καλα αμα χασουν αποψε ουτε συζητηση, η σειρα απλα τελειωνει επιτοπου.
κ να το παρουν ομως το κοβω μετα λιγο χλωμο να κανουν μπρεικ.
καλα αμα χασουν αποψε ουτε συζητηση, η σειρα απλα τελειωνει επιτοπου.
κ να το παρουν ομως το κοβω μετα λιγο χλωμο να κανουν μπρεικ.
Βασικά αν οι Spurs παίξουν σήμερα όπως στο 2κ που τους είχα αντίπαλους θα κερδίσουν σίγουρα (βασικά αν παίξουν όπως στο β’ μέρος) μέχρι και ο τζινόμπιλι ξανάνιωσε στο 2κ :p:p
Σοβαρά τώρα και εγώ πιστεύω πως οι Heat δύσκολα θα το χάσουν. Νομίζω η κούραση άρχισε να βγαίνει περισσότερο στους Spurs βασικά στους παλιούς των Spurs όπως ο Parker ενώ από την άλλη Bosh Wade φαίνεται να πήραν μπρος. Πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους οι Spurs και να κάνουν τρελά παιχνίδια Green, Leonard.
Τι πρεπει να γινει για να δωσεις μια γαμημενη τεχνικη;;; :x
Τεσπα, πολυ καλο πρωτο ημιχρονο, αν και κριμα που χαθηκε η μεγαλη διαφορα.
Ελπιζω να μην το πληρωσουμε και να αντεξουμε.
Επιτελους καλος Τζινομπιλι.
Παρα πολυ μεγαλη ματσαρα.
13 ποντους με 5/6 και 6 ριμπαουντ ο Duncan
13 με 3/4 τριποντα ο Green που ισοφαρισε το ρεκορ του Allen
11 ποντους με 4/6 ο μονιμα ηρωικος Parker
11 ποντους και 6 ασσιστ ο εξαιρετικος Ginobili
9 ποντους με 4/5 ο Leonard
Αρκετα καλα θα ελεγα.
Aπλα, οταν με τοσο καλο πρωτο ημιχρονο απο ολους κερδιζεις μονο 9 ποντους, εγω το φοβαμαι καπως.
επισης εμενα με προβληματιζει που ειναι τοσο ψηλα το σκορ. Ειναι σαφες πως οι Χιτ προτιμουν μεγαλα σκορ, οι Σπερς λιγο χαμηλοτερα.
αυτο ποιος το λεει?..ειναι και σαφες τρομαρα σου
ε για να λεω ειναι σαφες παει να πει οτι ειναι στηριγμενο σε ερευνες και μελετες που εχω ολοκληρωσει. Δε λεμε οτι κ οτι.
μπορει καποιος να μου δωσει ενα στριμ σε πμ? τα δικα μου κολλανε εδω κ λιγη ωρα.
εδιτ: ααααργκ αυτο που βρηκα τωρα εχει περιγραφη απο ενα σκωτσεζοοοο
Δικαιωθηκες, τελικα. 
[B][SIZE=“6”]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΑΡΑΣ [/SIZE][/B]
κατι αναλογο πηγα να γραψω αλλα με καλυψε ο απο πανω. αντε που θα πρεπει να αποσυρθω το εδω και καμια 7αρια χρονια καλυτερο 2αρι του ΝΒΑ ( ξυλο με Κομπι για τον τιτλο εννοειται αλλα στην καρδια μου 1ος κτλ κτλ ) επειδη εκανε 2-3 ασχημα παιχνιδια σε τελικους. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΣΠΕΡΣΟΛΕ ΟΛΕ
Aπιστευτο ματς απο ολους χτες.
Παρκερ, 26 ποντοι με 10/14 εντος πεδιας και 9 ποντους στη τελευταια περιοδο.
Τζινομπιλι, 24 ποντοι, 10 ασιστ.
Γκρην, 24 ποντοι με 6/10 3π., καθως και μεγαλες αμυνες.
Ντανκαν, κλασικος με 17 ποντους, 12 ριμπαουντ, με μ.ο. τελικων 15,6 ποντους, 11,2 ριμπαουντ.
Λεοναρντ ξανα σπουδαιος, κι αυτος νταμπλ νταμπλ μεσοι οροι, χτες 16 ποντοι, 8 ριμπαουντ.
Δε γινεται να χασεις ετσι και μακαρι να το παρει αυτη η ομαδα. Η διαφορα ευφυϊας και μπασκετικοτητας ειναι τεραστια. Ειναι κριμα αυτο το πανεμορφο μπασκετ που ειδαμε χτες να παιζουν να μην ανταμειφθει.
Απο την αλλη ο Γουεηντ εχει παρει μπρος, ο Λεμπρον παρα τους 25 ποντους και τις 8 ασιστ, εξακολουθει να μην τρομαζει κανεναν στους τελικους, μεγαλος Αλλεν χτες με 2 τριποντα-φαουλ και 15 ποντους στην τελευταια περιοδο.
Και 2 στατιστικα που πολλοι θα ακουσατε ετσι κι αλλιως:
α) Ο Γκρην εκανε ρεκορ ευστοχων τριποντων σε τελικους, ενω με αλλα 4 κανει ρεκορ ευστοχων σε οποιαδηποτε σειρα πλεηοφφ εβερ.
β) Ο Ντανκαν θελει αλλα 10 νταμπλ νταμπλ για να προσπερασει το Ματζικ στη σχετικη πρωτια αυτης της λιστας για τα πλεηοφφ.
