-
JOE JOHNSON, EIΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ [B]ΠΟΥΘΕΝΑΣ[/B] ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ.- (ναι, κομπλεξ :p)
-
Για μενα, παντως, οσο προσωπικο και να 'ναι το θεμα του Rose, o Steve Kerr εχει πολλα δικιο. Δεν μπορει σχεδον ολοι οι παιχτες του Σικαγο να παιζουν με τοσο προβληματα και ο Rose να ασχολειται μονο με την αυτοπεποιθηση του. Σιγουρα, ξερει καλυτερα, αλλα εγω, προσωπικα, (οπως ειπε και ο Kerr) θα ενιωθα πολυ καπως ανευθυνος ως σταρ της ομαδας βλεποντας το Νoah να παιζει με ενα ποδι.
-
Ολοι καταλαβαινουμε τι λεει ο Μαγουλας, αλλα γι’ αυτο ειναι δημοσιογραφος. Για να μη μιλαει, οπως οι αμορφωτοι αθλητες και για να μη θετει τα θεματα “ατσαλα” δημιουργωντας διαταραξεις σε στομαχια. Το να εκφραζεται σωστα ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του (λεμε τωρα).
Δεν υπήρχε λόγος για τον Μαγουλα να βγάλει τέτοια κομπλα. Δεν είπε κανείς να τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, απλά έκανε κάτι που δεν έχει ξανακάνει παίχτης στο nba, σιγά το πράμα.
Άμα γυρίσει hinrich εγώ έχω ελπίδες μέχρι και για πρόκριση απέναντι σε Heat. Ναι μεν τα playoffs είναι διαφορετικά από την κανονική σεζόν αλλά και όταν οι Heat είχαν το σερί παίξανε σε full απόδοση οπότε οι Bulls έχουνε δείξει ότι μπορούνε να τους κοντράρουνε στα ίσια. Οι Bulls έχουνε δείξει ότι δε μπορείς να προβλέψεις αποτυχία τους απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο με σιγουριά. Το ζήτημα είναι καθαρά το πόσο θα αντέξει ο Robinson να τρέχει σαν το σκυλί 48 λεπτά απέναντι στο Miami όπως έκανε με το Brooklyn.
Για Rose δεν έχω καμία ελπίδα να επιστρέψει. Τον στήριζα όταν έλεγε δεν είμαι έτοιμος στην κανονική σεζόν, καταλαβαίνω ότι το να γυρίσει δεν είναι σα να γυρνάει οποιοσδήποτε παίχτης γιατί άλλες απαιτήσεις και άλλο κράξιμο θα φάει ο Noah πχ άμα δεν παίξει καλά όντας τραυματίες και άλλο ο Rose. Παίζεται πολύ η καριέρα του. Παρολ’ αυτά ενώ τον αγαπούσα με την ψυχή μου αυτό τον παίχτη έχω αρχίσει σιγά σιγά να εκνευρίζομαι μαζί του
Oτι τωρα στην μπασκετική δημοσιογραφική πανδαισία του ΝΒΑ Greece μας πείραξε ο Μαγουλας
Μπουλς θηρία , τωρα αρχίζει το καλο γενικα
μόνο κόμπλεξ.8)
Πολυ ωραιο παιχνιδι στη Νεα Υορκη, Paul George καραπαιχτουρα!
πολυ καλος ο Καρμελο σημερα
ποσο ειναι η σειρα?
Απογοήτευση είναι ο Anthony βασικά, σχεδόν 33% ευστοχία είχε. Είδα το πρώτο ημίχρονο και πραγματικά οι Nicks δεν φαίνεται να αντέχουν και πολύ. Οι Pacers χειρίστηκαν ιδανικά το ματς.
Είδα τις δύο πρώτες περιόδους και μου φάνηκε πώς οι Knicks γενικά ή είναι άπειρα κουρασμένοι ή βαριούνται να παίξουν σοβαρά ή ακόμα χειρότερα ώρες ώρες δεν μπορούν να παίξουν σοβαρά.
Koμπλεξ μονο απο την αποψη οτι υπαρχουν εξισου μετριοι και επιλεκτικα ασχολουμαι μονο με το Johnson.
Γενικοτερα, κανενα κομπλεξ.
Ενας ταλαντουχος παιχτης χωρις χαρακτηρα και τιποτα περισσοτερο.
Δεν ειναι τυχαιοι οι κατα πολυ μικροτεροι μεσοι οροι του στα πλεηοφφς ΟΠΟΥ κι αν επαιξε.
Οπως δεν ειναι τυχαιο οτι τα τελευταια δυο χρονια, η ομαδα του (στις οποιες ηταν ειτε ο σταρ ειτε στους κορυφαιους θεωρητικα) παιζει με πλεονεκτημα εδρας, αποκλειζεται κι αυτος ειναι αφαντος σχεδον σε ολοκληρη τη σειρα.
Αμα αυτη ειναι η αποψη σου για τους μεγαλους παιχτες, παω πασο. 
Απλα, για μενα ο Johnson (οπως και ο Granger) ειναι ο ορισμος του “πολυ φασαρια για τιποτα”.
Καλά γενικά οι Nets είναι απ’ τις πιο soft ομάδες παρά το ταλέντο τους. Χτες είχε μείνει λίγος χρόνος και ο Lopez αντί να σουτάρει από μέση απόσταση (που αποδεδειγμένα το 'χει) έψαχνε να ξεφορτωθεί τη μπάλα 5 δευτερόλεπτα και τελικά έδωσε πάσα για τραβηγμένο τρίποντο στον Johnson. Έτσι δεν πας μπροστά.
…εγώ νομίζω, ότι απλά οι Knicks έπιασαν το νταβάνι για φέτος, και έπονται τα καλύτερα για την επόμενη σαιζόν:):!:
Ε ναι, θα έχουν αποκτήσει άλλωστε παραστάσεις και οι άγουροι Κάμπι, Μάρτιν, Κιντ και ο ρούκι Πριχιόνι.
:’) :’)
Γενικά, ματς σε μαγνητοσκόπηση πού μπορούμε να δούμε?
Τα σημερινά πχ θα υπάρχουν κάπου αύριο το πρωί?
πολλα νευρα εκει στο miami… 
ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[B][SIZE=“6”]1-0[/SIZE][/B]
Τεράστια ομάδα:!: Kαι τριπλ ποστ!
ναι ρε σικαγο, τραυματιες ξετραυματιες μεγαλα κοχονες
Aτελειωτη καβλα το ματς
Πολυ ψυχη οι μπουλς. ΠΟΛΥ ομως
μαζί σου είμαι ρε, σιγά τον μεγάλο παίκτη.
[SPOILER]στο μεταξύ άμα ψάξεις περσινά ποστ μου σίγουρα θα βρεις ποστ αποθέωσης, αλλά πλέον είναι ένας δευτεροτρίτος πουθενάς. :!:[/SPOILER]
πάμε ρε σικάγο!