Nba

Και μακάρι να χάσουν, να τελειώσει η προσπάθεια τους και γενικά να ξεκουραστούν. Και να έρθουν οι πολυπόθητες αλλαγές του καλοκαιριού για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν τραβάνε πια σε αυτή τη σειρά, έχουν ‘καεί’ πλήρως.

1 Εεεει , ντάξει μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.Αλλο οι τότε Πιστονς άλλο οι τωρινοί Μπουλς:roll:

2 Ο Λεμπρον συγκρίνεται μια χαρα με αυτούς,ασχέτως αν χάνει.Ειναι τερατώδης παίκτης,μας αρέσει ή οχι.Και μενα μου την δίνει ωρες ωρες και τον θεωρω σε καποια σημεία αντιμπασκετικό αλλα ειναι φαινόμενο

Γενικά απορώ τι καθόμαστε και ασχολούμαστε τοσο με τους Μπουλς.Δηλαδή οκ.Υπάρχουν οι άλλες σειρές που ειναι φοβερές.Οι Ταύροι δεν εχουν να προσφέρουν κατι παραπάνω

Έλα επειδή είμαστε φανμπόιδες ρε ψηλέ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αλλά ότι οι άλλες σειρές έχουν το ζουμί είναι γεγονός, ειδικά οι σειρά spurs-warriors :!:

:lol3::lol3::lol3::lol3:

μια που πιάσαμε τις μαλακίες, [B][I]Shaq Is Asked A Stupid Question About His Mother [/I][/B]

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

μα τιμωρια τον νειτ, να τρεξει με τα παπουτσια του σακιλ? πεθανα στα γελια λεμε.

έπρεπε να τραυματιστεί να γελάσουμε όλοι μαζί

για να το τερματίσουμε, οι ιστορικές 2 βολές του σακ.2 ε…? χμ…:lol:

Μάλλον ο Metal militia ήθελε να παραλληλίσει το τωρινό Bulls - Miami με το τότε Knicks - Bulls, γιατί το ζευγάρι Bulls - Pistons δεν έχει καμία σχέση.

Οι Bulls έπαιξαν με τους Pistons τέσσερις σερί φορές στα πλέηοφ από το 1988 έως το 1991 και τις τρεις πρώτες την έφαγαν κατακέφαλα από τους bad boys του Detroit (το οποίο μάλιστα, προτού κατακτήσει τα δύο πρωταθλήματα του '89 και του '90, έδωσε μια επική μάχη στους τελικούς του 1988 με τους Lakers, όπου σε ένα παιχνίδι ο Isiah Thomas πέτυχε 25 πόντους σε ένα 12λεπτο παίζοντας με βαρύ διάστρεμμα που είχε πάθει λίγο νωρίτερα). Το 1991 πλέον το Detroit έπαιρνε την κατιούσα και οι Μπουλς το σουήπαραν σε μια από τις πιο άνετες κατακτήσεις πρωταθλήματος έβερ.

Το Bulls - Knicks πάλι είναι ιστορία ολόκληρη, νά χουμε να λέμε όσοι το ζήσαμε στα 90ς.

Μεγαλες εποχες τοτε.
Εβλεπα τις προαλλες αυτο το documentary και γουσταρα φουλ.Δυστυχως δε πολυπαρακολουθουσα τοτε αλλα μπορεις να καταλαβαινεις το μεγαλειο εκεινης της εποχης οταν βλεπεις υλικο απο Late 80s 90s στο nba.

http://www.youtube.com/watch?v=mLf5WjfTGxg

Τωρα Live αναβιωνει το rivalry.

[SPOILER]THE HICKS HATE THE KNICKS

[SIZE=“6”]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ PACERS[/SIZE][/SPOILER]

Ευκολα οι Πεησερζ προς το παρον.

Έχουν μπλέξει οι Νικς κυρίως γιατί η Ιντιάνα έχει δυνατά και ψηλά κορμιά.