Χθες έγινε αυτό…
προφητικός ο αγώνας που έπαιξα στο 2κ 
Εντάξει χθες απλά οι Spurs έκαναν το τέλειο επιθετικά παιχνίδι, να σουτάρεις σε τελικούς με 60% είναι απίστευτο νούμερο και δεν είναι ότι δεν ανταποκρίθηκαν οι Heat στην άμυνα, το σπουδαίο χθες ήταν πως νίκησαν την καλή άμυνα των Heat. Ο Green δεν το βλέπει σαν βαρέλι το καλάθι αλλά σαν χωράφι ολόκληρο. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Αλλά και πάλι ο πιο αθόρυβος παίκτης είναι ο Leonard που για μένα είναι ο mvp της σειράς so far. Απίστευτη άμυνα πάνω σε James (αν και με πολύ σωστές βοήθειες όταν χρειάζεται) και καλές επιλογές στην επίθεση. O Green δεν λέω έχει ξεκωλιαστεί από την περιφέρεια big time αλλά όταν πάει για drive… υπάρχει θέμα.
Πάρα το 3-2 πάντως ένα μικρό προβάδισμα και πάλι το δίνω σε Heat. Δεν νομίζω πως θα ξανακάνουν τέτοιο ματς επιθετικά οι Spurs και ειδικά μέσα στο Miami και εκτός αυτού ο Wade δείχνει να έχει ξυπνήσει για τα καλά.
Θα φανεί βασικά όταν θα παίξω τον αγώνα μια μέρα πριν στο 2κ :lol::lol::lol:
απογοήτευση. περίμενα με την ληξη του παιγνιδιού να εμφανιστεί ο τζινομπιλι με μπλουζάκι, “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ROCKING”
μάστορας ποποβιτς. ανέστησε τον πεθαμένο.τον έβαλε βασικό να παίζει δυάρι και οχι να οργανώνει επιθέσεις, και αφού πήρε μπρος, κανε μάγκα μου οτι θες. ολα τα καλάθια με ντραιβ ήταν μεγάλης δυσκολίας αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα το θηρίο. ενα σπρωξηματακι και αντε γεια. οχι για τον λεμπρον που επιζητά την επαφη και το ξυλο και αν δεν πάρει σφύριγμα κάνει σαν να τον γάμησαν. να ρε μαλάκα πως γίνεται.
και πασες και τα παντα ολα
α. και…
τρελο το σημειο οπου ολο το γηπεδο φωναζε Manu Manu και ο Ginobili πηγε διπλα στην εξεδρα κ τους ξεσηκωνε. Φανηκε πως του εκανε πραγματικο καλο η σημερινη του εμφανιση, ισως σε αντιστοιχο βαθμο με την προηγουμενη εμφανιση του Wade. Απιστευτη προσαρμοστικοτητα στο παιχνιδι του. Ειδε οτι δεν μπαινουν τα 3ποντα για καποιο λογο και οτι με Green στην ομαδα δε χρειαζεται καν να τα βαλει εκεινος, οποτε αποφασισε να το παιξει με drive και κοντινα σουτ. Ε ειναι κ ο υπερτατος flopper, ξερει πως να παρει το φαουλ χωρις να γινει προκλητικος, οποτε εκμεταλλευτηκε βολες και κοντινα σουτ για μια απιστευτη εμφανιση.
Ο Green ειναι ασταματητος, πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με τον τυπα, αλλα πραγματικα εχω πολυ καιρο να δω κατι τοσο εντυπωσιακο απ την περιφερεια. Μιλαμε για τρομακτικα ποσοστα. Επισης για καποιο λογο εχει γαμηθει να μοιραζει ταπες σε ολα αυτα τα παιχνιδια, χθες ειχε 3.
Κλασικα τιμιοι οι Parker και Duncan. Ο μεν Parker οσο τραυματιζεται και υποφερει τοσο πιο πολυ προσπαθει, ο δε θειος Tim εκανε ακομη ενα double double με μια ακομα πολυ σοβαρη εμφανιση. Σημαντικη και η βοηθεια του Leonard και παλι, ενω αμυντικα βοηθησε και ο Diaw αρκετα.
Για το Miami τωρα, ο Wade οπως ολα δειχνουν εχει ξυπνησει για τα καλα, και ο Pop καλα θα κανει να βρει καποιον τροπο να τον αντιμετωπισουν, γιατι αλλιως αυτος κ ο Lebron θα συνεχισουν να κανουν μεγαλη ζημια. Κατα τα αλλα, σεβασμος στον τεραστιο Ray Allen. Επισης ΨΟΦΑ ΣΙΧΑΜΑ BATTIER.
Αmen to that brother
προγνωστικα για αποψε?
γιατι εγω δεν μπορω να κανω κανενα απολυτως
Εγώ βλέπω heat. Οι Spurs έκαναν το τέλειο παιχνίδι τους στο προηγούμενο και δυσκολεύτηκαν αρκετά. Δεν ξέρω αν ο Ginobilli μπορεί να κάνει και πάλι τα ίδια, αντίθετα ο Wade μάλλον μπορεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ενώ δεν ξέρω πόσο ανοιχτός ακόμα είναι ο κώλος του Green. Από την άλλη οι Heat όταν κινδυνεύουν πάντα παίζουν πολύ καλά. Εκτός αυτούς νομίζω ο Lebron χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση στους τελικούς. το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε καλά του έκλεψε την παράσταση ο Wade.
Επίσης σήμερα θα χρειαστεί Andersen. Δεν πιστεύω να επιμείνουν στο small ball τόσο πολύ, οι spurs το ακολούθησαν με μεγάλη επιτυχία.
Τελευταίος λόγος είναι πως το ματς απ που έκανα στο 2k νίκησα πολύ άνετα με Heat και μιας και βγήκε προφητικό την προηγούμενη φορά… 
Heat απόψε, Spurs στο έβδομο παιχνίδι.