Nba

Μεγαλος Παρκερ με 15 ποντους, 18 ασιστ, αλλα και μεγαλος Ντανκαν που εβαλε 6 σερι ποντους στην παραταση, εχοντας και πολυ καλη αμυντικη παρουσια πισω παρα τα 5 φαουλ, καθαριζοντας το ματς.

Λογικα, αυτη η σειρα εχει τελειωσει.

αυτη η σειρα ειχε τελειωσει πριν καν αρχισει

Εχει απιστευτο μπασκετικο ενδιαφέρον το Μεμφις-Σαν Αντόνιο

Οι Σπερς δεν θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο αντίπαλο για αυτους

Γαμω την παναγια μου, αλλα ματσαρα.

Μεγαλος Τζορτζ …2 φορες ωραιος, αλλα και 2 φορες μοιραιος.

Μεσα απο τα χερια τους οι Πεησερς.

οποιος ειδε το αποψινο ξερει.

οποιος δεν το ειδε δεν μπορει να καταλαβει.

απιστευτα πραγματα.

γαμημενοι χητ.

Απιστευτα πραγματα…Μας βγηκε η παναγια σημερα κανονικοτατα…
Και με League Pass πληρωμενο το εβλεπα και κολλουσε και χαλια ποιοτητα στο τελος.
Ματσαρα ναι,αλλα πολυ πικρη γευση εν τελει.

Πολυ ικανοποιημενος συνολικα απτην ομαδα απλα λειπει η εμπειρια σε κρισιμα σημεια,δλδ και τα 2 “3ποντα” του George ηταν τυχερα αρκετα.

Δε πειραζει κοιταμε μπροστα,αν πηγαινουν ετσι τα ματς μπορουμε να τα χτυπησουμε ολα.
Μια χαρα το παει το ματς ο Βογκελ και βγαζει hibbert στις τελευταιες φασεις στην αμυνα…Τι παιρνει δλδ?? #-o
Ο αλλος Buzzer beater με λει απ…Γαμω τη πουτανα

Δε μπορω…Πολυ ενταση το ματς.Ειχα και γενεθλεια και πιστευα οτι θα παιρνα δωραρα.
Τωρα παω ή σερι σχολη ή υπνο :lol:

Ηταν η μεγαλυτερη ευκαιρια των πεησερς.

Δε χανει καθε μερα βολη ο Αλλεν 10’’ πριν το τελος, δεν μπαινει καθε μερα 3ποντο μπροστα στο λεμπρον στο 1’’ και δεν παιρνεις καθε μερα 3 βολες στα 2.2’’.

Αν εκαναν σημερα το μπρεηκ ειχαν καλες ελπιδες.

Κριμα.

Τι ΜΑΤΣΑΡΑ ήταν αυτή…??? Απίστευτο παιχνίδι, το ευχαριστήθηκα πολύ…

Κατά τα άλλα, γαμημένοι Heat αποκλειστείτε να γελάω…Go go Pacers…!!! :smiley:

έχω σκάσει από το κακό μου που δεν θα δω τον αγώνα τελικά. Έχουν γαμηθεί τα τορεντ, από το πρωί το έχω βάλει να κατέβει το γαμημένο και μέχρι πριν λίγο ήταν στο 45%. Να πάει να γαμηθεί. Αρχίζουν τα ξενύχτια μάλλον.

Οι Πεησερς διεψευσαν τους παντες. Μπρεηκ μετα απο επικο παιχνιδι. Αλλα ΕΠΙΚΟ, οχι μαλακιες.

Ο Λεμπρον 36 ποντους, αλλα εκανε 2 λαθη στα τελευταια 30". Βοηθησε και ο καλος Μπος, που ειχε 17 ποντους με 2/5 τριποντα, αλλα το ενα απο τα χαμενα ηταν το τελευταιο που, στα 7", θα εδινε λιγες ελπιδες στους Χητ. Παλι τραγικα ποσοστα απο Αλλεν με 0/2 τριποντα και 2/4 βολες. Στους 14 ο Γουεηντ.

Μεγαλοι Πεησερς, νταμπλ νταμπλ απο τον απιστευτο Χιμπερτ με 29 ποντους και 10 ριμπαουντ. Ηρωικος Χιλ, ειχε 0/3 βολες σε ολο το παιχνιδι, και στα τελευταια 30", και αφου προηγουμενως τραυματιστηκε, επεστρεψε κουτσαινοντας και εβαλε 4/4 βολες και 1 κλεψιμο για να δωσει τη νικη. Ο Τζορτζ 22 ποντους, αλλα δε λεω πολλα για αυτον γιατι ο Χιμπερτ ηταν απλα απιστευτος (ιδιως στο πρωτο μισο) και ο Χιλ παρα πολυ κλατς στο τελος, οποτε κατα τη γνωμη μου τον επισκιασαν λιγο.

