υπνο.

Και εγώ έξω ήμουν, μπήκα κατα τις 4 να δώ το σκόρ απο το κινητό μου και βουαλά! Μια ακόμα νίκη και ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους heat στον επόμενο γύρο

Tι εχασα γαμω

αγαπώ σειρά Nuggets - Warriors.
2 νίκες στο νήμα, εκτός έδρας νίκη με 131 πόντους και σουτ απο το θεο, και σουτ και σουτερ σε υπερθετικό βαθμό καύλας

*πάγκος lakers χθες. περισσότεροι αθλητές με κουστούμια παρά με φόρμες…
*εχασα ματς μπουλς. ε χεσε μας να πουμε

Εκπληκτική η τσόντα του Ντανκαν στον Γκασολ πάντως , ευχαριστηθήκαμε με την καρδούλα μας.

Απιστευτα καλη σειρά πρεπει να ειναι οντως το Γκολντεν Στειτ-Ντενβερ , και δεν εχω παρακολουθήσει αρκετα δυστυχώς

Αφού εχει Στίβεν Κάρι το Γκ. Στέητ, τι να λέμε τώρα.
Γιος του μέγιστου Ντελ Κάρι για όσους θυμούνται 80ς-90ς.

Αλλά εδώ βλέπω πως στο Σικάγο παίζει ακόμα ο Ναζρ Μοχάμεντ και -ακόμα καλύτερα- στο Μπρούκλιν είναι ο Τζέρι Στάκχαουζ. TOTAL BLAST FROM THE PAST!

Το ‘παίζει ο Nazr Mohammed’ είναι σχετικό όμως…

Στα τελευταία ματς πάντως ο Nazr βοήθησε όποτε ήρθε από τον πάγκο, και ειδικά στην τελευταία παράταση χτες απ’ όσα διάβασα.

Oταν ελλειψει Noah, παιζει και ειναι και πολυ χρησιμος, ουτε γω ξερω ποσο σχετικο ειναι.