Nba

εξω ο Hinrich για σημερα :x

Ήμαρτον ρε πούστη μου, ποιος άλλος θα τραυματιστεί? Λογικά θα παίξει ο Hamilton σήμερα. Άντε ρε παλικάρια δώστε τα όλα να τελειώνουμε με τα γατιά του New Jersey.

Ο Belli θα μπεί βασικός, όχι ο ham

Προφανώς, απλά λογικά θα πάρει και ο Rip χρόνο συμμετοχής ενώ στα προηγούμενα ματς δεν έπαιξε.

Τελικά δεν μπήκε ο Belli όπως ακούστηκε στα blogs της snbnation. Χάσαμε αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος γενικά. Αν είχαμε μια καλύτερη τέταρτη περίοδο όλα θα ήταν καλά. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά

Νταξει με τραυματία hinrich δεν υπήρχαν τρομερές ελπίδες. Πόσο να τρέξει πια ο Robinson.

Απίστευτος εμετός το πρώτο 12λεπτο στο Ν.Υόρκη - Βοστόνη.

Ο Πιρς σας γαμαει ετσι κι αλλιως. 8)

απλα δεν βλεπεται το παιχνιδι…
ολοι ψαχνουν τον pierce - o ενας πιο απελπισμενος απο τον αλλο…

εντιτ
oookkk… απιστευτο σερι αμεσως να με διαψευσουν…

Μεγάλη ανατροπή στο Memphis - Clippers από το 0-2 στο 4-2. Ένα παιχνίδι είδα στην σειρά την δεύτερη νίκη των Clippers και ομολογώ δεν με είχαν πείσει σαν ομάδα. Πολύ μόνος του ο Paul. Μεγάλη απογοήτευση της σειράς οι ψηλοί του LA.

Καλά στην σειρά Knicks - Celtics έχει παιχτεί το χειρότερο μπασκετ ever. 2 ματς είδα (όχι το χθεσινό πάντως) και μου έφτασαν. Δεν νομίζω πως έχουν ελπίδα οι Knicks για κάτι παραπάνω

Κλασικος εμετος Μαγουλας.

Το διάβασα το πρωί και σιχάθηκα. Ο τύπος είναι επικίνδυνα ηλίθιος

Μεγάλο Σικάγο, έστειλε τους Μπρούκληδες σπίτια τους 8)
Ραντεβού σε δύο μέρες με Heat

Σουπερ Νοα και Μπελινελι τσακισαν το Μπρουκλιν!!
Μαιαμι ερχομαστε!!! :stuck_out_tongue:

Ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται hinrich και deng;

αποσο ξερω ακομα εξω ειναι
Και ο Rose ειναι ετοιμος αγωνιστικα να μπει αλλα λεει ακομα δεν νιωθει ψυχολογικα.
Εφαγε και αυστηρη κριτικη απο τον Steve Kerr γιαυτο οτι μπορει να μπει τουλαχιστον
λιγα λεπτα και να τονωσει το ηθικο της ομαδας.
Ελπιζω να εχουμε επιστροφες συντομα.

Wallace εναντίον Noah

Μια χαρα ειναι ο Μαγουλάς και εν μερει εχει δικιο σε αυτο που λεει.Απλώς είναι ολισθηρή η τοποθέτηση του , εγω τον πιανω τι εννοεί

Και εγω συμφωνω μαζι του, απλως το θετει ατσαλα το θεμα

Παλικάρια εκεί στο Chicago…πάμε για τους Heat τώρα.

Ο Deng έγραψε στο twitter του ότι θα τα πούμε στο Miami, άρα κατα πάσα θα μπεί, ο Hinrich αμφιβάλω