Nba

ποσο αλαζονικη σκατοφατσα ο λεπρος ρε γμτ

αντε και γαμησου ρε τζειμς.

Δεν ξερω αν ηταν φαουλ στο Τζινομπιλι.

Τοσο κοντα γαμωτο.

Ξεκινας 4η με +10, το ξαναφερνεις στα μετρα σου με τρελο σερι και χανει διαφορα 6 ποντων για πλακα.

Οταν φτανεις τοσο κοντα και δε σκοτωνεις τον αντιπαλο, δεν ξερω τι μπορεις να περιμενεις σε 7ο ματς στην εδρα του.

Ενα ΓΑΜΗΜΕΝΟ ριμπαουντ ηταν ολο το πρωταθλημα ρε παιδια… :frowning:

To θεμα ειναι οτι οι Χητ πηραν ενα ανελπιστο δωρο, ελπιδες απο το πουθενα.

Την ωρα που οι Σπερς θα πανε ξεθεωμενοι σε ενα 7ο τελικο, εκτος εδρας και ξεροντας πως μπορουσαν σημερα να ειναι πρωταθλητες.

το πρωταθλημα τελειωσε σημερα παιδια.

μακαρι να βγω λαθος.

Σε τετοιες περιπτωσεις η ομαδα που βρισκεται στη θεση των Σπερς το χανει σχεδον παντα με κατεβασμενα τα χερια.

Kι αυτο το πραμα που πρεπει να κανεις σκοτωμενη επιθεση για να εχεις το 2-for-1;;;

Ρε, γαμω τον αντιθεο μου για αμερικανικη φιλοσοφια, κανε μια γαμημενη σωστη επιθεση, περνα μπροστα και βλεπουμε τι θα γινει στην τελευταια.

ΚΙ ΕΝΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Αυτο.

γαμηθηκε η φαση ρεε

Μαλακια. Μαλλον τελειωσε υπερ του Μαϊαμι.

κριμα :frowning: . οπως και να εχει ας δωσουνε οτι εχουνε στο τελευταιο ματς. α ρε ντανκαν τιμη και δοξα ρε παιχτουρα. 4 δαχτυλιδια εχεις, παρε και το 5ο για να φυγεις οπως πρεπει μωρη παιχτουρα!

[SPOILER][/SPOILER]

και η τελευταία φάση ήταν και βήματα

4 ώρες μετά σε έναν μίνι απολογισμό ενός μεγάλου αγώνα.

Χαλάλι το ξενύχτι, παρόλο που κοντεύω να κοιμηθώ πάνω στο γραφείο.

Συγκινητικός ο Τίμιος Τιμ, ένας παίκτης που το μπασκετικό IQ του πρέπει να μπει σε μουσείο, αμέσως μόλις αποκρυπτογραφηθεί από τη NASA. Όσο άντεξε ήταν απλά μεγαλειώδης. Μακάρι να είχε πιο πολλές βοήθειες και ανάσες. Δυστυχώς για τους Spurs κανείς άλλος δεν τράβηξε πραγματικά σε διάρκεια αντίστοιχη. Θα ήταν τώρα πρωταθλητές.
Και μάλλον δεν θα είναι.
Λίγα λόγια για τον Λεμπρόν. Γουστάρετε, δεν γουστάρετε, ο τύπος είναι η επιτομή του σύγχρονου all-around. Κάποια στιγμή έκανε τόσα πράγματα μέσα στο παιχνίδιν και στις δύο μεριές του παρκέ, που ήθελες 500άρη σκληρό για να τα καταγράψεις… ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ τρίποντο του Άλλεν, από αυτά που γράφουν ιστορία στα κιτάπια των τελικών. Και τέλος δύο μεγάλες φάσεις του Μπος που σφράγισαν το μεγαλείο του αγώνα.

Και κάτι για τη διαιτησία στις τελευταίες φάσεις. Παιδιά, αυτές τις φάσεις ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΟΥΛ. Αφήστε που αμφιβάλλω, αν έγινε φάουλ στον Τζινόμπιλι, έτσι που πήγε σαν το τραγί πάνω σε 4 παίκτες. Αυτά…

Κρίμα μόνο που τελείωσε…

Καλά παιδιά μπορεί αυτή τη στιγμή τα προγνωστικά να είναι με τους heat, αλλά μην το ισοπεδώνουμε τελείως. Τους spurs έχουν αντίπαλους, δεν είναι και καμιά ομαδίτσα που λες δεν έχει τη βαριά τη φανέλα να πάρει το διπλό και το πρωτάθλημα…

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γουστάρω αλλά χτες αν το έπαιρναν οι Σπερς θα τους το είχε δώσει και ο ίδιος. Οι επιθέσεις που έχει κάνει στα τελευταία λεπτά ήταν τραγικές και του στυλ “κάντε όλοι στην μπάντα να περάσει ο βασιλιάς…” . Μόνο που δεν πέρναγε με τίποτα. Μιλάω για το τελευταίο δίλεπτο της τέταρτης και το λεπτό της παράτασης. Αλλωστε το είπε (παραδόξως) και ο ίδιος σε δηλώσεις αμέσως μετά οτι έκανε κάποια… λάθη και κακές επιλογές.

