Nba

[SIZE=“2”][B]ΣΙΚΑΓΟ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ![/B][/SIZE]

ωραιο ματσακι και το spurs - warriors…

[SPOILER]τελος 3ης περιοδου και ο carry εχει βαλει ηδη 32 ποντους - απο τους οποιους οι 22 ειναι στην 3η περιοδο[/SPOILER]

Απιστευτο σερι οι κωλογεροι,τραβαω τα μαλλια μου με αυτα που βλεπω αποψε:!:

16 ποντους προβαδισμα εχασαν οι warriors…
και ο dunkan εξω στο τελος…
106 - 106 παραταση…

Mόλις ξεκίνησα να το βλέπω στην παράταση. Απίστευτο ματς… 40 ο Κάρι…

μπροστα τα ΚΑΠΗ,μαλλον τωρα που τους πηγαν παραταση θα τους λιωσουν με εδρα και εμπειρια.οποιος κ αν αποκλειστει εν τελει απο αυτη τη σειρα θα ναι κριμα

εδιτ, τζαρεντ τζακ = κοχονες

Δεύτερη παράταση. 115 όλα…

νταξει ομως καλα ειναι αυτο το πραμα με την τυπισα διπλα στην καμερα,λες και ειναι σε teen slasher απ την αρχη της 4ης περιοδου

edit: Απιστευτα πραγματα!!

νταξει για γερα νευρα ολο το game

Της πουτάνας. Δεν περιγράφω άλλο…

ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΕ

(Μεταξυ μας,γελασαν και τα μπλοκακια με την αμυντικη λειτουργια των Γουορριορς, 3 πανω σε 1!)

Μπράβο σε Σικάγο, εντυπωσιακοί και χωρίς Rose, μεγάλα νούμερα ο Noah. Αλλά.

COAST TO COAST ΡΕ ΓΙΔΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ALL STAR GAME;

Τέλος πάντων, ας αποκλείσουν τα σιχάματα και υπόσχομαι να σταματήσω τη γκρίνια. Α, και συγκινητικός κοντούλης που έμαθε να σουτάρει

[SPOILER]Δεν έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα καλοσύνης ώστε να πω καλή κουβέντα για San Antonio. Δεν πα να κερδίζανε και τη Ρεάλ επί Φράνκο, πόσο μάλλον τους συμπαθέστατους Warriors. Πούλο[/SPOILER]

Αυπνίες και έκατσα να δω live

Οι χθεσινοί Bulls μου θύμισαν πολύ ευρωπαική ομάδα. Κάτι καθόλου παράξενο με Νοα να είναι ο απόλυτος MVP του αγώνα και Μπελινέλι να στάζει κανά 2 μεγάλα σου.

Από την άλλη το Miami ήταν στην θεωρία εύκολη ομάδα να την βραχυκυκλώσεις. Κόβεις τους διαδρόμους σε Wade Lebron. Κάτι που καμιά ομάδα δεν μπορεί να κάνει εκτός από του Bulls προφανώς. Ανέκδοτο ο Bosh που φοβόταν ακόμα και την σκιά που έριχνε ο Νοα.

Πάντως οι Bulls χθες έπαιζαν με 6 παίκτες στην ουσία. 5 βασικά από την στιγμή που ο Boozer δεν τραβούσε και έκατσε όλο το β πάγκο (δικαίως). Δεν ξέρω αν θα αντέξουν όλη την σειρά έτσι.

παμε ρε Σικαγο να τους πεταξουμε οξω!!!

Ισχύει. μεγάλο πράγμα να κρατήσεις τον James με μόνο 2 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και γενικά ο Butler τον έπαιξε πολύ καλή άμυνα (και με το πρώτο του φάουλ στο 3ο δεκάλεπτο) Επίσης πιστεύω θα ήταν πιο άνετη η νίκη αν δεν είχαν τα διπλάσια λάθη από το Μαϊάμι

Κλασσικό εικονογραφημένο Μαιάμι , γνωστά πράγματα.Μονο αυτοι που εχουν μαθει μπασκετ απο το 2Κ δεν καταλαβαίνουν.

Οι Μπουλς έχουν προπονητάρα και ολη η άμυνα τους χθες και το στήσιμο τους ηταν για σεμινάριο.Πέρα απο την ψυχη κτλ που το έχουν αποδείξει.
Ο Μπάτλερ επίσης εβγαλε τρελες άμυνες.
Παρόλα αυτα οι Χητ παραμένουν καλύτερη ομάδα και λογικά θα περάσουν.Αν γίνει κατι αλλο θα μιλάμε για ιστορικά πράγματα.Μακάρι.

Τωρα για Σπερς , οσο μπάσκετ ξερουν αυτοι δεν το ξέρει ο πλανήτης όλος.
Επική τσόντα , αρχιμαστορας ο Γκρεγκ.Με κάτι αλχημείες στα σκρην τους έδεσε κόμπο.
Αλλου επιπέδου ομάδα.Το μόνο αρνητικό ειναι πως πλεον γέρασαν και κυρίαρχα οσο καλη μηχανή και να ναι κάποιες φορες ο άνθρωπινος παράγοντας μπορεί να την διαλύσει.Θα μου πεις δεν έχουν παιχτάρες οι Σπερς;Εχουν αλλα οπως είπαμε ειναι περήφανα γηρατειά πλεον.
Το Γκόλντεν Στειτ έχει ακόμα ψωμι να φάει , και καλό θα ήταν να μην πέσουμε ολοι πάνω κάνοντας λες και βρήκαμε την νεα μεκα του Μπάσκετ.
Ο Curry χθες παίζει να έπιασε MJ σε κάποια στατιστικά:wink:

Απλά τσεκάρετε εικόνες, συστήματα κτλ. Thibs Ball

Και κάποια στατιστικά:

2011 Rose 24.1 points 8.5 FGM 19 FGA 44.5% 32% from 3 7.4 assists 3.9 rebounds 1.0 steals

Nate, 2013 playoffs 21 points 8.2 FGM 16.3 FGA 50.4% 36.6% from 3 4.9 assists 2.2 rebounds 1.2 steals

Not bad ε;

Πολυ καλο λινκ metalmilitia.Αμα είχε και κάτι απο την άμυνα θα βλεπαμε τι έκανε χθες καθως γνωμη μου ειναι πως ειδικα σε αυτο το κομματι τους “εδεσε”

Ο Rose να προσέξει μην γίνει όντως…τσηρλήντερ:lol:

Ισχύει δεν έχει όμως ρε γαμώτο. Εξαιρετική άμυνα πάντως, απλά εξαιρετική…

Σχετικά με τον Rose, πρώτη φορά ακούω πίπες τύπου δεν είμαι έτοιμος ψυχολογικά να παίξω, ο θεός μόνο ξέρει πότε θα γυρίσω κτλ κτλ. Τον εκτιμούσα άπειρα σαν παίχτη πάντοτε, αλλά όχι, γύρισε την πλάτη του σε μια ολόκληρη ομάδα που παίζει με τραυματισμούς.

Σε λίγο έχουμε το δεύτερο παιχνίδι heat-bulls. Στο επόμενο game λέει ο rose θα ντυθεί και θα είναι στον πάγκο (με τη φανέλα προφανώς). Δεν πιστεύω τίποτα βέβαια αν δεν το δώ.