Nba

74 από τους 77 του Μαίάμι, τους έχουν βάλει 4 παίκτες…

και αυτό το Γκριν δεν κάνει τίποτα σωστά…

Μεγαλη ματσαρα…

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;;;

Xριστε μου τι βλεπουμε!!!

1. Γκρην γαμιεσαι αποψε
  2. 6/7 Μπατιερ? Αληθεια τωρα?
  3. Τιμ Ντανκαν.

Θα χασουν το πρωταθλημα απο τον Μπατιερ ρε μαλακαααα…
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΕΡ γαμω την πουτανα μου !!!

#-o#-o#-o

Τι κανει ο Ντανκαν??? Ο Μπος απλα ειναι αθλιος σημερα, αποντος και ολο λαθη κανει.

ENA AΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΓΑΜΩΤΗΝΚΟΙΝΩΝΙΑ

γιατι με διαψευδεις???

οχι ετσι ρε γαμωτο, δεν το αξιζει αυτη η ομαδα!

ΒΑΛΤΟ ΡΕ…βάλτο…

τελος…γιατι ρε μανου…

Μοιραίος ο Gino τελικά…

έχουμε πρωταθλητή…

Και τελειώστε το παραμυθι με το Λεμπρον, ε;

η εμφανιση του Λεμπρον στο 2ο ημιχρονο πραγματικα απο αλλο πλανητη…του αξιζε αυτο το πρωταθλημα…

Ντραηβ απο baseline με αμυνα φουλ και βήματα αντι για strike stop; Σοβαρα;;[-X[-X

Ξενερα

Ο αθλητισμος (και αυτος) ειναι εδω για να μας υπενθυμιζει ποσο αδικη ειναι η ζωη.

Μοιραια λαθη απο Ντανκαν και με το χαμενο λεη απ κ με την καταδικασμενη σε λαθος του Τζινομπιλι πασα.

Κανε μας τη χαρη, σε παρακαλω.

Τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ειδαμε απο τον Τζινομπιλι στα δυο τελευταια και κρισιμοτερα παιχνιδια, δεν τις εχουμε δει ουτε απο τον Παπαλουκα στα χειροτερα του… :expressionless:

Κριμα να βλεπεις τετοια πραγματα απο τον αγαπημενο σου μπασκετμπολιστα… :frowning:

σορυ, αλλά δεν είδα καμία αδικία από τη ζωή…

Αξιοι πρωταθλητες οι Heat, ο Lebron στο 2ο ημιχρονο ηταν εξωπραγματικος… Αλλα και οι Spurs το παλεψαν αν και το λαθος τους ηταν που αφησαν τοσα ελευθερα σουτ. Φοβεροι οι Wade, Battier και Duncan.

Μονο το σημερινο ειδες, ετσι;;; :smiley:

και εγω αντιλεμπρονικος φουλ ειμαι και κραζω χρονια τωρα, αλλα δε μπορεις να το αρνηθεις. Σορρυ κιολας αλλα οποτε σηκωνοταν ηταν καλαθι. Και ναι οπως αποδεικνυουν τα σπαραξικαρδια ποστ μου πιο πριν πιστευω οτι περισσοτερο αδικησαν οι σπερς τον εαυτο τους με χαζες επιλογες, αλλα τετοια εμφανιση σε 7ο τελικο απλα φωναζε φερτε το δαχτυλιδι. Κι ας ειχε πλατες και απ τον Μπαττιερ, 6/7 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

α και απο σημερα καντε το Βig 2 γιατι καλα κρατησε το παραμυθακι με τον Μπος

Εδω θελεις εναν Πανο_Σταργκειζερ να φωναξει :

[B][SIZE=“5”]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ [/SIZE][/B]