Κάποια στιγμή είχε 11 ασσιστ 20κατι πόντους και 9 ριμπάουντ και λέω “κοίτα να δεις που επίτηδες πετάει τούβλα για να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και να κάνει τριπλ νταμπλ” :lol:

Τα βρήκε πάντως σκούρα με την άμυνα του Ντιο χτες και δεν είναι τυχαίο οτι έφτασε από τους 9 του πρώτου ημιχρόνου στους 30 όταν είχε άλλο αντίπαλο (βγήκε και σχετική κάρτα κάποια στιγμή.

Ο Πόποβιτς έκανε λάθη χτες και εκτός του τριπόντου του Άλλεν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις δύο φάσεις με τον Τζινόμπιλι και τον Πάρκερ επιλέγει να γίνει “μπούκα” ώστε να κερδιθεί πιθανό φάουλ από τις επαφές. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ποτέ περίπτωση να δώσουν φάουλ εκεί οι διαιτητές και πήγαν τσάμπα οι επιθέσεις.

νομιζω οτι τωρα οι Σπερς θα πανε με ψυχολογια κατω απ το μηδεν, εχοντας χασει το πρωταθλημα κυριολεκτικα μεσα απ τα χερια τους.

βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να πεισμωσουν ξεροντας οτι το αξιζαν και να πανε να τα κανουν ολα πουτανα, αλλα αυτη η ευκαιρια ηταν one of a kind. 3/12 ο Λεμπρον μεχρι την τεταρτη, 0/5 ο Αλλεν κλπ κλπ.

το προγνωστικο μου για το επομενο λεει χιτ 75%.

Δεν το ειδα το ματς, αλλα εχω φαει ποσες ωρες σημερα να βλεπω τις φασεις και μετανιωνω που δεν το ειδα. Τι ματσαρα ηταν αυτη, η αποθεωση του αθληματος. Ειμαι παραδοσιακα Lakers και δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση για το ποιος θα το παρει, αλλα εχουν δωθει ομηρικες μαχες σε ολα τα ματς των τελικων και ειναι απολαυση να βλεπεις τετοιους αγωνες. Μεγαλη μαλακια των Spurs που δεν εκαναν φαουλ στην τελευταια επιθεση των Heat στην κανονικη διαρκεια. Και τις μαλακιες του Popovich “εδω δεν κανουμε φαουλ οπως στην Ευρωπη”, τις ακουω βερεσε. Αν παρεις ενα αρχιδι τωρα θα σου πω εγω βλακα.

Παντως μην εισαστε σιγουροι οτι το εχουν στανταρακι οι Heat, με ολα αυτα που εχουμε δει δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος. Αυριο στις 04.00 δηλαδη ξημερωματα Παρασκευης δεν ειναι ο 7ος τελικος?

Τεράστιο ματς χθες, ένα από τα καλύτερα που έχω δει στην ζωή μου. Πολλές μεγάλες φάσεις αλλά πολλά λάθη και από τους 2 στα τελευταία λεπτά. Δεν υπάρχει νόημα ανάλυσης βασικά. Επίσης είναι γελοίο να μιλάμε για διαιτησία ε, οι Sprus στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έριξαν τρομερό ξύλο στην άμυνα χωρίς να χρεωθούν με πολλά φάουλ, το να απορούμε γιατί δεν πήραν φάουλ στις τελευταίες φάσεις είναι εκτός κάθε λογικής (η τελευταία φάση Green, Bosh είναι πεντακάθαρη έτσι και αλλιώς, η φάση με Allen, Ginobili μοιάζει υπερβολικά με αυτή του Green και James που σωστά δεν δόθηκε τίποτα λίγο πιο πριν).

Ginobili παντως ήταν αρνητικό στοιχείο χθες. Lebron mvp του ματς, μπορεί να έκανε πολλές λάθος επιλογές αλλά αυτός τους έβαλε ξανά στο ματς με μεγάλα καλάθια αλλά και μεγάλες άμυνες.

Παιδιά είναι λιγο άσκοπο να μιλάμε για τελειωμένους Σπερς στο 7ο ματς κτλ. Για όποιον παρακολουθεί την σειρά και γνωρίζει 5 πραγματάκια βλέπει πως γενικά εξελίσσεται έτσι όπως πρέπει (η σειρά εννοώ)

Περισσότερα θα γραψω όταν κριθεί ο τίτλος

Μεγαλε Ντανκαν , μας καυλωσες.

Γενικα, συμφωνω.

Ωστοσο, η σειρα επρεπε να 'χει τελειωσει χτες.

Γιατι οσο λογικο φαινεται να πανε οι μεγαλοι Σπερς και να κανουν ο,τι εκαναν χτες (και γενικα σε ολη τη σειρα) και απλα αυτη τη φορα να το τελειωσουν σωστα, αλλα τοσο λογικο ειναι να ειναι ψοφιοι απο την κουραση, με τους Χητ να εχουν υπερβολικα καλυτερη ψυχολογια σε ενα 7ο ματς στο σπιτι τους.