Μασα τιποτα καλυτερα να παει στο διαολο. 
τι διαιτησια ειν αυτη ρε?
Τι εννοείς ότι το γρουσούζεψα; 
Καλά λογικό ήταν να μη συνεχίσει έτσι στο ματς, στην ουσία άμα χάσουν σήμερα οι heat χάσανε το πρωτάθλημα.
Ginobili ανύπαρκτος για άλλη μια φορά. Του χρόνου είναι καιρός να το κόψει πιστεύω.
Εισαι σταθερα υπερβολικος.
Δε χαθηκε ο κοσμος να μην εισαι τοσο βιαστικος στις κρισεις σου.

Μα δεν βιάστηκα, στους τελικούς είμαστε…
Δεν ξέρω αν του γυρίσουν τα λαμπάκια και κάνει κανα καλό ματς από δω και πέρα, αλλά στα playoffs ήταν φανερά ανύπαρκτος σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει
Aρα να σταματησει το μπασκετ. 8O
Ναι γιατί είναι πολύ περίεργο ένας παίχτης στα 35 του που πλέον δεν ανταποκρίνεται να αποχωρήσει από το nba
Αν ενας παιχτης στην πρωτη του μετρια χρονια “δεν ανταποκρινεται”, οκ τι να πω.
ρε παιδια 2 παιζει ο ανθρωπος, η επιδραση της ηλικιας δεν ειναι τοσο εντονη. Κατι εχει κ ειναι αστοχος, αλλα οχι να σταματησει κ το μπασκετ. Του πουστη.
Ε ειναι αστοχος ειπαμε! ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:!:
Όταν οι big 3 του Miami παίζουν έτσι δεν νικάς. Ανάσταση για Wade ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να θυμάται πόσο καιρό είχε να κάνει τόσο καλή εμφάνιση. Θύμισε λίγο τελικούς 2006.
Ginobilι γέρασε αλλά ακόμα 1-2 χρονιές τις έχει. Απλά δεν νομίζω πως μπορούμε πλέον να τον λογαριάζουμε σαν all star και να περιμένει κανείς να σηκώνει την ομάδα στην πλάτη του. Που σημαίνει στους Big 3 των Spurs μάλλον πρέπει να μπει ο Leonard.
Πάντως είναι εξωπραγματικό το πως σουτάρουν οι Spurs από μακριά. Ειδικά Green και Neal ώρες ώρες είναι σαν να ρίχνουν πέτρες σε ωκεανό.
Μου έκανε εντύπωση που δεν μπήκε καθόλου χθες ο Andersen όπως μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείται τόσο πολύ ο Splitter αντί του Blair από San Antonio.
Ατάκα του αγώνα από Jeff Van Gundy “Someone introduce Chris Bosh to the paint” :lol:
με τους 3 να παίζουν τόσο καλά, τον τζινομπιλι να κάνει τα κερατά του απο λάθη και να μπερδεύει ακομη και τους συμπαίχτες του και την ρακέτα του μαιαμι να μοιάζει ναρκοπέδιο ανα διαστήματα, δεν γάμησε κανείς…πάμε για άλλα.
…θα ξανασπάσει εκεί η έδρα:):!:
Εντωμεταξυ μονο εμενα μου κακοφανηκε αυτο που εκανε ο λεμπρον στο τελος? Τελευταια επιθεση μαιαμι, βαρεσε τριποντο για να πιασει τους 33 μονο κ μονο για να περασει το Γουειντ. Ε μαλακια δεν ειναι?
μπορεί να βάλαν στοίχημα 
Παντως, με τους Heat να επιστρεφουν στο παιχνιδι με 4 περιφερειακους, ο Ginobili θα ειναι το κλειδι απο δω και περα.
Αν επιστρεψει στις παλιες καλες εμφανισεις, ωστε μαζι και με το φορμαρισμενο Neal, οι Spurs να μπορουν ελεγξουν το ρυθμο και οταν το παιχνιδι παιζεται με κοντα σχηματα (οπως πολλες φορες εκαναν και στο παρελθον με μονο ψηλο το Duncan), τοτε μπορουν να παρουν τον τιτλο.
Εγω πιστευω πως ειναι πλεον σαφες οτι το Σαν Αντονιο δεν μπορει να περιμενει πολλα απο τον Τζινομπιλι, τουλαχιστον εκτελεστικα. Απο ασιστ κλπ μπορει να βοηθησει, αλλα εκει δεν το πολυχρειαζονται. Νομιζω οτι γενικα πρεπει να ερχεται απ τον παγκο για 10-13 λεπτα στο καθε παιχνιδι. Αν τωρα σε αυτα τα λιγα λεπτα ειναι ο Τζινομπιλι που πρεπει να ναι, ας καθεται κ παραπανω. Αλλα οχι να παιζει καταναγκαστικα κ να πεταει τουβλα.
Νομιζω γενικα δυσκολεψε η φαση για τους Σπερς πολυ. Εξαρταται βεβαια απο το κατα ποσο ο Γουειντ και ο Μπος θα παραμεινουν μαχιμοι η αν ηταν απλα εκλαμψη το προηγουμενο παιχνιδι. Αν οντως επεστρεψαν ομως νομιζω οτι το Μαιαμι θα το σηκωσει χωρις ιδιαιτερη δυσκολια, ειδικα αν εχει κ τις βοηθειες που ειχε στα προηγουμενα απο Αλλεν και Μιλλερ.
Edit: http://www.sport-fm.gr/article/tzinompili-isws-stamatisw/681908
αυτό γιατί πολλή ειρωνεία έπεσε προχθές γιατί ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ.
Ειμαι ενα βημα μπροστα. Δες το προηγουμενο ποστ.
Ναι το δα μετά αλλά βαριόμουν να κάνω εντιτ 
Λοιπόν όσον αφορά τη σειρά, εγώ γενικά τους πίστευα πολύ τους σπερς. Αν κάποια ομάδα μπορούσε να τους χτυπήσει στα ίσα φέτος είναι αυτοί. Στο τελευταίο ματς που φορτσάρανε οι big 3 του miami όμως φοβήθηκα πάρα πολύ και γενικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το τσιμπήσει το 2ο ο lebron. Απ’ την άλλη περιμένω και το σημερινό ματς όπου πιστεύω ότι οι spurs θα απαντήσουν πολύ δυνατά. Αν δεν το κάνουν μάλλον το χάσανε το πρωτάθλημα.