Δηλαδή είναι να γελάς. Έχουν τρεις γορίλες Τσαντλερ, Στουνταμαϊρ και Μάρτιν και έχουν κάνει όλα κι όλα 6 σουτ στο ημίχρονο από το ζωγραφιστό :!:

Βέβαια θα μου πεις είναι και οι τρεις κατσίκια… :stuck_out_tongue:

Φέρνουν γύρω γύρω την μπάλα και στο τέλος κάνουν τρίποντο η σκοτωμένο σουτ. Ασε που αν δεν πάρει την επίθεση τελικά ο Καρμέλο δεν ξέρουν τι να την κάνουν.

Εγώ τους παρακολουθώ τους bulls από τα preseason φέτος, αγάπησα αρκετά τη φετινή ομάδα, αλλά με έχουν κουράσει φουλ πλέον στη σειρά με τους heat. Σε σημείο να τους λυπάμαι που παίζουν. Άντε να αποκλειστούν να ανασυντεθεί η ομάδα.

Θεος εισαι, μια χαρα τα θυμασαι. Κλαρινα οι Μπουλς στο Ντιτροιτ, εχοντας φαει και παρα πολυ ΞΥΛΟ. Οταν οι Μπουλς τους απεκλεισαν επιτελους το '91, ο Ντειλι εβγαλε ολους τους βασικους στο τελευταιο λεπτο και αυτοι πηγαν κατευθειαν στα αποδυτηρια για να μη χαιρετησουν τους νικητες. Κωλοπαιδα μεχρι τελους 8).

Για το ξύλο μιλούσα ρε παίδες.

Indiana pacers χθές :!:

Στις αναμετρήσεις Bulls Knicks εγώ είχα λυπηθεί τον καημένο τον Starks ειδικά όταν είχε βγει πριν από έναν αγώνα και έκανε δηλώσεις πως θα εξαφανίσει τον Μιχαλάκη. Πάρε 55 πόντους να έχεις :lol::lol:

Για να γυρίσουμε στο σήμερα από την σειρά knicks pacers δεν έχει δει αγώνα αλλά για το καλό του μπάκσετ θα ήθελα οι Knicks να μείνουν έξω και ευτυχώς μάλλον αυτό θα γίνει. Δεν βλέπεται αυτό που παίζουν οι Knicks, τους Boston τους πήραν επειδή έλειπε ο Rondo ε και επειδή τα έχουν και εκεί τα χρονάκια τους κάποιοι βασικοί παίκτες που τραβάν το κουπί. Αλλά αυτό που παίζουν στην Νεα Υόρκη πλέον δεν είναι μπάσκετ. Χρειάζονται τρελές αλλαγές στην ομάδα.

:lol::lol:

Παντως, αν οι Σπερς ξεπερασουν το σκοπελο των Γουοριορς (και αυτο καλυτερα να γινει στο 6ο ματς, γιατι το 7ο μπορει να ειναι οσο απροβλεπτο ειναι οι Γουοριορς), η λογικη λεει τελικους Χητ-Σπερς.

Το Μεμφις εχει πολλα κοινα με το Σαν Αντονιο, με το δευτερο να ειναι σαφως ανωτερο, ενω και στην ακραια περιπτωση που περασουν οι Θαντερ, δε νομιζω οτι μπορουν φετος.

Αντιστοιχα, θελω παρα πολυ να πιστεψω οτι οι Πεησερς μπορουν να κοντραρουν Χητ, αλλα δεν μπορω.

Φιξντ.

Και εγώ δεν νομίζω οτι μπορουν να κερδίσουν τη σειρά αλλά μου φαίνεται θα είναι περισσότερο αμφίρροπη απ’ότι φαίνεται. Η Ιντιάνα είναι σκληρή/δυνατη ομάδα και εάν παίξουν σοβαρή άμυνα (γιατί συνήθως …το αποφεύγουν) μπορούν να κόψουν τα drive και τις μπούκες του Λεμπρόν και έτσι να του κόψουν πολλούς πόντους και φυσικά παράλληλα να έχουν μια ελπίδα παράπανω.

Επίσης έχουν δύο-τρεις καλούς σουτερ με τον Χιλ ειδικά να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν περασουν (δεν θα το παρατήσουν έτσι εύκολα οι Νικς) θα είναι καλύτερη σειρά πιστεύω από το να περάσει η Νεα Υόρκη.

Της πουτανας στο Μπουλς - Χητ. Ντερμπι απ το πουθενα.