Γενικά πιστεύω πώς και στο 7ο παιχνίδι μπορούν να πιέσουν οι spurs και να το πάρουν.Μην τους ξεγράφετε, έχουν γνώσεις, έχουν αθλητικά προσόντα και μια τρομερή μεταβλητότητα στα συστήματα και στο ρυθμό παιχνιδιού για να έρχονται πάντοτε στα μέτρα των heat
Θέλω να πιστεύω πως η εμπειρία των Σπερς θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο από την κούραση.
Σημερα βγηκαν και για δείπνο ολοι μαζί λεει.
Για να πάμε και μερικά πιο… τεχνικά.
Ο Green έδειξε αυτό που ήταν φανερό όλη την σεζόν. Όταν δεν μπαίνουν τα σουτ είναι ακίνδυνος επιθετικά, δεν έχει καθόλου καλό drive και σουτ από μέση απόσταση μετά από ντρίπλα. Duncan είναι θαύμα της φύσης αλλά ο παίκτης που έχει κερδίσει τον δικό μου θαυμασμό από πλευράς spurs και έχω βαρεθεί να το γράφω εδώ μέσα είναι ο τρομερός και φοβερός Leonard, μιλάμε για μεγάλη παιχτούρα.
Από την άλλη νομίζω πως οι Heat δεν χρειάζονται τον Bosh, πιο χρήσιμος θα τους ήταν ένας δυνατός ψηλός που να γεμίζει το καλάθι στην άμυνα και ας χάσουν το σκοράρισμα. Και με Pacers και με Spurs η ζημία μέσα στα καλάθια για τους Heat ήταν πολύ μεγαλύτερη από το όφελος που είχαν επιθετικά από τον Bosh. Δεν είναι σεντερ και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Καλύτερος είναι o James μέσα στην ρακέτα από αυτόν.
Μικρή απογοήτευση στην σειρά ο Cole, έκανε καλή σεζόν και μερικά μεγάλα παιχνίδια στα play-off δεν έχει φανεί όμως στους τελικούς και χθες δεν μπήκε καθόλου.
Ισχύει αυτό που λες, αλλά βέβαια χτες ο Γκριν δεν είχε σχεδόν κανένα ελεύθερο σουτ. Θέλω να πω πως οι Χιτ ήταν ετοιμασμένοι αμυντικά γιατί τους είχε κάνει ζημιά και ο Πόποβιτς δεν τον ελευθέρωσε καθόλου με κάποιο σύστημα σε όλο το παιχνίδι.
Για τον Μπος συμφωνώ πως είναι για λύπηση όταν παίζει 5 στην άμυνα με αντιπάλους τύπου Τιμ όπως χτες, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να παίξει 4 και αν τον έβαζε ο Σποέλστρα μαζι με άλλον στο 5 (αλλά πραγματικό σέντερ και οχι Αντερσεν), έτσι όπως το φαντάζομαι θα κάνανε παπάδες. Και μόνο που θα του γλιτώσει λίγες μελανιές από το ξύλο που τρώει, θα τον ανεβάσει πολύ =Ρ
Συμφωνω και γω εδω.
Κοίτα δεν χωράει όμως στην ομάδα 5αρι καλύτερο από Andersen αυτή την στιγμή κυρίως λόγω σαλαρί καπ. Επίσης ο Bosh με Pacers έπαιξε αρκετά στο 4 και ήταν τραγικός. Έχει γίνει πολύ soft παίκτης, στηρίζεται υπερβολικά στο σουτάκι του αλλά δεν μπορούν οι Heat να του δώσουν 15-20 σουτ σε κάθε αγώνα μέχρι να βρει το χέρι του.
Εν αναμονή του ΤΕΛΙΚΟΥ σήμερα. Πάλι ξενύχτι, αν και νομίζω ότι το μεγάλο ματς το είδαμε προχθές. Θεωρώ -και μακάρι να βγω ψεύτης- ότι το Μαϊάμι θα πάρει το δαχτυλίδι σχετικά εύκολα. Σέβομαι όσο δεν πάει τους Σπερς, αλλά για μένα την ευκαιρία τους την έχασαν…
Μεγάλη ομάδα είναι οι Σπερς, δεν είναι ξεγραμμένοι, αλλά τα προγνωστικά είναι εναντίον τους όπως και να το κάνουμε. Μακάρι να κερδίσουν, πάντως.
μολις ειδα.δεν κάνω ούτε αναφορά στον ΥΠΕΡ [SIZE=“6”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ [/SIZE] ντανκαν.
απλά να πω…
[SPOILER]
[/SPOILER]
*τι εβαλες ρε μαλακα…

άμα γίνει θριλεράκι σήμερα δεν τον βλέπω καλά τον εκφωνητή. ρετάρει πάρα πολύ
πάντως το highlight από τον 6ο αγώνα ήταν το τρίποντο του Miller με ένα παπούτσι :lol:
νομιζω οτι η αγωνια ειναι στο αποκορυφωμα. Εγω το σκεφτομαι κ σχεδον με πιανει ταχυπαλμια.
Επισης ξαναβλεποντας τη φαση, μαλακιες ελεγα για Τζινομπιλι και φαουλ στην τελευταια φαση. Παιζει να εκανε κ βηματα, κ μετα απλα μπλεχτηκε κ πηγε να φλοπαρει μπας κ παρει καμια βολη.
εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εγινε φαουλ στον μπος με το που κατεβασε το ριμπαουντ στην τελευταια φαση
Αυτό με το φάουλ πολύ το γράφετε αλλά εδώ παίδες δεν είναι euroleague. Πολύ σπάνια στο ΝΒΑ βλέπεις να γίνονται τέτοια φάουλ και δύσκολα θα άλλαζε αυτό τώρα.
Πσσσς, τι περιμένεις, αμερικανάκια…
Κάτσε να δούμε τι θα ακούσει ο Πόποβιτς, αν χάσουν τα ξημερώματα οι Σπουρς…
Φιξντ.
Αν και ο Ποπ δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν και κανεις δεν εχει διακαιωμα να του πει το παραμικρο
το γιατι δεν γινονται γενικα δεν καταλαβαινω, οχι γιατι δεν εγινε προχθες, αυτη η φαση ηταν ενα πρωταθλημα για τους σπερς
τωρα για λεμπρον πειτε ο,τι θελετε, αλλα παλι οταν αρχισε να καιει η μπαλα πονεσανε τα ματια μου απο αυτα που εκανε
Αυτό λέω κι εγώ. Ιστορία πας να γράψεις ρε Ποπ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!
Τι να πω. Αν αυτές είναι οι αρχές του, πάω πάσο και τον παραδέχομαι κάμποσο. Αν έχει κάνει απλά μαλακία, ας βγει να το πει μετά και θα τον παραδεχτώ ακόμα περισσότερο.
Η μπάλα δεν θα έφτανε να καίει, αν ο Λεμπρόν δεν τα έκανε όλα πριν…
ναι ρε παιδι μου μαγκια του, πηρε μεγαλες φασεις πανω του, αλλα τωρα σοβαρα αυτος ο τυπος θεωρειται μπασκετμπολιστας δηλαδη? τις ειδατε τις τελευταιες φασεις και τι εκανε