Nba

Ναζρ Μοχάμεντ φίλε, από τους χειρότερους σέντερ που μπορούσες να έχεις στην ομάδα σου στο NBA Live 2000 :!:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Ότι και να λέτε ο Nazr έπαιξε φέτος, μόνο στα playoffs. Μέχρι το Μάρτιο έμπαινε και έβγαινε με μηδενικό στους πόντους

Ο οποίος στο πρώτο ματς που είχα δει έκανε 3 σουτ και τα 3 airball :lol: γέρασε και τζέρι και του φαίνεται.

Η σειρά warriors - nuggets είναι επική και ο Curry κάνει απίστευτα πράγματα. Είδα τους 2 πρώτους αγώνες και ήταν το κάτι άλλο.

Που να δεις τι κάνει ο Κάρι στο NBA Jam, 20 τριποντάκια άνετα σε κάθε ματς.

Γιατί να παίξει κανείς nba jam και όχι 2k; Το έχω σε απορία

Γιατί το NBA Jam είναι η χαρά του παιχνιδιού ενώ το άλλο σπάει αρχίδια μέχρι αηδίας :!:
Βασικά αν δεν πρόλαβες NBA Jam παλιό στα arcades (κυρίως) σε δικαιολογώ.

Επίσης για κάποιο λόγο το PS3 μου δεν διαβάζει το δισκάκι του 2Κ11, αλλά αυτό είναι μικρής σημασίας. :razz:

Ωραίο ματς και στο Boston. Κι ας χάσανε οι Celtics διαφορά 20 πόντων, το πήραν στην παράταση. Μεγάλα σουτ στο τέλος από τον Terry, κάτι που δεν περίμενα οφείλω να ομολογήσω.

Βασικά αυτή η σειρά είναι μαρτύριο για του Σέλτικς. Σήμερα δλδ μπορεί και να παρακάλαγαν από μέσα τους να βάλει την τελευταία επίθεση ο Καρμέλο να πάνε σπίτια τους.

Ο χειρότερος KG που έχω δει σε σειρά play off. Ο Πιρς είναι τίμιος και παλεύει αλλά φαίνεται πόσο βαρύς είναι πια από τα πολλά λάθη που κάνει. Πρέπει να του κλέβουν την μπάλα από τα χέρια 3-4 φορές σε κάθε αγώνα.

Σήμερα κέρδισαν με τα χίλια βάσανα μια Νεα Υορκη που έπαιζε χωρίς τον Σμιθ και με τον Καρμέλο να έχει 10/35 σουτ.

Με δεδομένο πως ο Ροντο δεν μπορεί να τραβήξει το σκορ σταθερά, η Βοστονη χρειάζεται έναν νέο σταρ να την αναζωογονήσει. Το τέλος εποχής για την ομάδα που βλέπουμε τώρα έχει έρθει από τους τελικούς με τους Λεικερς. Άλλο αν δεν το παίρνουν χαμπάρι.

Και όμως το έχω παίξει σε μάμε φάση. Καλτίλα :lol:

Απολαυση το Golden State και επιτελους δικαιωνεται και ενας απο τους πιο συμπαθης/αποτελεσματικους αλλα και αδικημενους σεντερ του ΝΒΑ,ο γαματος Μπογκουτ.Kριμα που πρεπει να αποκλεισουν τους Ντενβερ, μια εξισου θεαματικη και παθιασμενη ομαδα :confused:

Οn other news

[SPOILER]ΡΟΥΦΑ ΓΕΡΙΚΟ ΑΡΓΕΝΤΙNIKO KΑΡΦΩΜΑ ΚΡΙΑΡΙ ΧΑΟΥΑΡΝΤ[/SPOILER]

Δεν υπάρχει ο Μανου.
Τι ωραια ομαδα ειναι κει στο Σαν Αντόνιο.Και μας έπρηζαν τα ψάρια με Οκλαχόμα πέρσι.Πφφφ

Δεν ξερω κατα πόσο θα φτάσουν ως το τέλος,αλλα το ΣΑ με 5 χρονια μικρότερο Τιμμυ και Μανου θα έκανε πλακίτσα στους Χητ.

Απο τον επόμενο γύρο θα είμαστε ετοιμοι για μια γερή χαρτογράφηση,μιας και έτσι οπως ειναι οι ομαδες τωρα δεν μας βοηθά

Αυτο που γινεται με το Σαν Αντονιο μονο στην ποδοσφαιρικη Μιλαν με Μαλντινι Ζεεντορφ και λοιπους παππουδες το εχω ξαναδει στον αθλητισμο…Κατι πρεπει να χει το νερο,απο το γυμνασιο ακουω οτι πλεον τα φαγε τα ψωμια της η αγια τριαδα (Mανου - Τιμ - Τονυ),κοντευω να φτασω δευτερο ετος στη σχολη και καθε χρονο ειναι πιο παιχταραδες απο τον πρηγουμενο,ειδικα αυτος ο Μανου ρε παιδι μου ειναι να του γραφεις ποιηματα.