Παμε γερα για τη συνεχεια!
Περιμενα ηττα σημερα αλλα δειξαμε μεγαλα αρχιδια και πολυ πιστη.
Να δουμε τωρα στην εδρα μας,αν συνεχισουν αυτες οι εμφανισεις μπορουμε να πιστεψουμε στο θαυμα…
Roy θεος,West αμυναρες στο τελος,Hill κρισιμος kai George μας κρατησε μεσα στο παιχνιδι στο 2ο ημιχρονο.Mono Στεπηενσον αρνητικος σημερα αλλα μονο επιθετικα…

Ποσο καβλα ομαδα αυτη η Ιντιανα πια

επισης μαλλον το πιο απολαυστικο facial της χρονιας στον απαραδεκτο Αντερσεν απο τον Παυλογιωργη

Κάποιοι τα ‘έλεγα’ :stuck_out_tongue: , μερικά ποστς παραπάνω.

Για μένα περισσότερο θα δυσκολευτούν οι Χιτ σε αυτή τη σειρά παρά στους τελικούς. Είναι έτσι τα match up που βολεύουν την Ιντιάνα + το ότι έχουν πολυ περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό από το Μιάμι.

Αν αντέξουν και συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό (κυρίως ψυχολογικά), υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να γίνει κάνα λάθος…:roll:

[B][U]ωραιοζζζζζ[/U][/B] :!:

Eτσι σας γαμαμε.

[SPOILER][/SPOILER]

γιατί απαράδεκτος ο Άντερσεν; :-k για μένα είναι φοβερός σε αυτά τα play-off

είχε και χειρότερα νομίζω χθες

Πάντως πολύ ανώτεροι οι Indiana άξιζαν την νίκη που αν την έχαναν θα ήταν επειδή άφησαν στο 4ο τον Stevenson να κάνει την μια ταρζανιά μετά την άλλη επιθετικά. Lebron μοιραίος μεν αλλά ήταν και ο μόνος που απειλούσε του Pacers, εκλάμψεις είδαμε από Wade, Bosh οι υπόλοιποι με εξαίρεση τον Andersen ήταν σε άλλο γήπεδο.

Hibbert απλά δεν έχει αντίπαλο εναντίον των Heat.

Γιατι ειναι οτι πιο σιχαμενο εχω δει στη ζωη μου. Τον βλεπω κ θελω να του κοπανησω τη μουρη με ενα λοστο ακουγοντας Εξοντους.

Το τοπ3 των πιο αντιπαθητικων συμπληρωνουν Καρμελο και Π. Γκασολ, αλλα ο Αντερσεν ειναι #1 στο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ.

εντάξει, το κλαρινογαμπριλίκι στον μαγικό κόσμο του nba, έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα

Γιατί κάθεστε και ασχολείστε με άμπαλα σαητ με άμπαλους δημοσιογράφους

Το απαραδεκτος πηγαινε στο ποιον του,οχι στην αποδοση.“ΚΟΙΤΑΞΤΕ,ΕΧΩ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΜΟΙΚΑΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛ,WHO NEEDS BASKET SKILLS WHEN YOU GOT SWAG”. Eιναι απο τους παιχτες που πρωθουνται απο τα μηντια επειδη ειναι διαφορετικοι και wow yeah american diversity “αυτος πρεπει να ειναι τρελακιας για να εχει αυτο το στυλ”, οποτε μαζευει 5-6 ρημπαουντ,ριχνει και μια ταπα ανα δυο αγωνες και εκρηγνυται το ιντερνετ απο τη γαματιλα του. Δεν ειναι παιχτης αυτο φιλε Dead, ειναι προιον. Καλα χωρια που την αμπαλιαση του προσπαθει σε καθε ευκαιρια να την καλυψει με αθλια τσαμπουκαλικια και τρας τοκινγκ.Κατσε κατω ρε καρναβαλε.

Επισης παρ’ολο που το απαραδεκτος σημαινε σπαστικος,γελοιος κτλ και δεν αναφεροταν στην αποδοση του, μπορω να σου πω οτι δε μου εχει κανει και φοβερη αισθηση η μεχρι τωρα παρουσια του…:-k Ισα ισα σαν μια πρακτικη αλλαγη,κατι τετοιο. Λες να φταιει το ασβεστο μισος μου? :stuck_out_tongue: