http://www.youtube.com/watch?v=KybC5xXHvKM
πόσο θεούλης ο Shaq
στους Clippers ο Doc.
Γαμηθηκε ο Διας.
θέλω να μου τον παίξει με τα δαχτυλίδια
Aπλα πράγματα, αντε γεια
Εγώ θέλω Marv Albert να περιγράψει τον επόμενο τελικό ευρωλίγκας του θρύλου.
Κλειδώστε το thread
Μου σηκωθηκε… Κλειδωστε το τωρα. End of story.
Pierce Garnett Terry εκτος συγκλονιστικου απροοπτου πανε προς Nets διαβασα.
Με τα ανταλλαγματα που ειδα του χρονου ουτε για πλεηοφφς δεν ειμαστε.
Κι αν οι Νετς εχουν καλες χρονιες (που ειναι δε φανταζει και απιθανο), δεν ξερω ποση βοηθεια θα εχουμε απο τα 3 ντραφτ πικς.
καλα εκαναν, οι αλλοι ειναι πανω απο 35 και οι σελτικς δεν μπορουσαν να διεκδικησουν τιτλο με αυτην την ομαδα. κανανε τον κυκλο τους, τωρα πρεπει να πανε για αλλα
αλλωστε το πιο σημαντικο μελος και ο σταρ της ομαδας ο ροντο ειναι πλεον, οχι οι γκαρνετ-πιρς και καλα θα κανουν να χτισουν γυρω απο το καλυτερο ποιντ γκαρντ του νβα. ας παρει παικτες να παιζει επιτελους τρανζισιον με ροντο
Άντε πάρε τον Howard ρε Morey και μετά άραξε να παρακολουθείς τους άλλους μέχρι να αρχίσει η season…Να τελειώνουμε…
Βέβαια και ένα καλός power forward τύπου Josh Smith ή Paul Milsap δεν θα με χάλαγε… 
Και λέει ίσως πάει ο Noel απο Pelicans στους 76ers για τον Holiday. Όλοι πέρνουν ναρκωτικά σε αυτά τα μέρη
η ανταλλαγη νοελ - χολιντει εγινε χθες, δεν ειναι φημη.
κατα τα αλλα ξενερωσα που εφυγαν οι γεροντες. Ισως παραειμαι ρομαντικος ξερωγω αλλα νομιζω ο Πιρς τουλαχιστον αξιζε να παρει συνταξη στη Βοστωνη, δεν επρεπε να τον διωξουν λογω σεβασμου και μονο.
κατα τα αλλα καλος χρυσος ο ροντο αλλα πρεπει να μαθει να βαζει κ κανα τζαμπσοτ μια στις τοσες ετσι για το ροκ.
Και κάτι επίκαιρο με την ανταλλαγή που (εκτός απροόπτου) θα γίνει 

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
Να φέρουν πίσω Scal να το σηκώσουν του χρόνου
Ο θρίαμβος των μη Αμερικανών ήταν το φετινό ντραφτ και για έναν πολύ καλό λόγο: όλοι είδαν τελικούς ΝΒΑ. Πολλά χρόνια ο γράφων είχε την απορία γιατί ο θείος.Stern, στήριζε τόσο φανατικά τους San Antonio Spurs. Πέραν του όποιου.χουλιγκανισμού, αυτά που γίνονταν για να φτάνει η παρέα του Τιμόθεου-Θεόδωρου μέχρι τους τελικούς ξεπερνούσαν ακόμα και τα όρια της σφαγής επί γονάτου. Καταγράφηκαν αρκετά από αυτά και στο μεγάλο σκάνδαλο των διαιτητών, αλλά το ζητούμενο σε έναν υγιή οργανισμό όπως στο ΝΒΑ, δεν είναι τα χρήματα.
Τάσος Μαγουλάς… :’)
Α ρε Μαγουλα και λοιποι… Στο ΝΒΑ ολα τα πιανετε ρε αλανια, στην Ελλαδα σας πιανει επιλεκτικη τυφλωση… τεσπα
Μαγουλά ξεκινα να περπατας προς τη θαλασσα και μη σταματησεις για κανενα λογο.
Και μιας και περι Σπερς ο λογος να πω οτι τσιμπησαν και Μπελινελλι. Αλλα νταξ, τουλαχιστον κρατησαμε Ναζρ…