Και τι δεν κανει? Ντραηβ,καρφωματα,μαγικες τριπλες,πασες με διαβητη,σουτ φαρμακι… Και αυτο που με ξεσηκωνει ειναι οτι δεν παιζει μονο με την εμπειρια,οπως κανουν οι περισσοτεροι της ηλικιας του,ο τυπας εχει απιστευτο athleticism,αλμα-σπριντ-νευρο στην αμυνα και τα λοιπα,δε του χει φυγει το πνευμονι στο 5αλεπτο…Μαλλον ο αγαπημενος μου παιχτης εδω και πολλααα χρονια και ας μην υποστηριζω Σπερς.Αρνουνται να γινουν βετερανοι και οι 3 τους ρε παιδι μου :lol:

Για Heat δε θελω να αρχισω το ιδιο τροπαρι,η Ρεαλ του ΝΒΑ,με το γλυψιμο στο “βασιλια (:roll:)”,να φτανει σε all tme high. Θα σε πεταξει εξω ο Νεητ ρε μαγουλαρα… 8)

Είδα σήμερα το warrior nuggets. Το 3ο από τα 4 παιχνίδια που βλέπω από αυτή την σειρά, σίγουρα την καλύτερη ως τώρα. Φοβερό ξεκίνημα με Bogut ο οποίος στο 'β δεν έπαιξε καθόλου. Και γιατί να παίξει όταν στην 3η περίοδο που οι Nuggets έφτασαν στους 4 πόντους (66-62) ο Curry άρχισε να κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στο παρκέ. 22 πόντους μόνο στο 3ο με μερικά σουτ να είναι εντελώς θεότρελα αλλά εύστοχα και πάρτους κάτω τους Nuggets, η διαφορά στου 19.

Πάντως γενικά οι Warrios σε αυτή την σειρά κάνουν τρομερά παιχνίδια. Και μόνο τα πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας του να δει κανείς φτάνει. Ελπίζω να πάρουν τον επόμενο αγώνα οι Nuggets που είναι καλή ομάδα για να δούμε πιο πολλούς αγώνες στην σειρά.

Ανατριχίλα

μπογκουτ δεν ειχε αντίπαλο με τα κορμιά που έβρισκε.
ρε δεν παιζει αυτο με την ευστοχία. οτι να κάνουν παει μεσα. απο τα σουτ απο το σπιτι τους μεχρι κατι ντραιβ που πεταν την μπάλα στο…ταβάνι και πέφτει μέσα.
θεος καρι οταν προσπαθούσαν να μειώσουν οι ναγκετς στο τριτο. ηστιγμη που πήρε 4 συνεχόμενες επιθέσεις με 3 απο αυτες να ειναι εύστοχες(το καλαθι και φαουλ γαμω) ειναι τρομερη. απίστευτες ενέργειες για να ξυπνήσει ο κόσμος. τρομερός. μεχρι και το μάτι του σάπισαν μπας και σταματήσει. αλλά ήταν αργά.

Ακομα και στο πρωτο που δεν εγραφε ειχε 7 ασιστ και 4 κλεψιματα με 3 μολις αστοχα σουτ.

Πιο μεστη εμφανιση πεθαινεις.

αυτο. και σου πετάει και την εμφάνιση του τρίτου δωδεκαλεπτου και μένεις μαλάκας.
αλλά μην ξεχνάμε τον τζακ. εκει και αν μιλαμε για μεστή εμφάνιση. ειχε μερικά θέματα στην άμυνα που του παίρναν τα φαουλ στο ακυρο παντα αλλά μιλαμε ψάχνεις να βρεις πότε έχασε σουτ. ειδικά όταν μπαίνει μέσα στο καλάθι ειναι λατρείας.

πάντως [B]Dead [/B]δεν βλεπω πολλα ματς.μονο με lawson δεν γινεται. λάστιχο εχει γινει ο άνθρωπος.

ανατριχιλα το βιντεο.

και ρισπεκτ στο απο κατω

http://www.superbasket.gr/permalink/181136.html

Ναι δυστυχώς οι τραυματισμοί φαίνεται να έχουν πληγώσει περισσότερο τους Nuggets που ήταν περισσότερο ομάδα συνόλου, σε αντίθεση με του Warriiors που κάλυψαν μάλλον εύκολα το κενό του Lee. Gallinari ήταν ο πρώτος σκορερ ενώ και Faried δεν είναι 100% και φαίνεται. Από τους υπόλοιπους δεν έχει φανεί κανείς ιδιαίτερα, ειδικά οι ψηλοί, που δεν τους πάει και το παιχνίδι άλλωστε. Οι Warrios παίζουν με κοντά σχήματα και τους παρασέρνουν στο δικό τους τέμπο.
Πάντως ελπίζω ακόμα πως το επόμενο θα το πάρουν οι Nuggets, έχουν καλή ομάδα και οι Warriors κάποια στιγμή θα αρχίσουν να χάνουν και κανένα σουτ έτσι για αλλαγή.

Δυάρι στους Χόρνετς, καλός.

Έπος το NBA Jam, ειδικά το tournament edition που ξέσκιζα με τις μέρες στο PC :!:!