νομιζω σε καποια φαση παιζει να ηταν και 22-4 χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι παρακολουθουσα και αλλα πραγματα…
και φτασαμε στο ημιχρονο 47 - 53… για να δουμε - το παλευουν παντως.
91 93 το πηραν οι χητ
Τουλάχιστον έφυγε με το κεφάλι ψηλά η ομάδα. Με τόσα προβλήματα και που έφτασε εδώ κατόρθωμα είναι. Απ’ ότι φάνηκε πάντως ο Hamilton έδωσε μεγάλη βοήθεια.
Τελος η κούραση, αρχίζει το καλοκαίρι
Αναδόμηση δεν βλέπω να γίνεται μιας και δεν βγαίνει απο salary cap να πάρουμε καναν καλό, αλλά τουλάχιστον να ξαναυπογράψουν με τον Ιταλό και να διώξουν Boozer. Επίσης δεν θα με χαλούσε και καμια αλλαγή τύπου, ανταλλάσω τον Deng με κάποιο άλλο καλό όνομα
Το μεγάλο ερώτημα είναι κρατάς Nate ή όχι; Γιατί με Hinrich Rose στην ομάδα δεν υπάρχει χώρος για αυτόν έτσι και αλλιώς προσωρινά ήρθε για να αντικαταστήσει Rose και έγινε πρωταγωνιστής στην ομάδα.
Από την άλλη Westbrook φαίνεται πως ήταν πολύ πιο σημαντικός για τους Thunder από ότι θα περίμενε κανείς. Μικρή απογοήτευση ο Durand που δεν κατάφερε να το πάρει επάνω του.
Deng δεν πρέπει να φύγει για κανένα λόγο, για Boozer δεν ξέρω. Επιθετικά είναι πολύ καλός αλλά αμυντικά υστερεί πολύ. Ο Gibson πάντως για κανένα λόγο δεν έχει πείσει για βασικός από επιθετικής άποψης. Γενικά θα ήμουν υπέρ να μείνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ίδια γίνεται με την τωρινή. Με επιστροφές Deng, Hinrich, Rose θα είμαστε πολύ δυνατοί.
Ο Boozer καλός χρυσός στην επίθεση, γούσταρα αρκετά βλέποντάς τον στην ομάδα, αλλά το να τον έχεις μέσα σημαίνει -1 παίχτης στην άμυνα για την ομάδα. Συν το ότι γεμίζει φάουλ σε κάθε αγώνα οπότε δε μπορεί να παίξει άνετα. Άμα παιζόταν καμιά τσαχπινιά και τσίμπαγαν καναν love οι bulls θα γούσταρα άπειρα. Άσχετα που έρχεται από τραυματισμό
O Boozer θα γινει amnesty το καλοκαιρι μαλλον. Οι Bulls εχουν να του δωσουν 32.000.000 δολαρια συνολο τα δυο επομενα χρονια και με αυτα μπορουν να βρουν δυο παικταραδες.
Μεγαλη αγορα με εσοδα ειναι κιολας, οποτε δε θα ζοριστουν με το amnesty
YΓ. Για οσους δεν ξερουν πως λειτουργει το amnesty
http://www.spotrac.com/terms/nba/amnesty-clause-100/
O Love πραγματικά είναι μια λύση τρομερή και θα κολλήσει πολύ στο chicago. Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να επιτευχθεί αυτή η ανταλλαγή, δεν έχω ψάξει το salary του
Καταπληκτικά…!! Αν περάσει και η Νέα Υόρκη θα έχω 4 από τις πιο μισητές μου ομάδες στην τετράδα και θα εύχομαι να το πάρει ο λιγότερο μισητός (Μαιάμι…)…
Φανατικά με Indiana τώρα, μέχρι να μεγαλώσουν οι Rockets και να αρχίσουμε να γαμάμε κωλαράκια πάλι…Go go Pacers…!!! 
Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο έχουν πάθει τα torent των παιχνιδιών που πάω ν κατεβάσω. Εκεί που ξεκινάνε με καλή ταχύτητα κατευθείαν πέφτουν και κατεβαίνουν με 10kb/sec δηλαδή ΔΕΝ κατεβαίνουν ενώ είναι full στα seeds. Θα αρχίσω να τα βλέπω live.
Ότι και να αλλάξετε… 
ναι. τις τελευταίες μέρες υπάρχει αυτο το θέμα. δεν ξέρω τι παίζει. βέβαια αν το αφήσεις στην ησυχία του για κάμποση ωρα, εμφανίζεται κάποιος που σινταρει με μεγάλη ταχύτητα και εισαι κομπλέ, απλά είναι εκνευριστικό μεχρι να γίνει
μαλλον ουτε σημερα δε θα παιξει ο Hill.
Αυτο ειναι πολυ πολυ κακο νεο…
Αν χασουμε σημερα παρα πολυ δυσκολα περναμε σε madison να βραζει.
Btw πηραν κανα-2 περιεργα σφυριγματα στο τελευταιο οι Knicks αλλα θα χαναμε ετσι και αλλιως.
Ολα για ολα σημερα!
Πάμε μωρή Ιντιάνα!!!
Τρελαμένος Stephenson!
Με heat θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο
[B]Απίστευτη προσφορά Ντουράντ σε Οκλαχόμα[/B]
Ένα εκατομμύριο δολάρια προσέφερε ο Κέβιν Ντουράντ για την ανακούφιση των πληγέντων από τους δολοφονικούς ανεμοστρόβιλους στην Οκλαχόμα.
Ματσαρα το αποψινο, το πηραν οι Σπερζ στην παραταση. Ντανκαν και Παρκερ ηρωες, αν κ ο Παρκερ προς το τελος κλαταρε λιγο κ ο Ντανκαν ηταν με 5 φαουλ επι 10 λεπτα ξερωγω
18 ασίστ, λέει, ο Πάρκερ 8O
Ισως το καλυτερο παιχνιδι που ειδα στα φετινα πλεη οφφς.