Nba

ειδαμε ομως και τις προτελευταιες που εκανε τα παντα.

Τα χουμε πει, και γω τον αντιπαθω, δεν ειναι πολυ clutch, αλλα οτι ξερει μπαλαρα δεν μπορουμε να το αμφισβητησουμε.

Είναι απλα φοργουρντ , παμε παρακατω :slight_smile:

Γενικα, το μη φαουλ στην Αμερικη οταν εισαι στο +3 το καταλαβαινω απολυτα και εχω την αισθηση οτι γινεται, επειδη ξερουν οτι ετσι διασφαλιζουν ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Nα το πω πολυ απλα, ποιο ειναι το σκεπτικο για μενα.

Εστω οτι κανεις φαουλ κ μενει χρονος αρκετος, γραφει ο αντιπαλος κ τις 2 βολες, αφου δε θα εχει αγχος λογω του οτι ειναι πολυ κοντα στην ηττα.

Καπακια φαουλ, η ομαδα που προηγειται ανετα μπορει να χασει τη μια, λογω αγχους ή επειδη στην τελικη βολες ειναι …πριν μια μερα στην τελικη ειδαμε Τζινομπιλι, Λεοναρντ να χανουν.

Αν φτασει να εισαι στο +2 με τον αντιπαλο να εχει χρονο και μπαλα, στο ΝΒΑ υπαρχουν οι σουτερ που μπορουν να σε αφησουν στον τοπο.

Εδω στην Ευρωπη που δεν υπαρχουν αυτοι οι σουτερ, που θα παρουν και θα γραψουν σκοτωμενο σουτ, καλα κανουν και προτιμανε το φαουλ.

Εκει σου λενε, παιξε μια καλη αμυνα, γιατι αλλιως μπορει να βρεθεις στο καναβατσο απο το πουθενα.

εμεναν 5.4 δευτερα χωρις ταιμαουτ. τωρα αν φοβασαι σουτ απο τα 11 μετρα τι να πω

Δεν εμεναν 5.4", 5.4" εμεναν αφοτου πηρε ο Μπος το ριμπαουν και εκει απλα δεν προλαβαν να κανουν φαουλ πριν φτασει η μπαλα στον Αλλεν …ε, οταν εφτασε ολοι ξερουμε ποσος χρονος χρειαζεται για να σηκωθει ο Αλλεν.

Απο κει και περα μπορουσε να εχει γινει ισως φαουλ περιπου στα 10" πριν σηκωθει ο Λεμπρον για τριποντο, αλλα θα υπηρχε και παλι χρονος για να εχουν ενα καλο τριποντο.

δεν ειναι πως δεν προλαβαν, δεν εκαναν φαουλ επιτηδες. τεσπα δεν θα το καταλαβω ποτε αυτο με το νβα

http://www.youtube.com/watch?v=tr6XsZVb-ZE

Δηλαδη σ’ αυτη τη φαση εσυ βλεπεις απο τη στιγμη που φευγει η μπαλα απο τα χερια του Λεμπρον και μετα να προλαβαινουν να κανουν φαουλ και να το αποφευγουν;;;

Ασχετα που και να προλαβαιναν, παιζει να μην εκαναν.

ναι εγω βλεπω να προλαβαινουν, αποφαση του προπονητη ηταν να μη γινει φαουλ, το ειπε κιολας σε ερωτηση

Ναι, το ακουσα, απλα εγω βλεπω να μην μπορει να γινει απο το σημειο που λεω και μετα και η “αποφαση” του Ποπ να αφορα την επιθεση των 20" που ειχαν οι Χητ.

Το πρόβλημα όταν παίζει με τον Άντερσεν δεν είναι το πόσο καλός είναι ο Μπιρντμαν, αλλά πως αναγκαστικά λόγω ύψους το αντίπαλο σέντερ το χρεώνεται ο Μπος. Το ίδιο συμβαίνει και στην επίθεση. Και στις δύο περιπτώσεις τα βρίσκει σκούρα λόγω σωματοδομής (κυρίως).

Βάλτου τον Κωστάκη τον Κουφό δίπλα να τρώει τις “ψιλές” και τις “χοντρές” και θα βρει και χώρους και ψυχολογία.

Μπορεί να είναι σκατοφατσα και τέρμα αντιπαθητική φυσιoγνωμία, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως ξέρει καντάρια μπάσκετ.

Για σήμερα ελπίζω μόνο να δούμε ντερμπι και να αξίζει το ξενύχτι. Τώρα αν αυτό συνδυαστεί με τσαπου στους αχώνευτους, ακόμη καλύτερα. :slight_smile:

Δεν ξέρω τι θα γίνει απόψε, δεν υποστήριζα ποτέ τους Σπερς, ούτε αντιπαθώ τον Λεμπρόν (απλά δεν είναι ο καλύτερος).

Όμως επειδή οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται, ούτε επιβάλλονται απ τα μήντια:

14 χρόνια πριν…

Ο Τιμ Ντάνκαν ήταν εκεί, όπως και ο Πόποβιτς.

Και βέβαια ο μέγας Ναύαρχος, αλλά και πολλοί άλλοι διόλου άσημοι.

Πάντως είναι το απόλυτο ζευγάρι τελικών. Όπως πριν από κάθε αγώνα παίζω τον αντίστοιχο στο 2κ που σου δίνει το παιχνίδι στην κεντρική σελίδα. Παίρνω Heat μιας και από αυτούς ξέρω τα συστήματα καλύτερα, spurs δεν έχω παίξει. 2 παρατάσεις και νίκη με ένα καλάθι στο τέλος, περισσότερες ανατροπές και τρίποντα στην λήξη από τον 6ο τελικό είχε το ματς :lol::lol:

εγω με Σπερς στο @Κ νικησα 2 φορες σημερα

και παλι με τσαμπουκα στο 1ο δεκαλεπτο. μου φαινεται τα εχει βρει λιγο σκουρα ο Τιμοθεος με τον ποζερα τον αντερσεν?

Ολοι οι spurs κοιμουνται ορθιοι… [-X

lol 3 στα 3 ο άμπαλος!

γαμησε τα… η απατη η ιδια…

και ο Green 0/2 νομίζω ε…

παντως τους αναγκαζουν σε πολλα λαθη, ειναι καλο αυτο σε ενα παιχνιδι που οι περισσοτεροι νομιζαν οτι οι Χητ θα μπουνε με τη χλαμυδα μεσα και θα μοιραζουν 20αρες στο ημιχρονο.

Επισης μεχρι να παρει τη μπαλα, να σηκωθει και να την αφησει μεσα στο καλαθι ο Σπλιττερ βγηκε η ψυχη μου…

τι θα γινει με τα rebound ρεεε