Nba

Ε ναι, ειναι εξοργιστικο… Παρτε και κανενα ρε παιδια, 3 επιθετικα σε μια επιθεση πηραν οι αλλοι…

Η προσωποποιηση της ταλαιπωριας ειναι αυτος ο παικτης…

Κυριαρχεί και λογικά η νευρικότητα, η μπάλλα κατεβαίνει με δυσκολία και η άμυνα των Χιτ, είναι πολύ πιο σφιχτή σήμερα…

και πιο σφιχτη η αμυνα των heat και δεν βλεπω και την περιφερια των spurs να πιανει αποδοση προηγουμενων παιχνιδιων…
μακαρι να ξυπνησουν

O Wade γαμαει σημερα. Ασταματητος !

η αποψη μου απεναντι στον ποποβιτς δεν εχει μεγαλη αξια, αλλα μονο εγω βλεπω περιεργα την επιλογη να τους αφηνει τα σουτ με την ελπιδα οτι θα χασουν καποια και θα τους κοπουν τα ποδια? δυο σουτ του λεβρονη, τωρα η τελευταια επιθεση με γουεηντ…:-k

Θα παει ο Πατ Ραιλι αποδυτήρια διαιτητών να κανει τσαμπουκα για βολες;

15-3 βολές…

βλέπω μπλουζάκια να έρχονται…

Οσο θα πεταξουν και οι θεατες καρεκλες, φωτοβολιδες και τουβλα στους παικτες.

Έχει ψωμί το παιχνίδι. Το σχέδιο των Σπερς στην επίθεση είναι προφανές. Χτύπημα στην καρδιά της ρακέτας. Έχουν ήδη πάρει το τρίτο φάουλ του Μπος και θα φανεί αν θα έχει πετύχει προς το τέλος.

Στην άμυνα για μία ακόμη φορά επιλέγουν να αφήσουν τα σουτ. Είναι σε καλή μέρα ο Γουέιντ όμως και μπορεί να κάνει ζημιά αυτό.

Από κει και πέρα ο Σποέλστρα το είπε σε ενα ταιμ αουτ στο 6ο ματς. '“These finals are all about runs” Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος από τους δύο θα κάνει το σερί που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

υ.γ. Ο καλός ο Γουέιντ είναι ο λόγος που γουστάρω το μπάσκετ σε πουστη.

Ο Βοsh ειναι μες στην αγωνια…

Δειχνει ποσο ‘‘απλο’’/απλο ειναι το μπασκετ: Ασε τους αλλους να τυραννιουνται με διεισδυσεις, τριπλες δεξια αριστερα και παει λεγοντας, αυτος στεκεται μπροστα τους και το κολλαει. Ετσι απλα. :slight_smile:

αντε βρε γκρην παλλικαρι μου να ξεμπουκωσεις, μπηκε το πρωτο!

edit: μιλαμε για τρελο ματς ετσι?

…άντε με το χρονόμετρο, γαμώ το ΣΕΦ μου μέσα…

και buzzer-beater!

Ναι, χάλια ματς και σήμερα…8O8O8O

Γαμιεται ο Διας παλι…

τι buzzer beater…
εδω εχει 4/4 ο battier…

4 Battier, 5 LeBron, buzzer απο θεο o Chalmers …δε γαμιομαστε λεω γω.

Αν είναι έτσι και τα βάζουν, να σηκωθούμε να φύγουμε από το γήπεδο…

To διδυμο Παρκερ Ντανκαν ειναι κατι που θα διηγουμαστε στα παιδια μας, δεν εχω να πω κατι αλλο.