Δε θα κοιμηθούμε ποτέ σωστά. Χτες Stanley Cup (πάμε μωρή Βοστόνη!), σήμερα NBA…
βασικα ειναι η ευκαιρια των σπερς. αν δεν νικησουν αποψε πολυ δυσκολα μεθαυριο. εν τω μεταξυ νομιζα την πεμπτη ειχε το ματς, οχι αποψε. καλος ειμαι και γω :lol:
εγω σπερς θελω παντως, να το παρουν να φυγουν οπως τους αξιζει.
Ειμαι παρα πολυ φανατικα με σπερς αποψε. Αμα το χασουν φοβαμαι οτι θα χασουν και τον τιτλο.
Μακαρι να κανουν το θαυμα και να το τελειωσουν μια και καλη.
Όλος ο κόσμος είναι απόψε με spurs απ’ότι φαίνεται :lol: Τί έγινε που πήγαν οι ‘heat’ fans στην Ελλάδα; ;
Εγώ είμαι ένας.
^^
Τι να σου πω παιδάκι μου. 
Σε άλλα νέα ο τίτλος κρίνεται σήμερα. Όποιος κερδίσει το πήρε κατ εμε. Ελπίζουμε να μπουνε οι Σπερς με την φόρα του απίστευτου προηγούμενου ματς.
[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΚΟ ΡΕ ΜΑΝΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ [/B][/SIZE][/SPOILER]
Δεν είναι το θέμα ότι γέμισε ο τόπος spurs και χάθηκαν οι οπαδοί των heat. Πολύ απλά οι οπαδοί οποιασδήποτε άλλης ομάδας σε μεγάλο ποσοστό είναι heat-haters οπότε υποστηρίζουν spurs. Και γω μαζί 
Ε ΝΑΙ :lol:
εγω ειμαι με τους Σπερς επειδη ειμαι Χεητερ του Μαιαμι, αλλα και για να το σηκωσουν οι γεροι να κλεισουν τον κυκλο τους οπως τους αξιζει (τουλαχιστον οι 2, γιατι ο παρκερ πιθανοτατα εχει λιγο ψωμι ακομα)
ναι πολύ σωστό και το τελευταίο. ενώ λόγω σχέσης με αμερική γενικότερα δεν τρέφω και πολύ συμπάθεια για τεξας και σε φυσιολογικές συνθήκες θα μουν hater τους, τους spurs τους γουστάρω γιατί είναι πρότυπο ομάδας
ΚΑΡΦΩΜΑΤΑΡΑ Leonard
πολυ τρελο ομως
Τo καρφωμα του Λεοναρντ ειναι το OUTTA MAH WAY WHITE BOY dunk of the year. Κοντεψε να εκραγει το λαπτοπ απ την καβλα… Απο που πατησε ρε??? 8O
6/6 ο Duncan… Απίστευτα σουτ.
Κολλήσαμε λίγο στο τέλος της πρώτης περιόδου…0-8 μέχρι τη βολή…
μπηκε ο Splitter για λιγο για να ξεκουραστει ο Duncan και γαμηθηκε το συμπαν
[SPOILER]ΠΣΟΦΑ BATTIER[/SPOILER]
Αν δεν ξεκολλήσει και κάποιος άλλος, δεν θα τα πάμε καλά…
δε λεει να ξεκολλησει ο καποιος αλλος.
Ευτυχως ειναι ο Duncan αρκετα ξεκολλημενος και για κεινον
edit: Μαλακες συνειδητοποιειτε τι κανει ο τυπος?
25 πόντοι και 8 ριμπάουντς στο ημίχρονο!!!
Και Diaw εξαιρετικος …απιστευτα ευφυης παιχτης, απολαυστικος πασερ, παροτι ειναι ενας μπογος και μισος. 
Αν βοηθησει και καποιος αλλος, γιατι ο Τιμ δε θα αντεξει ετσι ολο το ματς, ισως να μη χρειαστει να ξαναξενυχτησουμε. 
30 ποντους 12 ριμπαουντ ο θειος στα μεσα της 3ης